Vedete naţionale şi internaţionale la Ziua comunei Agapia

Ziua comunei Agapia, intitulată sugestiv „Un colţ de Rai; Agapia, leagăn de spiritualitate şi cultură românească”, ce va avea loc duminică, 1 septembrie va aduce pe scena amplasată la fosta Stână turistică nume mari ale muzicii internaţionale.

Printre artiştii de renume o amintim pe Nely Ciobanu, care în anul 2009 a câştigat Concursul Muzical Eurovision de la Moscova, cu melodia „Hora din Moldova”. De asemenea, o altă prezenţă notabilă la mai multe ediţii a celebrului concurs muzical Eurovision, şi care va cânta la Agapia este cea a lui Mihai Trăistariu, nemțeanul nostru. Idolul unei generaţii, Ovidiu Komornyik este un alt nume care va bucura inimile multor femei prezente pe platoul de la fosta stână turistică. Provincialii, este o altă trupă iubită de către public, şi care va cânta live în faţa agapenilor. Tocmai de la Chişinău, celebrul şi îndrăgitul ansamblu etnofolcloric Plăieşii va anima cu siguranţă atmosfera de pe acoperişul comunei Agapia. Adriana Ochişanu din Republica Moldova, va cuceri publicul cu melodiile sale, atât de îndrăgite şi cunoscute de români.

Despre această ediţie a Zilei comunei Agapia am luat câteva cuvinte şi de la fostul primar, Neculai Nastasă, actual consilier personal al viceprimarului: „An de an încercăm ca această manifestare să fie pe placul agapenilor şi invitaţilor noştri. Ziua comunei Agapia este dedicată lor, agapenilor, pentru a ne aduna cu toţii laolaltă, să ne simţim bine şi să socializăm măcar o zi pe an, să uităm de probleme şi nevoi. Şi în acest an, administraţia locală a comunei va organiza o ediţie, zic eu, ce va fi pe toate gusturile, mai ales că am adus artişti ale căror repertoriu se adresează şi tinerilor, şi celor de vârstă mijlocie, dar şi vârstnicilor. Ne dorim ca şi la această ediţie frumoasa locaţie de la fosta stână turistică să se umple de agapeni şi oaspeţi, şi să ne simţim bine. Vreau să mulţumesc pe această cale angajaţilor din primărie pentru implicare şi eforturile depuse în organizarea acestei ediţii, mulţumesc colaboratorilor şi partenerilor noştri, şi nu în ultimul rând mulţumesc agapenilor pentru modul cum ne-au încurajat de a organiza această ediţie. Acest eveniment nu ar fi putut avea loc fără sprijinul Consiliului Judeţean Neamţ, al domnului preşedinte Ionel Arsene, cât şi al sponsorilor. Aşteptăm toată suflarea comunei noastre, dar şi pe locuitori din localităţile învecinate şi din oraşul Târgu Neamţ să participe şi la această ediţie, pentru că nici nu ştiu ce vor pierde”.

Viceprimarul Mihai Vasiliu a ţinut şi el să invite toată suflarea comunei şi la această ediţie: „Îi aşteptăm pe toţi locuitorii din comună, cu mic, cu mare, să participe şi la această ediţie, unde vor avea parte de surprize frumose şi voie bună. Tot colectivul din primărie, în frunte cu domnul Neculai Nastasă s-a implicat direct în organizarea acestei ediţii, astfel încât ziua de duminică să rămână în memoria colectivă”.

C.T. STURZU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.