Liceeni de 10 la Bacalaureatul 2019

pietricica turism

Raluca Andreea Miron și Emilia Gabriela Toma, ambele de la Colegiul Național „Petru Rareș” și Ștefan Miron de la Colegiul Național „Gheorghe Asachi” sunt liceenii de 10 la bacalaureatul din acest an.

Raluca Miron a absolvit matematică-informatică și, potrivit rezultatelor afișate astăzi, a obținut 10 la toate probele scrise susținute la limba română, matematică și fizică. În liceu, tânăra a avut numeroase participări cu rezultate meritorii la olimpiadele de Științele Pământului (interdisciplinară), la Fizică și a făcut parte din echipa de robotică Snake Tech a colegiului, care a participat la concursul național de robotică BRD-First Tech Challenge din primăvara anului trecut, de la București.

Emilia Toma este absolventă de Științele Naturii și a dat probele scrise tot la română, matematică și fizică. Anul acesta a câștigat mențiune la Concursul național de matematică aplicată „Adolf Haimovici” la care a participat la secțiunea științele naturii, competiție la care în 2016 a obținut medalie de bronz și premiul III. Absolventa de 10 este și una din câștigătoarele bursei Școala de vară „Oxford for România” din anul 2017.

Nu în ultimul rând, Ștefan Miron a absolvit Științele Naturii la „Gheorghe Asachi” și a luat note maxime la lucrările scrise la română, matematică și anatomie. (C.I.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.