Horoscop 29 august – 4 septembrie: Surprize de la Uranus și Luna Nouă

pietricica turism

Observaţiile clinice şi cele experimentale controlate arată că, în jurul frecvenței de 4,3 Hz – depinde de individ, de rasă, sex, vârstă, mediu -, activitatea neuronală de tip ”delta/theta” este cea mai favorabilă creşterii, refacerii sau dezvoltării țesuturilor.

* Berbec

Perioada care vine este de bun augur. Joi, 29 august, Berbecii se pot simți ca niște bogătași. Mintea lor este capabilă să proceseze mii de puncte diferite și să le afle numitorul comun. Provocările care le-au fost aruncate până acum își găsesc rezolvarea mai simplu decât o bătaie din palme.

Tot joi, romantismul Berbecilor e ”periculos” pentru anturajul lor. Dacă sunt spontani, sigur vor avea parte de iubire. Iar Berbecii sunt spontani…

Luna Nouă din 30 august traversează zodia Fecioarei și, împreună cu Uranus și Soarele, aduce surprize plăcute nativilor pentru următoarele șase luni!

Nativii antreprenori vor constata că locurile de muncă din firma lor se vor transforma rapid și continuu. Cei care lucrează pentru alții au mari șanse de a deveni lideri în domeniu lor de activitate.

* Taur

Lună Nouă din 30 august pune totul în mișcare. Își unește forțele pozitive cu cele ale Soarelui, oferind nativilor toată energia romantică de care sunt capabile. Universul se află parcă în misiune de a ajuta Taurii.

Uranus tranzitează le tranzitează zodia, iar Luna Nouă este în Fecioară, una dintre combinațiile astrologice perfecte. Uranus oferă elementul de surpriză și emoție în viața amoroasă a Taurilor, iar Marte sexy intră în conjunție cu Luna Nouă și cu Venus. Pur și simplu, Taurii nu pot avea o perspectivă mai bună despre romantism și dragoste!

Dacă își doresc un copil, Venus, Marte și Uranus, împreună cu Luna Nouă și Soarele, îi vor ajuta.

* Gemeni

Mintea analitică a Gemenilor se va întâlni cu capacitatea de previziune amplificată pe 29 august. Venus și Marte își unesc energiile cu cele ale lui Uranus, într-un mod prietenos.

Subconștientul nativilor va amplifica instinctul de supraviețuire, iar Gemenii pot avea încredere în informațiile subtile, care le atrag atenția asupra unor pericole ce nu pot fi identificate, într-o primă etapă, de rațional.

Luna Nouă, în Fecioară pe 30 august, aduce Gemenilor o serie de deschideri către noi domenii de explorat. Fie că sunt afaceri, fie că este vorba despre dragoste sau de alte țări, nativii au de partea lor intuiția, care îi ajută să ia decizii corecte.

* Rac

Luna Nouă, în Fecioară pe 30 august, este una interesantă pentru Raci, întrucât le aduce o varietate de oportunități. E una dintre cele mai norocoase și benefice din 2019. Această Lună Nouă luminează Casa comunicării și călătoriilor nativilor. Dacă nu pot călători înainte de 30 august, apăsarea de a merge undeva va fi mult mai puternică după această dată.

Chiar dacă, de regulă, creează probleme, sub această Lună Nouă, Uranus devine încurajator, plin bunăvoință și se implică în prieteniile sociale, în distracție și în evenimente de tot felul.

Mai multe planete, aflate acum în Casa comunicării, sugerează Racilor să lucreze cu sora/ fratele/ verișori. Spontaneitatea este condimentul vieții în aceste zile.

* Leu

Casa veniturilor câștigate a Leilor e luminată de Luna Nouă din 30 august, iar ei pot auzi cele mai bune știri financiare din acest an. Este momentul ca ei să solicite o majorare de salariu sau să-și negocieze salariul pentru un nou loc de muncă. Este singura Lună Nouă din 2019 care luminează această parte financiară a graficului lor astrologic. De asemenea, Casa veniturilor câștigate mai este tranzitată acum și de Mercur, Marte, Venus și Soare.

Saturn tranzitează Casa proiectelor de lucru, ceea ce oferă Leilor un sentiment de securitate și stabilitate financiară. Se pare că pot obține un loc de muncă pentru venituri secundare. Uranus va adăuga o surpriză bruscă, dulce.

* Fecioară

Luna Nouă din 30 august le tranzitează zodia și, remarcabil, Universul a înființat o petrecere pentru Fecioare, în Casa identității și a personalității lor: cu Mercur oaspete special, cu Marte care participă împreună cu amorul său și Venus, ambii în Fecioară. Acțiunile realizate sub Lună Nouă au puterea să afecteze până la următoarea Lună Nouă în Fecioară, adică un an de acum înainte.

Saturn și Pluton, ambele în Capricorn, tranzitează Casa iubirii adevărate. Chiar dacă se află într-un semn de Pământ, iubirea îi urmărește pe nativi. Într-un mod foarte terestru.

Neptun, planeta inspirației necondiționate, se deplasează încet prin Casa căsătoriei și a angajamentului sacru.

* Balanță

Sfârșitul lunii aduce pace și bucurie în solitudine pentru Balanțe, dar Mercur, Soarele, Luna Nouă, Marte și Venus, guvernatorul zodiei, tranzitează, toate, Casa vieții private. Balanțele vor avea destulă mișcare în oraș, dar vor fi libere de angajamente sociale în perioada 30 august – 12 septembrie.

Luna Nouă din 30 august le aduce niveluri maxime de creativitate, dar îndeamnă și la odihnă, tratament și confidențialitate.

Venus pare să adopte o poziție pentru dragoste în această perioadă, dar nativii să fie circumspecți dacă cineva le spune că e îndrăgostit de ei. Posibil să fie o atracție trecătoare, o aventură rapidă. Nu e momentul pentru începerea unei relații de durată.

* Scorpion

Lună Nouă din 30 august este spectaculoasă și, aproape sigur, va aduce nativilor motive de bucurie în viața socială, în primele două săptămâni ale lunii septembrie. Orice tensiune în carieră ar fi simțit până acum Scorpionii, se va topi. Ei au jumătate din sistemul solar în Casa prietenilor, a distracției, a evenimentelor și activităților.

Un vis al nativilor are mari șanse să se materializeze, să devină realitate. Uranus își schimbă tonul sub această Lună Nouă și aduce surprize fericite și încurajare din partea prietenilor și apropiaților.

Concurenții care i-au stresat în prima jumătate a lunii august pe Scorpion caută să li se alăture acum. Nativii sunt de neoprit pe calea succesului.

* Săgetător

Luna Nouă extraordinară din 30 august tranzitează Casa premiilor, a onorurilor și realizărilor Săgetătorilor, care au acum toate oportunitățile pentru a obține o victorie majoră în carieră. Luna Nouă prelungește perioada efectelor pozitive și în prima decadă din septembrie.

Uranus în Taur în Casa muncii este ajutat de energiile benefice ale Soarelui. Săgetătorii devin profesioniști remarcabili, sub îndrumarea directă a Soarelui, a lui Marte, a lui Mercur și a lui Venus. Și ei vor fi surprinși de cât de bine li se așează cariera în noile condiții.

Saturn și Pluton, în legătură cu Soarele și Luna Nouă, în Casa veniturilor obținute, aduc un sentiment minunat de siguranță în această lume, cel mai adesea haotică.

* Capricorn

Saturn, guvernatorul zodiei, susține Soarele, Luna Nouă, pe Mercur, Marte și Venus, aflată în tranzit prin zodia Fecioarei. Această conjunctură amplă oferă nativilor șansa de a anticipa rezultatele pe termen lung, rezultate din acțiunile lor.

Saturn întărește Capricornilor sentimentul de securitate și consolidează stabilitatea în relația lor romantică.

Uranus le aduce destule surprize plăcute. Unele posibilități implică locuința nativilor, un membru al familiei sau ceva care le implică partenerul.

Această Lună Nouă va avea mai multe efecte în septembrie decât în august.

* Vărsător

Pe 29 august, Soarele și Uranus lucrează în armonie perfectă pentru ca Vărsătorii să fie ținta unei surprize, care vine din partea sau cu ajutorul unui prieten de-al lor.

Știrile financiare sunt legate de un câștig la jocuri de noroc. Oricum, nu trebuie exagerat cu mizele ridicate și multe, ca număr.

Aspectul interesant al Lunii Noi din 30 august este că Uranus va deveni cel mai bun prieten al Vărsătorilor, iar banii pe care îi primesc în această perioadă îi vor surprinde.

Saturn își adăugă darul de stabilitate și de securitate, dar lucrează din culise. Nativii care au probleme de sănătate își pot programa o operație în această perioadă.

* Pești

Casa căsătoriei și a parteneriatelor nativilor este sub influența Lunii Noi din 30 august, care cade în Fecioară. În această Casă, Luna se întâlnește cu Soarele, Mercur, Venus și Marte. Peștii vor avea numeroase beneficii datorită acestei aglomerări de planete în Casa parteneriatelor.

Uranus, planeta evoluțiilor neașteptate, devine un prieten loial pentru ei și le trimite oportunități surprinzătoare. Unii dintre nativi se vor căsători sub această Lună Nouă, în august sau în prima decadă din septembrie. Oricum, dorința va fi puternică.

Peștii care nu sunt pregătiți pentru romantism în aceste zile pot folosi Luna Nouă pentru a alege un partener de afaceri sau un expert cu care să colaboreze.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.