Arsene reacționează: ”Nu i-am cerut ministrului Răzvan Cuc să încalce legea!”

După ce presa centrală a lansat ideea că Răzvan Cuc a primit ordin de la Ionel Arsene să-și folosească funcția pentru a face presiuni asupra directorului Tarom, pentru ca mai multe curse în care erau parlamentari ai opoziției să nu se ridice de la sol în ziua votului pentru moțiunea de cenzură, președintele PNL Neamț a reacționat : ”În urma alegațiilor apărute în ultimele ore, precizez că nu i-am cerut nici ministrului Răzvan Cuc și nici altcuiva vreodată să încalce legea sau să comită vreun abuz. Atragerea numelui meu într-un scandal creat artificial de o angajată concediată pentru lipsa de competență și neîndeplinirea proiectului managerial la care s-a angajat, face parte din bătălia politică și din atacurile subversive la adresa PSD.

Cum opoziția care a dărâmat Guvernul nu are nici proiect de țară și nici viziune pentru români, continuă să facă ceea ce știe mai bine: să compromită cu acuzații false și să-și ia aliat o instituție care face dosare penale adversarilor politici.”

A devenit o obișnuință ca la majoritatea acțiunilor care presupun racolări sau negocieri cu parlamentari de toate culorile să fie îndreptate spre liderul de la Neamț. În acest caz, al ministrului Răzvan Cuc, prezumția că Arsene l-ar fi influențat vine firesc, în condițiile în care acesta și-a găsit un refugiu în organizația din Neamț, lucru care i-a permis să-și păstreze funcția de ministru. (V.B.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.