Știai că poți avea vacanțe de 5 stele cu buget redus? Vezi CARE sunt destinațiile în care te poți distra cu bani puțini!

pietricica turism

Cu toții așteptăm nerăbdători concediul și vrem să ne răsfățăm în locuri cât mai exotice și mai frumoase, dar care în același timp să nu fie nici exagerat de scumpe. De aceea, dacă nu ai bani de sejururi pe Coasta de Azur sau în destinații exotice, trebuie să știi că există și zone mai puțin cunoscute, dar extrem de frumoase și de luxoase.

Mai jos îți propunem patru insule izolate din Europa unde să îți poți petrece vacanța fără să cheltui o avere.

Atunci când îți faci planurile de vacanță, cel mai important aspect de care trebuie să ții cont este bugetul pe care îl ai disponibil. Dacă ai reușit în timpul anului să economisești ceva bani este perfect, însă pentru situațiile în care bugetul este mult prea restrâns apelează la creditul urgent care îți va oferi exact banii de care ai nevoie, fără să ți se impună prea multe condiții.

1)    Cassis, Franța

Aceasta este o regiune situată lângă Marsillia, fiind situată pe Coasta de Azur. Este alternativa mai puțin costisitoare a celebrelor Cannes sau Saint Tropez. Peisajul este unul impresionant, orașul Cassis fiind faimos pentru țărmurile sale stâncoase cu arbuști verzi. O noapte de cazare te costă undeva în jurul sumei de 100 de euro, ceea ce reprezintă un adevărat chilipir pentru o zonă atât de cosmopolită.

2)    Cudillero, Spania

Cudillero este un sat pescăresc faimos care se spune că rivalizează foarte bine cu celebra insulă Capri, din Italia. Cudillero este situat în zona de nord a Spaniei, foarte aproape de orașul Gijon și impresionează cu cromatica spectaculoasă a caselor construite acolo. Apele Oceanului Atlantic completează perfect decorul și peisajele de vis, astfel că dacă ajungi acolo îți va fi foarte greu să îți iei ochii de la frumusețile pe care le vezi. O noapte de cazare aici este în jur de 50 de euro.

3)    Ischia, Italia

Aceasta este o destinație din Italia mai puțin cunoscută de către turiști, dar care abundă în peisaje mirifice. Ischia este o insulă vulcanică, cu plaje fine, apă turcoaz și cu un decor montan superb în spate. Plajele sunt liniștite, oferă sentimentul de intimitate, de aceea această destinație este preferată de cupluri sau de persoanele care caută o oază de liniște în concediul lor. Pentru o noapte vei plăti suma de 55-60 de euro.

4)    Vis, Croația

Vis este o insulă apropiată de Split și este o adevărată destinație de vis. Până în 1989 insula nu a permit turiștilor să pună piciorul acolo, deoarece a fost bază militară pentru Armata iugoslavă. Acest lucru îi sporește și mai mult caracterul misterios, astfel că orice pășește acolo este fascinat de peisaje, tradiții și cutume. O noapte de cazare te va costa aici 65 de euro, mult mai puțin decât ai fi plătit într-o stațiune de lux.

Ca să încheiem, trebuie să menționăm încă o dată faptul că te poți relaxa și distra foarte bine și în destinații mai puțin costisitoare decât cele de fițe, deoarece condițiile și peisajele sunt perfecte. Fiind destinații mai puțin cunoscute de turiști acestea au facilități mai ieftine de cazare și masă, însă pot fi ușor comparate cu destinații precum Capri, Caraibe sau Cannes.

Sursă foto: Shutterstock.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.