Trei note de 10 la titularizare, în Neamț

pietricica turism

Rezultatele la examenul de titularizare au fost afișate astăzi, 23 iulie, pe site-ul dedicat. După prima evaluare a lucrărilor, trei profesori au obținut nota 10: Crina Lavinia Băluț – educatoare cu 2 ani vechime, este la primul examen, Dana Codruța Cocuț – profesor de biologie cu gradul II și Amelia Pîntea – profesor de geografie, cu definitivat și 9 ani vechime.

La polul opus, sunt și candidați care au obținut note foarte mici, în condițiile la fiecare disciplină lucrarea a avut un punct din oficiu: Nicolae Mădălin Alistărică –  profesor de sport cu definitivat și 7 ani vechime, a obținut nota 1,10; sau George Ioan Antofie, fără grad și fără vechime, a obținut nota 2.

La limba și literatura română au obținut note mari Loredana Diaconu – nota 9, fără grad și fără vechime, Elena Grosu – nota 9,30, cu definitivat și 3 ani vechime; Oana Alexandra Stoica – nota 9,35, fără grad și cu doi ani vechime, în vreme ce Persida Luța a obținut 6,65, cu definitivat și 10 ani vechime.

La matematică au obținut note mari George Sorin Husaru Nechita  – nota 9, cu definitivat și 4 ani vechime, în vreme ce Stelian Lazăr, cu gradul II și 12 ani vechime, a obținut nota 5,70. (C.I.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.