Eugen Țapu Nazare (PNL): ”Ministru Răzvan Cuc ar trebui adus în fața Justiției pentru subminarea activității companiei Tarom”

Recentele dezvăluiri apărute în spațiul public cu privire la încercările ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, de a impune ca toate avioanele companiei Tarom să rămână la sol în ziua votului pentru moțiunea de cenzură, creionează profilul un om slab, speriat și depășit de situație, capabil de orice pentru ca PSD să rămână la putere. Împiedicarea prin aceste metode a parlamentarilor din opoziție de a ajunge la București în ziua votului final, depășește orice logică și trece dincolo de granițele unei dispute politice, firești într-o democrație. Răzvan Cuc ar trebui adus în fața Justiției, pentru că deciziile sale, din fericire nepuse în practică, subminează în mod evident activitatea companiei Tarom.

Încă odată, PSD și Răzvan Cuc demonstrează că tratează instituții și companii ale statului ca pe propriile feude și încearcă să-și impună puncte de vedere care nu au nimic în comun cu funcționarea statului de drept. Astăzi, oricât de mult ar încerca Răzvan Cuc să nege că ar fi dat un asemenea ordin, declarațiile celor care  au avut curajul să i se opună, arată în mod clar contrariul.

PNL salută pe această cale decizia directorului companiei Tarom de a nu se supune unui asemenea ordin aberant venit din partea unui ministru care s-a făcut remarcat  doar prin ședințele foto și contracte rupte, teatral, în fața camerelor de luat vederi. În urma Guvernului PSD, care-și petrece ultimele zile la Palatul Victoria, rămâne, dincolo de dezastrul economic și social, trista amintire a unei găști care a dorit să confiște România.

Eugen Țapu Nazare, Vicelider al grupului PNL din Senat

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *