Horoscop 5-11 septembrie: Beneficii și reușite pe termen lung

pietricica turism
”Abilitatea de a spiona psihic locaţii aflate la mari depărtări cu un mare grad de acurateţe poate uimi, însă faptul că marile puteri îşi antrenează telepaţii să interogheze psihic creierele inamicului este evident şi mai greu de înţeles. Că această informaţie a putut să fie ţinută departe de publicul larg, chiar dacă au fost editate o serie de cărţi excelente, cum ar fi «Descoperiri psihice în spatele cortinei de fier», având ca autori pe Sheila Ostrander şi Lynn Schroeder, care au revelat aceste fapte încă din 1971, completate cu sute de referinţe din ţările din Est, arată puterea de dezinformare a sistemului care controlează ceea ce ni se permite să gândim” – col. dr. Emil STRĂINU.

* Berbec

Soarele, Luna, Venus și Marte inundă Casa onorurilor, a premiilor, a realizărilor nativilor. Nici dacă s-ar strădui să o dea în bară acum, Berbecii n-ar reuși! Atât de puternice sunt influențele pozitive astrale!

Există acum o ”fereastră” pentru abordarea problemelor de sănătate. Nativii care trebuie să treacă prin examenul anual de sănătate sau au de suferit o procedură chirurgicală să aleagă prima jumătate a lunii septembrie.

Duminică, 8 septembrie, și luni, 9 septembrie, Marte și Saturn vor fi aliniate. Acțiunile Berbecilor le aduc securitate, stabilitate și succes în carieră pe termen lung.

Marte tranzitează Casa proiectelor de lucru. Proiectele realizate acum de nativi sunt pe termen lung și le aduc recunoaștere.

* Taur

Nativii care își doresc un copil au luna septembrie ca perioadă optimă astrologică pentru a concepe, a naște, a înfia.

Mai multe planete tranzitează Casa iubirii adevărate a Taurilor, iar mulți dintre ei, care își doresc să înfiripeze o relație, se pot orienta în weekendul 7-8 septembrie. De preferat să meargă într-o călătorie sau într-un club, dar mai departe de locul unde trăiesc.

Uranus este impunător în aceste zile și le trimite nativilor pe Cupidon și mica sa flotă de îngeri, pentru a le inflama inima când Taurii întâlnesc pe cineva intrigant. Să aibă grijă ca tot timpul să arate foarte bine în septembrie!

Nativii își pot consolida, de asemenea, legătura de iubire pe care o trăiesc în aceste moment.

* Gemeni

Mercur și Saturn își combină semnalele pe 5 septembrie. Saturn adaugă longevitate și stabilitate, astfel că asta ar fi o zi perfectă pentru a semna un contract sau a închide temporar o afacere. Uranus le activează subconștientul, pentru ca Gemenii să emită idei strălucitoare. Le stârnește, la propriu, creativitatea, le încurajează intuiția și îi ajută pe Gemeni să fie autentici. Adică neîncărcați de presiunile societății, de așteptările părinților, ale partenerului romantic, ale profesorilor sau prietenilor. Uranus lucrează pe termen lung, în acest caz timp de vreo 7 ani. Dacă își face bine treaba, Gemenii vor fi autentici, originali și de nerecunoscut, în sens pozitiv.

* Rac

Prima jumătate a lunii septembrie este plăcută pentru Raci, deoarece au Venus și Marte în Casa comunicării, a călătoriei și a învățării. Venus și Marte sunt ”păsările dragostei” din sistemul solar.

Uranus își trimite cele mai puternice raze către Casa prieteniei Racilor, aspect care sugerează că nativii ar putea merge într-o zonă de pădure sălbatică sau în munți.

Cei mai mulți dintre ei au de ales între a merge la serviciu, să respecte rutina, sau a rupe lanțul vieții proprii care le oferă o ”siguranță sigură”. Chiar dacă au de suferit, unii dintre Raci pot evolua foarte bine, renunțând acum la rutina atât de plăcută.

* Leu

Luna le pune în mișcare oportunitățile în primele zece zile din septembrie. Leii să ia în serios această perioadă. Este cel mai bun moment al lor din 2019, pentru a pregăti terenul să câștige mai mulți bani.

Uranus se află în poziția perfectă pentru ei, luminându-le Casa premiilor, a realizărilor, a onorurilor. Saturn se află, în prezent, în Capricorn, un semn al Pământului, aspect care îi ajută pe Lei să dezvolte metode de lucru mai eficiente. Li se recomandă să lucreze cot la cot cu proprii angajați sau angajatori.

* Fecioară

Venus tranzitează semnul Fecioarei până la 14 septembrie și, fiind dragostea celestă a lui Marte, împreună, vor amplifica trăirile nativilor, făcându-le mai vizibile și mai memorabile.

În această perioadă, cu Venus în Fecioară, nativii să-și completeze garderoba pentru sezonul următor. De asemenea, să lucreze pentru a avea o siluetă prezentabilă.

Uranus, planeta surprizei, se află acum în Taur, un alt semn de Pământ, ceea ce înseamnă că va aduce surprize în diferite aspecte ale vieții Fecioarelor – carieră, bani, evenimente sociale, romantism, lucruri pământești.

* Balanță

Saturn în Casa locurilor de vindecare a Balanțelor le aduce nativilor șansa de a primi ajutorul corect pentru diagnosticul lor. Pot găsi acum centrul de reabilitare optim pentru ei, spitalul potrivit, centrul de recuperare etc.

E posibil ca Balanțele să ceară ajutorul unei persoane capabile să ofere sprijin pentru fizic, minte și suflet. Pe 6 septembrie, Soarele se află în unghi perfect față de Saturn, astfel că rezultatul tratamentului va fi pozitiv și de lungă durată.

Balanțele pot avea bani în plus. Le vor fi de folos acum și în lunile următoare, mai ales că apar necesități legate de locuința lor. Saturn și Pluto se află în Casa lor de acasă.

* Scorpion

Venus, Mercur și Marte s-au întâlnit cu Luna, care tranzitează Fecioara și depune eforturi pentru a convinge nativii să se deschidă către oameni noi, să-și facă noi cunoștințe și, eventual, să-și facă un prieten sau doi. Foarte probabil, ceea ce fac Scorpionii în aceste zile are forța să le afecteze viața pentru un an, mai mult sau, posibil, pentru totdeauna.

Luna le luminează Casa prieteniei și a grupurilor sociale, unde se concentrează toate acțiunile Scorpionilor în prima jumătate a lui septembrie. Prietenii și noii cunoscuți vor avea, probabil, un rol puternic în viața lor în această perioadă. Scorpionii vor primi de la aceștia beneficii la care nu se pot gândi momentan. Și participarea la o petrecere, la o cină cu VIP-uri le aduce o mulțime de beneficii.

* Săgetător

Soarele este implicat în direcționarea energiilor Săgetătorilor, care au de câștigat dacă lucrează cu o persoană sau o companie străină, dacă au legături cu o universitate, cu o firmă de publicare, difuzare sau avocatură.

Marte se află lângă Soare și, din moment ce coordonează Casa creativității nativilor, se pare că descoperirea pe care Săgetătorii o vor face în aceste zile va ajuta foarte mult la finalizarea proiectelor aflate în lucru. Implicarea lui Venus înseamnă că nativii vor primi ajutorul unui prieten pe subiecte legate de carieră.

Antreprenorii zodiei să fie conștienți că septembrie este momentul ideal pentru a lansa o nouă campanie de publicitate și pentru a căuta noi clienți.

* Capricorn

Zilele de 5 și 6 septembrie sunt foarte speciale pentru Capricorni. În primul rând, pe 5 septembrie, Mercur se află în armonie cu Saturn și e o zi bună pentru a semna acte sau a încheia un acord verbal. Orice promisiune pe care o fac în aceste zile și depun eforturi să o respecte, le va aduce stabilitate nativilor.

Pe 6 septembrie, Saturn se află în armonie cu Soarele, indicând profit sau o sumă mare de bani. Dacă acești bani sunt investiți cu atenție, la sfatul unui consilier financiar, ar avea ca rezultat profituri foarte bune.

Sunt zile atât de favorabile pentru Capricorni încât pot fi folosite pentru aproape orice scop. Iar ei să fie mulțumiți de stabilitatea și sentimentul de securitate pe termen lung care ar rezulta din acțiunile întreprinse.

* Vărsător

Unii dintre nativi ar putea simți dorința de a cumpăra câteva bilete la o tombolă de caritate sau un bilet la loto. Pe 5 sau 6 septembrie, când Saturn este frumos aliniat cu Mercur și cu Soarele. Când vine vorba de bani, luna asta, Vărsătorii sunt cu adevărat norocoși. Pot câștiga un mic premiu în numerar sau unul mare. Dacă universul dorește să primească bani cineva, va găsi o modalitate de a-i livra, deci nu trebuie exagerat cu lozurile sau biletele de loto.

Vărsătorii care au nevoie de o intervenție chirurgicală, de o procedură medicală invazivă, să aleagă această perioadă pentru a o suporta.

* Pești

Uranus este surprins în Casa comunicării. Peștii se trezesc că, brusc, au un dar interesant, neașteptat, pentru a scrie, pentru a vorbi, pentru a rezolva cu ușurință și succes orice proiect orientat spre comunicare.

Venus, Marte, Mercur, Soarele și Luna, toate în Fecioară, le aduc capacitatea de a observa detaliile cu acuratețe, lucru important în această lună, mai ales când Peștii sunt în situația de a realiza estimări, cu privire la orice. În plus, planetele amintite tranzitează un semn de Pământ, iar asta, pentru Pești, înseamnă că trebuie să aibă o abordare realistă și practică.

Marte îi ajută să aibă un control total asupra evenimentelor, dar e nevoie să aibă încredere în partenerul lor, fie în dragoste, fie în afaceri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.