Horoscop 12-18 septembrie: Sprijin pe plan financiar și ispite în plan amoros

pietricica turism

* Berbec

Luna Plină din 14 septembrie cade în Pești, iar Pluton are multe de spus datorită apropierii astrologice de ea. Întâlnirea celor două astre se petrece în Casa premiilor și a recunoașterii, numită de astrologii antici Casa demnității. Cele două astre susțin acțiunile Berbecilor în această perioadă, ceea ce înseamnă că tot ce fac ei acum are un efect de durată asupra societății și comunității în care trăiesc.

Implicarea lui Pluton arată că persoane foarte importante sau adevărații conducători sunt impresionați de munca Berbecilor.

Se recomandă odihnă în weekend-ul din 14-15 septembrie.

* Taur

Luna Plină din 14 septembrie luminează Casa prieteniilor, a adunărilor, a petrecerilor și bucuriilor Taurilor. Sub lumina ei se pot întâlni sau reuni multe persoane care sunt sau au fost prieteni. Ocazia o reprezintă fie o nuntă, fie o cumetrie, fie o petrecere.

Energiile Lunii Pline sunt îmbogățite de cele ale lui Pluton. Taurii au acum ocazia de a socializa cu oameni importanți.

În 14-15 septembrie magia își face loc din plin datorită lui Neptun. Unii dintre nativi ar putea merge la un eveniment de afaceri excepțional sau la o conferință. E posibil să călătorească până la câteva sute de km pentru a se întâlni cu persoane importante.

* Gemeni

Luna Plină din 14 septembrie luminează Casa profesională a Gemenilor, care sunt foarte aproape de a fi recunoscuți pentru eforturilor depuse în ultimele luni. Ideile lor sunt convingătoare și se pot materializa investitorilor.

Pluton se află într-o poziție perfectă față de Luna Plină, astfel că Gemenii primesc un sprijin ferm din partea oamenilor puternici. Pluton, cea mai lentă planetă din sistemul solar, este, de asemenea, cea mai puternică și e înclinată asupra problemelor financiare. Veștile despre bani se referă la sume consistente.

Nativii se pot gândi la recuperarea unei taxe, la o moștenire, la un credit ipotecar, o soluționare judecătorească, un aflux de capital, un bonus. Iar Neptun le aduce Gemenilor o publicitate de invidiat .

* Rac

Cei care doresc să se odihnească pe o plajă retrasă în zilele frumoase din septembrie să utilizeze energiile Lunii Pline din 14 septembrie pentru a-și materializa dorința. Sunt condiții excelente pentru a finaliza o lucrare în liniște și pentru relaxare. Luna Plină este în conjuncție cu Neptun și tot ce întreprind acum Racii se află sub influența unui câmp creativ deosebit de puternic.

Dacă au de lucru cu bugete sau cu detalii financiare, să solicite câteva zile în plus, să nu se lase intimidați de termene finale sau altceva.

Problemele sentimentale pe care le au se referă mai mult la problemele partenerului, care poate fi bolnav, fără serviciu sau, pur și simplu, nu mai sunt fericiți împreună. Saturn, care guvernează sectorul căsătoriei/ angajamentului/ parteneriatului, este retrograd, dar își începe mișcarea directă din 18 septembrie. După această dată, Racii vor putea lua o decizie definitivă în ce privește relația lor de acum.

* Leu

Afacerile și negocierile lor se vor finaliza până la 14 septembrie, când Luna Plină, în Pești, le luminează Casa banilor altor persoane. Exemple aici ar putea fi banca cu care lucrează, împrumuturile pentru studenți, impozitele, asigurarea și, de asemenea, câștigurile, bonusurile și comisioanele. Sunt posibile și alte surse financiare. Vor fi bani de plătit, dar și de încasat, mai ales de la loto, pariuri etc.

Pluton se află în poziția potrivită pentru a oferi sprijin. El reglementează instituții financiare masive, bănci, acțiuni și obligațiuni, fonduri speculative și chiar guverne întregi. Este o perioadă bună pentru solicitarea unui împrumut.

* Fecioară

Fie că s-au angajat ori s-au căsătorit, Fecioarele au Luna Plină din 14 septembrie în Casa căsătoriei. Iar dacă au fost ocupați cu altceva, nativii au acum cea mai bună perioadă pentru a se căsători sau pentru a-și lua un angajament serios. Pluton și Saturn tranzitează Casa iubirii adevărate și, cum Pluton e una din planetele financiare, în aceste zile oferă prosperitate Fecioarelor.

Dacă sunt într-o relație au ocazia de a întări comuniunea cu persoana iubită. Unii și-ar putea dori un copil, alții să plece într-o călătorie fabuloasă.

Jupiter tranzitează Casa de acasă. Este un moment bun pentru achiziția unei locuințe.

* Balanță

Lună Plină din 14 septembrie ar putea duce la bun sfârșit un proiect major. Este posibil ca Balanțele să lucreze din greu, pentru a supraveghea toate detaliile. Neptun, atât de proeminent, implică muzică, divertisment, artă sau alte modalități de exprimare artistică.

Nativii are au nevoie de un angajat în zona familiei, precum o babysitter, bonă etc., să caute până pe 17 septembrie.

Venus intră în Balanță pe 14 septembrie și va rămâne până la 8 octombrie. O perioadă bună pentru înnoirea garderobei, a stilului personal. Multe lucruri se petrec acum în zona frumosului și datorită aspectului. Aspectul romantic, evidențiat de Venus în Balanță, este un bonus minunat. Nativii au magnetismul amplificat la maximum.

* Scorpion

Luna Plină din 14 septembrie e pe cale să le aducă mai multă fericire , deoarece răsare în Pești, în Casa iubirii lor adevărate. Celor aflați într-o relație Luna Plină le-o urcă într-o nouă etapă, indiferent de stadiul în care se află. Pentru cei singuri, Luna Plină aduce pe cineva cu care își vor împărți viața mai multă vreme.

Neptun, planeta iubirii necondiționate, se alătură Lunii Pline, iar Scorpionii să facă tot posibilul să stea cu picioarele pe pământ.

Pluton este într-o poziție ideală pe 14 septembrie față de Soare, Lună Venus și Mercur. Un prieten le poate recomanda nativilor un loc de muncă sau le poate oferi sfaturi importante.

* Săgetător

Familia și casa Săgetătorilor sunt luminate de Luna Plină din 14 septembrie, care cade în Pești. Nativii pot avea intuiții puternice legate de casa lor, de la lucruri uzuale, precum un împrumut sau o ipotecă, până la schimbarea locuinței sau chiar a meridianului. La o scară mai mică, Săgetătorii se pot orienta către o mobilă deosebită și către o renovare inedită.

Tandemul Lunii Pline cu Neptun, în această perioadă, le poate da Săgetătorilor probleme cu apa. Inundații, scurgeri, mucegai sau alte dificultăți. Asta ar putea fi o problemă continuă, vreme de mai multe luni, chiar ani.

De asemenea, nativii primesc ajutor financiar din 18 septembrie, datorită lui Saturn, care își încheie mișcarea retrogradă.

* Capricorn

Luna Plină din 14 septembrie îi trimite să se relaxeze în apropierea unei ape foarte dragi lor. Neptun se află în conjuncție cu Luna Plină, asigurându-le nenumărate posibilități de relaxare. Capricornii pot fi vizitați de rude, verișori, frați/ surori în weekend-ul din 14-15 septembrie. Dacă da, vor avea loc discuții importante.

Lunile complete ridică evenimentele și relațiile la punctul culminant. Nativii trebuie să fie atenți la detalii, la tot ce pare neînsemnat. Orice contract semnat acum, orice vânzare/cumpărare stă sub semnul atenției, al detaliului, al riscului de a greși pe termen lung.

Pentru mulți din nativi, Venus, în Balanță, aduce o relație extraconjugală. Sau doar o ispită.

* Vărsător

Luna Plină din 14 septembrie conduce la concluzii privind problemele financiare cu care se confruntă Vărsătorii, pentru că e susținută de planeta financiară Pluton. Există condiții care le sugerează nativilor că pot încheia discuții sau un proiect care le aduce un bonus important sau o creștere salarială. Cum Pluton e asociat cu băncile, guvernul și tranzacțiile globale, multinaționale, Vărsătorii pot primi, de exemplu, o infuzie de capital sau pot beneficia de un program guvernamental.

Neptun se combină cu Luna Plină, dar se opune lui Marte pe 14 septembrie. Chiar dacă toate li se par minunate, nativii să analizeze toate detaliile, despre orice, înainte să fie de acord. Orice contract trebuie citit cu ajutorul unui avocat.

* Pești

Luna Plină din 14 septembrie este importantă pentru ei, deoarece cade în Pești și le luminează Casa personalității. Este singura Lună Plină din 2019 care apare în Pești, astfel că nativii îi vor simți din plin efectele. Lucrurile se concentrează pentru ca Peștii să afle ceva interesant despre cineva drag lor.

Pluton se aliniază frumos cu Luna Plină. Bunătatea nativilor îi va surprinde pe mulți în această perioadă. Neptun, guvernatorul Peștilor, este în conjuncție cu Luna Plină. Veștile pe care le primesc acum pot avea ceva de-a face cu un proiect creativ. Se bazează pe capacitatea Peștilor de a comunica sau de a mișca emoțional oamenii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.