Horoscop 20-26 iunie: Cele două eclipse din iulie aduc schimbări neașteptate pentru toate zodiile

pietricica turism

Swadisthana sau chakra sacrală, în sanscrită, semnifică ”locuinţă proprie”. Este proiectată la jumătatea distanţei dintre ombilic şi pubis. Simbolul asociat este un lotus cu 6 petale, de culoare portocalie. În mijlocul petalelor sunt reprezentate o semilună şi un crocodil, confundat în spiritualitatea indiană cu un animal sacru. Semiluna reprezintă receptivitatea feminină. Este asociată cu elementul apă, deoarece gestionează fluxul fluidelor în corp. Frecvenţa radiaţiei sale este mai înaltă decât cea a primei chakre. Swadisthana dispune de o legătură directă cu Vishuddha (centrul gâtului).

* Berbec

Neptun face o călătorie lungă în Casa subconștientului, ceea ce favorizează ascuțirea instinctelor nativilor. Ca de obicei, ei preferă să treacă prin greutăți înainte de a face o alegere. Acum, Neptun și Saturn se află în armonie, iar Berbecilor li se recomandă să-și asculte vocea interioară.

Dacă, în iunie, ajung seara acasă odihniți și încântați, vor avea șanse în plus în ceea ce se va petrece în iulie.

Mercur va fi retrograd luna viitoare, așa că ar fi înțelept ca Berbecii să realizeze cele mai mari schimbări în iunie, înainte de a începe iulie.

* Taur

Marte tranzitează Casa călătoriei, oferind Taurilor ocazii de a părăsi orașul la sfârșit de săptămână sau pentru o scurtă vacanță. Posibil ca unii dintre ei să lucreze pentru încheierea unui contract cu un client. Acesta trebuie semnat înainte de începutul lunii iulie. Mercur va fi retrograd pe parcursul lunii iulie, astfel că lucrurile trebuie finalizate cât mai pot fi finalizate!

Pe 1 iulie, Marte se va muta în zodia Leului, în Casa de acasă a Taurilor. Ei vor deveni foarte concentrați pe progresul de la domiciliu și din propria familie. Cu Mercur retrograd aproape toată luna iulie, e un timp potrivit pentru reparații sau pentru o curățenie ”până la tencuială”.

* Gemeni

În iulie, vor fi două eclipse, pe 2 iulie și pe 16 iulie, și pot aduce schimbări în ce privește sursa de venit a Gemenilor. S-ar putea ca ei să renunțe la o sursă pentru o alta, iar, dacă sunt independenți, pe cont propriu, vor accepta mai multe sarcini de rezolvat.

Venus se află pe maximul său față de nativi, fiind în tranzit în Gemeni. E un moment ideal pentru întreprinde ceva ca nativii să-și facă un facelift. De exemplu, o coafură sau un machiaj nou pentru doamne, iar pentru bărbați, o garderobă nouă, care să îi prezinte ca fiind niște bogați cu bun gust.

* Rac

Marte le oferă toate atributele de care au nevoie pentru a câștiga, respectiv energie, unitate, ambiție și încredere. Oricine încearcă să le judece acum în sens negativ acțiunile poate fi acuzat de rea intenție. Racii au nevoie să-și întărească voința pentru a putea depăși orice obstacol, chiar și cele mai asemănătoare cu un zid de cetate.

În această lună, nimic nu îi poate opri pe nativii care își propun cu adevărat să realizeze ceva. Odată ce Soarele se va deplasa prin zodia lor, începând cu 21 iunie, Racii vor fi mult mai ocupați și, de asemenea, mai energici. Scopul este ca ei să-și finalizeze toate tranzacțiile acum, deoarece, începând cu luna viitoare, Mercur va fi retrograd.

* Leu

În perioada 22-25 iunie, Venus se opune lui Jupiter, aspect este favorabil Leilor care doresc să petreacă, să iubească. Îi ajută să devină mai indulgenți. Ei se pot relaxa și se pot bucura de viață cât mai mult. Pot lega relații de prietenie și de iubire mult mai ușor acum.

Se recomandă ca, la serviciu, să obțină cât mai mult în această perioadă, mai ales că, începând cu luna iulie, Mercur, planeta care guvernează toată comunicarea, va fi retrograd până la sfârșitul lunii.

Nu se recomandă semnarea de documente luna viitoare. Leii care trebuie să se mute să semneze acum contractele de închiriere.

* Fecioară

Soarele oferă energie, entuziasm și creativitate nativilor, ca să-și poată atinge obiectivele și pentru a se bucura de momente bune cu prietenii și familia. Încrederea în sine și atitudinea pozitivă îi vor ajuta să facă o impresie bună asupra persoanelor care îi pot ajuta să reușească.

Fecioarele trebuie să lucreze pentru ca toate proiectele și obiectivele lor să fie finalizate în această lună. Luna viitoare, Mercur va fi retrograd, ceea ce afectează cel mai mult Fecioarele și Gemenii. Dacă nu reușesc să încheie activitățile cu dead-line în iunie, Fecioarele să amâne semnarea documentelor sau finalizarea lucrărilor până în august.

* Balanță

Saturn aduce un punct de cotitură, forțat, pentru toți nativii, până la sfârșitul anului 2019. Mulți dintre ei se simt presați și împovărați. Trăiesc sentimente de tipul ”toată lumea este împotriva mea”, ceea ce poate duce la izolare și descurajare. Balanțele ar trebui să confrunte aceste stări cu răbdare și perseverență și să continue să lupte.

Luna iunie trebuie exploatată la maximum, mai ales că, din iulie, Mercur e retrograd. Deci, în iunie, nativii să participe la interviurile pe care le considerau importante pentru cariera lor sau pentru viața lor.

Se recomandă să nu acționeze în apropiere de 7 iulie, adică să nu-și caute un loc de muncă, să nu publice în ziare sau reviste, mai ales dacă se cere semnătura Balanțelor.

* Scorpion

Soarele, în sextil cu Uranus pe 25 iunie, aduce surprize plăcute și întâlniri stimulative pentru nativi. Este un moment bun pentru a încerca ceva nou și interesant. Scorpionii vor avea o sensibilitate crescută.

Cum, luna viitoare, Mercur va fi retrograd, nu este momentul ca ei să facă anunțuri sau să aleagă opțiuni importante, nici să cumpere articole scumpe, în special electronice. Ar fi mai bine să aștepte până în august pentru a relua discuții și a reîncepe acțiuni, în cazul în care nu mai au timp în iunie. Mai mult, cele două eclipse din iulie vor aduce schimbări neașteptate pentru toți nativii, din toate zodiile. Iar Scorpionii vor fi puși în situația de a se regla aproape instantaneu.

* Săgetător

Saturn și Neptun sunt sincrone, un eveniment care se petrece foarte rar. Aceasta este una din trăsăturile din anul 2019. Ultima dată când Saturn și Neptun au fost în același aspect a fost în 1995 și 1996, dar în semne diferite. Aceste planete se află în ceea astrologia numește ”sextil” și semnifică, în acest caz, oportunitate.

Saturn se află în Casa financiară a Săgetătorilor, iar Neptun se află în Casa de acasă. Un motiv în plus ca nativii care aveau în plan să-și achiziționeze o locuință să o facă acum.

Săgetătorii pot avea probleme legate de apă, în toate formele sale de agregare. Acestea cu siguranță că nu sunt acoperite de cele mai multe dintre polițele de asigurare de bază.

* Capricorn

Soarele aduce nativilor presiuni din partea concurenților sau a superiorilor. O soluție ar fi să se gândească la ce încearcă să realizeze și să analizeze obiectiv dacă asta e cea mai bună opțiune.

Managementul problemelor trebuie bine pus la punct de Capricorni. În iunie, ei să încerce să-și ”arhiveze” toate problemele presante, de la începutul anului până la jumătatea lunii iunie, deoarece Mercur, planeta de comunicare, va reveni în curând, în iulie, la mișcarea sa retrogradă.

Cel mai adesea, Capricornii simt debutul lui Mercur retrograd cu două săptămâni înainte de data oficială a retrogradării. Așadar, se recomandă să nu semneze niciun fel de contracte și să nu ia decizii majore în iulie.

* Vărsător

În iunie, influența puternică a lui Jupiter asupra Vărsătorilor se traduce prin: interesele și activitățile lor sunt supuse unor forțe care le extind, iar asta ar putea include studii suplimentare sau călătorii mai lungi. Extinderea viziunii lor conduce la o creștere a dezvoltării personale și spirituale, care le va îmbogăți viața.

Mercur va fi retrograd între 7 și 31 iulie, astfel că Vărsătorii vor trebui să evite să semneze documente în acea perioadă. Dacă doresc să cumpere electronice noi, până pe 25 iunie este perioada cea mai bună din punct de vedere astrologic.

* Pești

Până la 26 iunie, Venus mărește nevoia de dragoste și afecțiune pentru Pești, care vor trebui să depună eforturi pentru a obține afecțiunea pe care o merită. Între 22-25 iunie, Venus, în opoziție față de Jupiter, oferă câteva zile pentru iubire, petrecere, dar această evadare în plăceri are mărimea și durata resurselor lor disponibile, de timp și de bani.

Mercur va fi retrograd pe parcursul lunii iuie, iar Peștii vor fi supuși la multe întârzieri și greșeli. De asemenea, în iulie, vor fi și două eclipse, pe 2 și pe 16 iulie, în semne compatibile cu Peștii – în Rac și în Capricorn. Chiar și așa, nativii sunt obligați să acorde atenție unor lucruri pe care nu le-au observat. Luna viitoare, Peștii vor fi preocupați de subiecte la care nu se așteaptă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.