Dynamite Fighting din nou la Piatra Neamț: ”Cred că orașul și județul au câștigat foarte mult din acest eveniment”

Spectacolul de gală al Dynamite Fighting, conceptul lansat de Cătălin Moroșanu anul trecut, va fi găzduit din nou de județul Neamț, pe 27 septembrie, la Sala Polivalentă din Piatra Neamț. Motivul revenirii pentru al doilea an consecutiv este simplu și a fost explicat de Cătălin Moroșanu astăzi, 28 august, în cadrul conferinței de presă de la Consiliul Județean Neamț, unul din principalii susținători financiari ai evenimentului.

Mă bucur din toată inima să revin la Piatra Neamț. Revenim pentru că gala de anul trecut a avut un succes imens. În același timp, Piatra Neamț este singurul oraș care are infrastructura necesară. Partenerul nostru media, Pro TV, are anumite pretenții, între care minimum 2.000 oameni în public. Piatra Neamț este singurul care oferă asta”, a declarat Cătălin Moroșanu.

Tot el a fost cel care a oferit, pe scurt, câteva date referitoare la audiența ediției din 2018, când, susține Cătălin Moroșanu, impactul a fost uriaș: mai bine de jumătate din spectatori au fost din afara orașului, unul din trei televizoare au stat atunci deschise pe Pro TV, 7.6 a fost cifra de audiență (comparabilă cu ”Românii au talent”). ”De asta revenim în județul Neamț, în acest oraș frumos. Cred că orașul și județul au câștigat foarte mult din acest eveniment. Am reușit anul trecut să promovăm județul, Cetatea, masivul Ceahlău, orașul Piatra Neamț, Curtea Domnească”.

Pentru 2019, Bătălia Moldovei 2 se prezintă cu ”un concept inovativ”, o luptă între echipa lui Cătălin Moroșanu și echipa lui Remy Bonjasky. Vor fi 13 meciuri în total: cinci români contra cinci olandezi, plus 6 meciuri oficiale. Moroșanu va fi reprezentat de Bogdan Năstase, Florin Lambagiu, Claudiu Bădoi, Valentin Bordianu și Ștefan Irimia, iar Bonjasky vine la Piatra Neamț cu Mike Sprangh, Daniel Stefanovski, Chico Kwasi, Damian Johansen și Dawid Zoltaszek. ”Cred că șansele sunt 50-50. Va fi o gală extraordinară! Cel puțin ca anul trecut. Mulțumesc Consiliului Județean, care a susținut acest proiect!”, a mai spus Moroșanu.

Succesul din 2018, când sala a fost plină până la refuz, trebuie să se întâmple și în acest an. Scopul asocierii noastre cu Direcția de Sport e promovarea și sprijinirea sportului de performanță și promovarea județului. Toți consilierii au aprobat asocierea. Pentru o acțiune de acest gen, e bine să fie așa. Considerăm că vom fi martorii unui alt gen de manifestări, de amploare mult mai mare”, a declarat vicepreședintele CJ Neamț, Laurențiu Dulamă, după care i-a transmis lui Remy Bonjasky, în engleză, ”Succes și să vă simțiți bine în județul nostru, iar la gală să câștige cel mai bun!”.

Gheorghe Paisa, directorul DJTS Neamț, a declarat că speră la ediția a III-a și chiar a IV-a, tot la Piatra Neamț, iar Cătălin Moroșanu a precizat că, pentru a îndeplini partea de promovare a județului, anul acesta va face spoturi publicitare la mai multe obiective din Neamț – barajul de la Bicaz, Cheile Bicazului, mănăstirea Petru-Vodă și Curtea Domnească a Pietrei.

În ce-l privește, Remy Bonjasky a recunoscut că nu a înțeles prea multe din cele spuse în conferință, dar a presupus că toate erau de bine, așa că a păstrat linia pozitivă și a vorbit de sportivitate: ”Mulțumesc pentru invitație în țara voastră frumoasă, am venit de multe ori aici. Mulțumesc organizatorilor galei, lui Cătălin, care e grozav, și autorităților din Neamț și din Piatra Neamț, nu știu daca pronunț corect. Luna viitoare voi fi cu echipa aici, să luptăm cu echipa lui Cătălin. Sperăm să avem un spectacol sportiv grozav, pentru spectatori și telespectatori. Vă mulțumesc și vă așteptăm la gală!”.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *