Horoscop 24-30 octombrie: Sfârșitul lunii nu este optim pentru călătorii

pietricica turism

Cercetările efectuate de membrii societăţii pentru geobiologie, sub conducerea doctorului E.D. Hartman, au demonstrat că benzile active ale unei reţele dreptunghiulare, sub forma unui grilaj, îndreptate spre NORD-SUD, provoacă în mare parte îmbolnăviri cardio-vasculare, iar benzile ce merg în direcţia EST-VEST conduc la diferite inflamaţii, tumori, artrite, reumatism. La oamenii ale căror locuri de dormit se află în punctele de intersecţie ale grilei diagonale, se remarcă apariţia îmbolnăvirilor vasculare, astmatice, reumatice, spasme, tahi-aritmii.

* Berbec

Pe 28 octombrie, Luna Nouă, în Scorpion, poate aduce dificultăți pentru unii din ei. Nu este un moment emoțional, dar poate aduce situații care trebuie abordate delicat. Poate dura ceva timp pentru a le încheia. În astrologie, Luna Nouă stabilește o cale pe o perioadă de șase luni, astfel că ar putea dura mult timp pentru a îndrepta ce se petrece acum.

Nu este momentul pentru a negocia o afacere financiară, pentru a solicita o majorare sau pentru a gândi strategii pentru companie.

Soarele și Luna sunt ”atacate” de Uranus, urmarea fiind că Berbecii ar putea primi știri despre cineva din familie. Să calculeze cât timp poate dura găsirea unei soluții valabile pentru ei.

* Taur

O Lună Nouă în Scorpion, supărătoare pentru Tauri, răsare pe 28 octombrie și îndreaptă atenția nativilor către una dintre relațiile lor apropiate, în dragoste sau în afaceri. Dacă au avut vreo problemă într-una din ele, este foarte posibil să asiste la destrămarea relației. Această Lună Nouă este un apel de trezire pentru Taurii care au nevoie să discute un subiect sensibil. Este bine să sugereze și o soluție. Iar această situație poate dura până la șase luni de acum încolo. Este un test al Universului pentru Tauri.

Venus se află în contact cu Pluton, în Casa înțelepciunii și a progresului. Taurii pot primi sfaturi înțelepte în legătură cu situațiile de viață pe care le trăiesc acum.

* Gemeni

Pe 28 octombrie, Luna Nouă le luminează Casa sarcinilor de muncă și e o Lună dificilă, mai ales că Uranus se opune direct atât ei, cât și Soarelui. De precizat că Uranus se află poziționat în Taur, semnul opus Scorpionului, unde se află Luna Nouă. Iar Luna guvernează veniturile Gemenilor, astfel încât un client sau o sursă de venit pot dispărea din portofoliul nativilor, fără avertizare.

Soarele se află sub presiune și, pentru că reglementează chestiunile contractuale, Gemenii ar putea părăsi un contract. Atenție, că partea cealaltă va ridica tot felul de pretenții înfășurate în sârmă ghimpată dacă se rupe contractul acum!

Gemenii trebuie să se descurce cum pot, mai ales că planeta guvernatoare a zodiei lor este acum retrogradă.

* Rac

Luna Nouă din 28 octombrie cade în Scorpion, ceea ce este un aspect pozitiv pentru Raci. Scorpionul este Semn de Apă, compatibil cu al Racului, iar această conjunctură astrală ”înmoaie” energiile asociate cu Luna Nouă. Mulți dintre nativi își vor putea rezolva unele din problemele care îi presează în prezent.

Luna Nouă se află și sub asediul lui Uranus, planeta veștilor imprevizibile, subite, și se încadrează în Casa dragostei adevărate a Racilor, care, acum, se pot concentra pe o relație de dragoste, dacă nu sunt căsătoriți. Nativii căsătoriți au șanse să fie perturbați de turbulența acestei Luni Noi, care le testează relația.

Soarele le guvernează veniturile, deci e posibil să aibă cheltuieli mai mari decât de obicei.

* Leu

Sfârșitul lunii octombrie ar putea deveni presant pentru unii dintre ei, din cauza Lunii Noi din 28 octombrie. În aceste zile, Uranus se opune atât Lunii Noi, cât și Soarelui, provocând tsunami-uri. Leii simt cum atenția le e împărțită între obligațiile de la serviciu și cele acasă. Atât șeful, cât și persoane din familie le vor cere asistență în mod insistent.

În plus, se recomandă monitorizarea stării de sănătate și consultarea medicului de familie. Leii să-și asigure condițiile pentru un somn odihnitor și pentru o alimentație bună. Ar putea cere sfatul părinților lor sau persoanelor mai în vârstă care le sunt apropiate.

* Fecioară

Toate persoanele, din fiecare semn zodiacal, vor întâmpina dificultăți în relația cu Soarele și Luna Nouă din 28 octombrie. Sfârșitul lui octombrie nu este optim pentru călătorii. Fecioarele care au programat să călătorească în scop de afaceri își pot reprograma întâlnirea. Dacă șeful insistă, nativii să fie pregătiți ca persoana cu care se întâlnesc să fie distrasă de la obiectivele întâlnirii. Cei care și-au programat pentru aceste zile o excursie se pot aștepta la neplăceri. Acesta este un moment pentru a urmări și aștepta, nu pentru a acționa. Mai ales că Mercur, guvernatorul Fecioarelor, își începe mișcarea retrogradă pe 31 octombrie.

* Balanță

Luna Nouă din 28 octombrie are și câteva puncte bune. Venus, guvernatorul zodiei, primește un ajutor consistent de la Pluton, în Casa de acasă a Balanțelor, ceea ce înseamnă că există o problemă legată de mutarea mobilei ori de sănătatea unui părinte. Până la urmă, nativii vor găsi o soluție benefică, iar unii din ei vor primi ajutor în bani de la unul din părinți.

Mare parte din sfârșitul lunii octombrie se concentrează asupra problemelor financiare. Nativii vor avea nevoie de flexibilitate, astfel că se recomandă să nu își aglomereze programul. Toate zodiile vor simți tensiunile acestei Luni imprevizibile, din 28 octombrie, deci Balanțele nu sunt singurele zăpăcite.

* Scorpion

Luna Nouă, în Scorpion pe 28 octombrie, este cea mai supărătoare Lună din toamnă, poate chiar din 2019. Sunt vizați acei Scorpioni care au ziua de naștere aproape de această dată, ± 4 zile, dar și cei care au o relație serioasă în dragoste sau în afaceri.

Uranus, în Taur, se opune atât Lunii Noi, cât și Soarelui. Nativii să aibă grijă de sănătatea lor, deoarece acest aspect este unul intens și poate scădea imunitatea. Soarele le transmite să aibă grijă de tatăl lor, iar Luna transmite să aibă grijă de mamă, dar cele două astre stăpânesc și alte figuri masculine și feminine din viața Scorpionilor, cum ar fi soția sau soțul.

* Săgetător

Uranus reglementează electronica, iar sfârșitul de octombrie le poate aduce pierderi de date sau hacking de nume de clienți și informații private. Săgetării să ia măsuri extreme de securitate, informatică, dar și domestică.

Casa sănătății lor e asaltată în aceste zile, li se recomandă măsuri de prevenție, pentru a rămâne într-o formă puternică și sănătoasă.

Luna Nouă, din 28 octombrie, aduce vești de tipul ”remedierea lucrurilor poate dura până la șase luni”, ceea ce, pentru Săgetători, se poate traduce și prin faptul că au timp să facă tot ce trebuie pentru a fi pregătiți. E bine să caute și o a doua opinie.

* Capricorn

Luna Nouă ajunge în zodia Scorpionului pe 28 octombrie. Problema este că Uranus, în Taur, se opune Lunii Noi și Soarelui, o opoziție dură din punct de vedere astrologic. Soarele și Luna Nouă tranzitează Casa prieteniei nativilor, iar Uranus va ”ataca” ambele astre din Casa dragostei adevărate. E posibil ca o prietenie sau o relație de dragoste să devină aspră aproape instantaneu, mai ales după niște vești neașteptate. Unii din Capricorni ar putea fi șocați de ce spune sau ce face unul din prietenii lor apropiați. La fel, e posibil ca unul dintre copiii lor să fie cauza unor neplăceri pentru nativi.

Cu Uranus în opoziție cu Soarele și ambele ocupându-se de aspecte financiare pentru nativi, pot apărea probleme legate de bani, carduri bancare, plăți online.

* Vărsător

Pe 28 octombrie, Luna Nouă răsare în Scorpion, cu efecte care durează cel puțin până pe 8 noiembrie. Mulți dintre Vărsători pot avea acum probleme legate de găsirea unui nou loc de muncă. Uranus le tranzitează Casa familiei, astfel că ei își pot găsi un loc de muncă, dar acesta să fie incompatibil cu nevoile familiei. Un loc de muncă într-un oraș îndepărtat ar putea fi oportunitatea Vărsătorilor de a avea succes. Uranus este planeta imprevizibilă și guvernatorul Vărsătorilor; din senin, fără avertisment, ceva pare să funcționeze greșit și trebuie reparat.

Luna Nouă din 28 octombrie, dacă nu ar fi asediată de Uranus, ar cel mai bun moment pentru ca nativii să se plaseze într-o poziție la nivel înalt.

* Pești

Sfârșitul lunii octombrie le sugerează să evite efectele Lunii Noi, care cade în Scorpion pe 28 octombrie, dar și celelalte două săptămâni care urmează. Luna Nouă și Soarele sunt provocate de Uranus, planeta imprevizibilității. Peștii pot afla, deodată, că o excursie în străinătate este anulată sau amânată. Sau că un proiect legat de comunicare necesită mai multe modificări și ajustări decât s-a calculat inițial.

Cei care lucrează cu probleme legale vor trebui să-și schimbe abordarea într-un dosar. Pot apărea surprize neplăcute din cauza unor detalii omise.

Venus, planeta dragostei tranzitează zodia Scorpionului, un loc perfect de unde generează unde puternice de romantism pentru Pești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.