Ziua comunei Răuceşti: “Sărbătorim româneşte”

pietricica turism

Ziua comunei Răuceşti, intitulată sugestiv în 2019 “Sărbătorim româneşte”, a adunat duminică, 1 septembrie, toată suflarea localităţii, alături de administraţia locală în frunte cu primarul Dumitru Bălăjel. Desfăşurată pe frumosul stadion din centrul comunei, manifestarea a început cu o slujbă religioasă, oficiată de un sobor de preoţi din localitate, după care primarul Bălăjel şi invitaţii au transmis mesaje de bine celor prezenţi. Nu au lipsit de la această manifestare prefectul Daniela Soroceanu, subprefectul Doru Ungureanu, vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Ion Asaftei, consilierii judeţeni Mihai Stoica, Marius Nechita, Aurel Aciocârlănoae, fostul subprefect George Lazăr şi primarii de Grumăzeşti, Vânători şi Petricani.

Manifestarea a continuat cu un program artistic susţinut de Fanfara de la Răuceşti, Ansamblul „Oglinduţa”, Tineret Band, Grigore Gherman, Angelica Flutur, Ionela Brănişteanu, Sânziana Oşlobanu, George Gherasim, Gabriela Gherasim sau Gabriela Ujică. Iubitorii de muzică modernă au avut plăcuta surpriză să le asculte pe Adda şi Anca Neacşu, iar spre seară renumita trupă „Provincialii” a oferit un show incendiar.

Administraţia locală a pregătit pentru această ediţie şi un spectacol aviatic şi de paraşutism, de zile mari, care a impresionat asistenţa. Cerul comunei Răuceşti a fost cucerit de avioane de mici dimensiuni. Seara s-a încheiat cu un foc de artificii.

Primarul Dumitru Bălăjel ne-a oferit şi câteva impresii despre această ediţie: “An de an ne dorim ca acest eveniment să fie la înălţime şi să fie pe gustul tuturor. Ziua comunei Răuceşti tinde să devină de la an la an o manifestare de bun gust, în care să îmbinăm tradiţiile locale, să promovăm tinerele talente locale, dar să oferim locuitorilor noştri şi muzica unor artişti consacraţi din România. Oricum, manifestarea le este dedicată cetăţenilor comunei noastre, oameni de ispravă şi gospodari. Sunt mândru că sunt din Răuceşti, că fac parte din această comunitate şi voi depune toate eforturile să nu-i dezamăgesc pe locuitorii comunei. Vreau să le mulţumesc pentru încredere şi răbdarea, pentru încurajările pe care le-am primit de când sunt primar, le mulţumesc pentru faptul că mă susţin în continuare. Totodată, vreau să mulţumesc angajaţilor din primărie, consiliului local, pentru implicare şi sprijin în organizarea zilei comunei. Mulţumesc invitaţilor care ne-au onorat cu prezenţa şi îi aşteptăm pe toţi şi la anul”. (C.T. STURZU)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.