Horoscop 6-12 iunie: Atenție la contracte!

Chakra Anahcte (Anahata) sau chakra inimii se poate traduce ”care nu sună”. În centrul inimii se manifestă percepţia sunetului, conform esoterismului hindus. Anahcta este proiectată între vertebrele a 4-a şi a 5-a ale toracelui, simbolul asociat fiind un lotus verde cu 12 petale. Animalul asociat este o atilopă, iar calitatea aferentă chakrei este ”armonia confruntării”.

Centrului Anahata îi revine funcţia de manifestare a iubirii, a dragostei (eros) – afecţiune dependentă, a pasiunii (filos) – dragoste pasională, a iubirii (agape) – iubire necondiţionată, iubire pusă.

* Berbec

Indiferent de locul unde intenționează să se deplaseze, Berbecii trebuie să fie atenți la corectitudinea adresei și la instrucțiunile GPS. Neptun se află în unghi dur cu Lună Nouă, iar cea mai mică eroare provoacă întârzieri majore. Își pot planifica să călătorească pentru a-și vedea sora, fratele sau un văr, dar toate acestea în iunie.

Vineri, 7 iunie, când Mercur și Uranus devin o forță prietenoasă, îi vor convinge pe nativi să se desfășoare la adevărata lor valoare. Cei care lucrează la domiciliu să fie atenți pe 7 iunie. Este o zi când ideile lor vor fi foarte bune pentru modul de decorare a locuinței sau pentru imaginea lor.

Mai târziu, pe 13 iunie, Neptun, planeta expresiei artistice, va ajunge lângă Marte și îi îndeamnă pe nativi să stabilească planuri de acțiune.

* Taur

Ori de câte ori Jupiter trimite energii către Luna Nouă, așa cum o face și acum, extinde tot ce atinge, în special finanțele implicate. Singura problemă ar putea apărea din cauza unghiului dur al Lunii față de Neptun.

Taurii care sunt responsabili în legătură cu un proiect să fie atenți, deoarece Neptun ar putea arunca obiectivele într-o lumină neclară, cețoasă.

O sumă generoasă de bani pare să fie în joc. Nativii să rezume înțelegerea lor, scriind o notă înainte de a începe. În acest fel, se vor asigura că ei și toți ceilalți implicați în proiect se află pe aceeași pagină, dar și pe aceeași lungime de undă.

Romantic, Taurii stau foarte bine până la 8 iunie.

* Gemeni

Pe 7 iunie, guvernatorul zodiei, Mercur, se află în tranziție prin zodia Racului și primește susținere de la Uranus, aflat în tranziție prin Taur. Asta înseamnă o mulțime de știri fericite, surprinzătoare, foarte posibil în ceea ce privește banii.

Marte este în prezent în Rac, deci este posibil ca Gemenii să cheltuie mai mulți bani decât de obicei. Posibil pe haine noi.

În această lună, vor avea o deschidere deosebită pentru scrierea, cercetarea, editarea, codarea sau pe dezvoltarea de aplicații ori software. De asemenea, sunt eficienți acei nativi care lucrează în industria automobilelor, se ocupă cu organizarea călătoriilor sau lucrează în curierat și livrarea prin poștă.

Dacă se căsătoresc în această perioadă, Gemenii să se asigure că au cunoscut familia partenerului, dar și prietenii săi.

* Rac

Prima zi din iunie optimă pentru nativi pentru a se relaxa este 7 iunie. Se pot pregăti pentru un weekend lung. Dacă pot, să-și ia o zi liberă și să revină duminică seara, pe 9 iunie.

Marte se află acum în Rac, pentru prima dată în doi ani, un loc unde va sta până la 1 iulie. Este o veste minunată pentru Rac, deoarece ei sunt, acum, semnul cel mai favorizat pentru a-și preciza preferințele și dorințele. Într-un fel sau altul, vor predomina în domeniile lor de interes.

Optimismul lor este bine plasat. Marte le va oferi energia, determinarea și conducerea, pentru a-și duce obiectivele până la finalizare.

* Leu

În prezent, nativii beneficiază de aportul lui Marte, aflat în Casa subconștientului. Leii sunt inundați de idei creative și artistice. Le-ar prinde bine și o zi liberă, mai ales că sunt pe modul ”creativitate”. Astrologii antici recomandau tuturor ca, în ziua premergătoare aniversării zilei de naștere, fiecare să se gândească profund la ceea ce dorește să facă în anul în care urmează în viața sa.

Neptun tranzitează Casa banilor altor oameni a Leilor. Aceștia pot avea dificultăți cu cardurile de credit, împrumuturi, conturi bancare etc. Sau influența lui Neptun ar putea însemna că, în săptămânile viitoare, nativii vor trebui să achite taxe neautorizate pentru cardul de credit sau chiar pentru contul bancar.

* Fecioară

Venus se deplasează prin Casa faimei și a onorurilor începând cu 8 iunie. Nativii vor fi aruncați în lumina strălucitoare a recunoașterii, succesului, a premiilor.

Dacă Fecioarele au simțit că munca lor a trecut neobservată în ultimele luni, nu va fi cazul și în iunie. Devin populare și vor afla că este mai ușor ca oricând să-și asigure o întâlnire cu cineva influent. Neptun formează un unghi dur cu Luna și cu Soarele. Unele oferte de job-uri pe care le primesc pot arăta prea bine pentru a fi adevărate.

Fecioarele sunt în această perioadă super inteligente, analitice, pline de întrebări inteligente.

* Balanță

Venus se mută în Gemeni începând cu 8 iunie și va rămâne acolo până la 3 iulie. Este un tranzit excelent pentru Venus, care va îmbogăți viața amoroasă a Balanțelor. Indiferent dacă sunt într-o relație sau singuri, nativilor le convine această plasare. Vor avea mai multe șanse în dragoste, așa că pot începe să-și caute o nouă garderobă. Aspectul fizic, mai ales modul în care le stă părul, le va oferi oportunități reale de a iubi. Mai ales Balanțele de sex masculin să-și caute un frizer modern.

Marte, aflat în tranzit prin Rac, semnul familiei, redă nativilor încrederea în sine. Ei sunt acum mai hotărâți și creativi pentru a convinge oamenii importanți.

* Scorpion

Pe măsură ce se avansează în luna iunie, au ocazia de a negocia mai bine beneficiile cu angajatorul. Mai multe zile de concediu, fonduri de școlarizare, un bonus la sfârșit de an etc. Există o mulțime de opțiuni pe care nativii ar putea să le folosească acum, în funcție de experiența lor și de tipul de loc de muncă pe care îl au.

Scorpionii antreprenori au posibilitatea să negocieze un contract cu un client.

În timp ce se concentrează pe finanțe, nativii să fie atenți la Jupiter, care le deschide orizontul. Se recomandă renegocierea abonamentelor telefonice, de internet, tv etc. Neptun se află în unghi dur cu Luna, în Casa creativității. Scorpionii producători sau directori să-și urmărească îndeaproape cheltuielile.

Nu se recomandă să împrumute bani iubitelor/iubiților lor. Avertismentul nu este pentru Scorpionii căsătoriți.

* Săgetător

Romantic, Săgetătorii au pe Venus în Taur până la 8 iunie și pe Marte în tranzit prin Casa parteneriatelor, până la 1 iulie.

Neptun provoacă confuzie sau ipoteze greșite, așa că, mai înainte ca Săgetătorii să avanseze în relația lor de dragoste, să se asigure că știu bine persoana.

Dacă au de semnat documente împreună cu persoana cu care se află într-o relație (nu de căsătorie), să consulte un avocat. Mai ales dacă este vorba despre un acord prenupțial.

Cei mai mulți dintre Săgetători se află acum la o răscruce. Alegerile pe care le fac acum în viața privată le pot influența viața pentru mulți ani.

* Capricorn

Neptun face o călătorie lungă prin Casa comunicării nativilor, ceea ce îi face creativi într-un mod magic. Mai ales dacă lucrează la un scenariu sau roman, de exemplu. Dar Neptun face ca navigarea prin tranzacțiile contractuale să fie mai dificilă. Ascunde faptele și va influența mult timp alegerile Capricornilor, ceea ce înseamnă că aceștia trebuie să arate toate contractele unui avocat înainte de a le semna.

Luna de tranzit are o influență majoră asupra vieții lor de zi cu zi. Rutina atât de dragă lor se poate transforma într-o piatră de moară pentru viitor.

* Vărsător

Jupiter tranzitează Casa prieteniei nativilor și aceeași Casă le guvernează speranțele și dorințele, asigurându-se că Vărsătorii vor cunoaște mulți oameni noi în următoarea perioadă. Aceste persoane pot fi caracterizate ca oameni joviali, sofisticați, umblați prin lume, care îi sfătuiesc pe nativi să-și trăiască viața cu pasiune.

Pe 7 iunie, Mercur, planeta care le guvernează sectorul creativ, ajunge la planeta genială, Uranus, planeta dominantă a nativilor. Inspirațiile, intuițiile pe care le au Vărsătorii pe 7 iunie sunt asociate cu tehnologia înaltă, cu lumea digitală, televiziunea, radioul, preocupările umanitare sau una dintre științe.

* Pești

În luna iunie, Peștii sunt concentrați pe muncă și familie, dar vor avea numeroase ocazii și timp și pentru distracție și dragoste. Marte, planeta energiei, tranzitează Racul, transformând iunie în una dintre lunile romantice ale Peștilor din 2019.

Tranzitul Lunii îi ajută să petreacă timp de calitate cu familia. Peștii se înconjoară cu copii, își ajută mama.

Neptunul formează un unghi ascuțit cu Soarele și Luna, aspect care poate aduce înșelăciune, fie prin păcatul omisiunii, fie prin acoperirea directă.

În plus, se recomandă Peștilor să-și asigure locuința pentru pagube produse de apă.

pietricica turism

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.