Amenajează-ți living-ul în stil modern cu un șemineu!

Atunci când planifici să instalezi un semineu în living-ul casei tale, trebuie să ții cont de anumite criterii. Pentru a alege șemineul care să se potrivească perfect în camera de zi, este important să ai vedere suprafața ce vrei să fie încălzită și înălțimea camerei. Consultă-te cu specialiștii de la SemineeSibiu.ro și alege focarul potrivit, iar odată ales, te poți gândi și la cum integrezi șemineul în design-ul living-ului.

Decorarea living-ului este o etapă deosebit de importantă, pentru că acesta reprezintă locul în care se adună familia și prietenii. Dacă pui accent pe anumite elemente, acesta poate fi și punctul de atracție al locuinței. Pe site-ul SemineeSibiu.ro găsești modele de șeminee în stil rustic, tradițional, modern și contemporan, ceea ce înseamnă că poți găși cu ușurință modelul care să se potrivească stilului din camera de zi.

Iată ce spun specialiștii despre tendințele actuale: „Foarte solicitate sunt șemineele pe lemne în stil modern, cu sticlă pe colț, care sunt ideale în living-uri cu suprafață mare. Majoritatea focarelor de acest tip sunt căptușite cu șamotă, material care determină autocurățarea sticlei, ceea ce înseamnă că nu trebuie să te îngrijorezi în legătură cu acest aspect.”

Poți amplasa șemineul pe același perete cu televizorul? Desigur! Aceasta poate fi integrat chiar și în ansamblul șemineului dacă respecți anumiți parametri tehnici, cum ar fi alegerea profilelor rezistente pentru fixarea televizorului și distanța suficient de mare între șemineu și televizor. Pentru camerele de dimensiuni mai mici, televizorul poate fi amplasat chiar deasupra șemineului. Iar în camerele mai mari, acesta poate fi lângă șemineu.

Pentru cei care preferă să citească în living, și nu să se uite la televizor, există posibilitatea de a decora un perete cu șemineu și bibliotecă. Ce poate fi mai frumos decât să citești la căldura șemineului?

În living-urile open-space, șemineele sunt cu atât mai potrivite de instalat, pentru că poți alege să fii diferit, alegând un șemineu cu sticlă pe colț, care oferă o mai bună vizibilitate a flăcării din mai multe unghiuri.

Dacă vrei ca fiecare spațiu să fie valorificat, șemineul cu spații de depozitare este recomandarea celor de la SemineeSibiu.ro. Poți folosi spațiile pentru a depozita lemne, cărți, cutii sau să le decorezi cu obiecte de artă.

De multe ori design-ului șemineului pare că i se acordă cea mai multă importanță, însă există și alte aspecte deosebit de importante, cum ar fi materialele din care este construit. Asigură-te că alegi un șemineu din materiale de bună calitate și că montajul este realizat de persoane cu experiență.

Accesează site-ul SemineeSibiu.ro și alege modelul de șemineu care se potrivește cel mai bine în locuința ta. Acesta poate fi un termosemineu, un șemineu pe gaz sau unul decorativ. Pe oricare dintre ele l-ai alege, poți fi sigur că este o achiziție reușită, pentru că cei de la SemineeSibiu.ro pun accent pe calitate.

Puteți oricând apela la specialiștii magazinului pentru a vă ajuta cu tot ce este nevoie pentru a construi și instala șemineul, soba pe lemne sau termoșemineul ales, ba chiar și cu întreținerea acestora.

 

pietricica turism

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.