LIGA A V-A Bravo Bodeşti este campioană şi în sondajul L4&L5 NEAMŢ

pietricica turism

Campioana Ligii a V-a în sezonul 2018-2019, Bravo Bodeşti, domină şi sondajul finalului de campionat. Această formaţie a reuşit să se impună în patru dintre cele cinci categorii propuse şi deţine şi jucătorul cu cele mai multe voturi obţinute în ambele sondaje: Nuţu.

Mereuţă (Bravo Bodeşti), cu 41 de voturi obţinute, a fost desemnat cel mai bun portar al sezonului în Liga a V-a. În top a fost urmat de Bordianu (Arsenal Văleni) – 23 de voturi, Burlacu (Voinţa Valea Ursului) – 21 de voturi şi Postolache (Vulturul Costişa) – 8 voturi.

Cel mai bun fundaş a fost ales Nuţu (Bravo Bodeşti) – 59 de voturi, acesta fiind urmat de Măgureanu (Voinţa Valea Ursului) – 13 voturi, Nastasia (Arsenal Văleni) – 11 voturi şi Toronilă (Vulturul Costişa) – 7 voturi.

Categoria mijlocaşi i-a revenit lui Cristea (Bravo Bodeşti), cu 33 de voturi. El a fost urmat de Bălăiţă (Voinţa Valea Ursului) – 30 de voturi, Georgescu (Bravo Bodeşti) – 20 de voturi, Cosma (Vulturul Costişa) – 8 voturi şi Ciobăniţa (Arsenal Văleni) – 6 voturi.

Singura categoria care nu a fost cucerită de Bravo Bodeşti a fost cea a atacanţilor, care i-a revenit lui Tofan (Voinţa Valea Ursului), cu 47 de voturi. Au urmat în clasament Ilieş (Bravo Bodeşti) – 19 voturi, Gugoaşă (Arsenal Văleni) – 12 voturi, Luca (Bravo Bodeşti) – 8 voturi, Berbecariu (Vulturul Costişa) – 3 voturi şi Aftanase (Vulturul Costişa) – 3 voturi.

În fine, dar nu în ultimul rând, cel mai bun antrenor al Ligii a V-a în sezonul trecut a fost desemnat Florin Busuioc (Bravo Bodeşti) – 25 de voturi, urmat de Cristian Cocea (Arsenal Văleni) – 19 voturi şi Vlad Smeria (Voinţa Valea Ursului) – 15 voturi.

L4&L5 NEAMŢ este un grup de Facebook, dedicat fotbalului amator din judeţ, şi care numără, la această dată, peste 320 de membri.

(M. CONSTANTINESCU)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.