Rebranding la Poliția Locală Piatra Neamț sau cum își schimbă Măria pălăria

Din dorința de a informa, cât mai repede și cât mai profesional, opinia publică, Poliția Locală a municipiului Piatra Neamț a transmis, în această dimineață, un comunicat de presă. Pe lângă faptul că instituția se numește ”Politria”, mai aflăm, cu destulă îngrijorare, că bărbatul cu probleme psihice despre care se vorbește în informare ”a fost internat în nenumărate rânduri în prezența polițiștilor locali, la Secția Psihiatrie a Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț.” Am păstrat citatul, tocmai pentru a nu fi acuzați că l-am trunchiat.

Explicație la fotografie: – Ce s-a întâmplat, Ioane? – Mi-o murit două nutrii. – Nutrii? – Nu, două

Până la urmă, cine altcineva ar fi putut fi mai potrivit pentru o internare la psihiatrie, cunoscută fiind experiența polițiștilor locali de Piatra Neamț cu evaluările PSI și, mai ales, ușurința cu care trec peste ele.

Informarea Poliției Locale in integrum:

”Informare

Bărbatul care a vandalizat pereții mai multor clădiri din Piatra Neamț, scriind injurii adresate Primăriei Piatra Neamț, în dimineața zilei de 8 iulie 2019, a fost identificat și adus la sediul Poliției Locale Piatra Neamț de către un echipaj din cadrul Biroului Ordine Publică 2.

Este vorba despre I.S. din Piatra Neamț, în vârstă de 39 de ani, cunoscut cu afecțiuni psihice și care a fost internat în nenumărate rânduri în prezența polițiștilor locali, la Secția Psihiatrie a Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț.

Urmează a se lua măsurile legale în conformitate du (?!) Legea 61/1991R pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, iar contravenientul va fi din nou predat cadrelor medicale de la Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț – Secția Psihiatrie.”

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *