Horoscop 3-9 octombrie: Marte aduce energie, forță și curaj, iar Mercur ține mintea în alertă

Aura energetică din partea dreaptă a unui om indică latura activ-expresivă sau latura masculină, personalitatea pe care individul o lansează spre exterior pentru a fi văzută de ceilalţi. Culorile acestei părți din Aură reprezintă indicativul personal sau cum ne prezentăm noi celorlalţi. Această parte a Aurei dezvăluie și trecutul recent.

* Berbec

Pe 4 octombrie, Soarele creează presiuni asupra nativilor prin intermediul concurenților acestora. Este necesară o regresie temporală din partea Berbecilor, pentru a descoperi de ce primesc un astfel de feedback. Este o perioadă în care alegerile sunt dificil de luat, dar sunt corecte cel care reprezintă dorința lor adevărată. În timp, se vor dovedi cea mai bună alegere.

Luna Nouă din 28 septembrie încă produce efecte puternice. Nativii se află într-o buclă a dragostei și bucuriei. Cu toate acestea, distracția și romantismul exagerat ar putea forța ajustări în alte domenii ale vieții lor.

Din 3 octombrie, Marte indică Berbecilor să-și aleagă luptele cu atenție.

* Taur

Între 3 și 11 octombrie, Mercur creează agitație pentru Tauri, iar ritmul vieții îi poate neliniști sau chiar confuza. Între 5 și 8 octombrie, Mercur se apropie de Uranus, iar nativii trebuie să-și elibereze mintea de responsabilități. Este important să-și păstreze mintea deschisă, deoarece planurile pot avea nevoie de schimbări sau optimizări.

Din 7 octombrie, Venus le aduce activitate în viața socială și în cea de dragoste. E posibil ca Taurii să dorească să se îndrăgostească mai mult decât să meargă la serviciu. Dacă nativii caută să intre în grațiile cuiva renunțând la standardele lor, vor fi dezamăgiți de ei înșiși.

* Gemeni

Pe 4 octombrie, Soarele aduce calm interior și echilibru, ceea ce adaugă armonie relațiilor Gemenilor. Ei vor fi mai eficienți și mai productivi. Este o perioadă foarte bună să se promoveze pe ei și obiectivele lor. Superiorii le vor aprecia atitudinea și inițiativa.

Din 2 octombrie, Marte aduce energie și pasiune, bine echilibrate și nu agresive. Inițiativa și instinctele lor bune îi vor impresiona pe superiorii lor și le va aduce succes pe plan profesional. De asemenea, Gemenii au acum parte de o carismă suplimentară și un magnetism sexual crescut. Pe care le pot folosi.

* Rac

Pe 4 octombrie, energiile solare îi îndeamnă pe Raci să muncească mai mult pentru a avea lucrurile așa cum le doresc. Pot primi diferite provocări, de la diverse persoane, chiar de la șefii lor. Li se recomandă să respecte fișa postului și să nu reacționeze la provocări.

Din 3 octombrie, Marte le creează tensiuni și o nevoie puternică de a se afirma. Pentru a evita argumentele și conflictul, Racii să-și elibereze furia și frustrarea prin exercițiu, sport sau sex. Tensiunea în relații poate apărea dacă ei sunt puternici, așa că mai bine demonstrează că sunt răbdători și empatici.

* Leu

Între 3 și 11 octombrie, Mercur le oferă gândire creativă și o analiză clară despre propria persoană. Leii pot avea parte de vești bune și conversații plăcute. Această perioadă îi ține ocupați, dar productivi. Ei pot socializa, scrie, discuta, pot cere favoruri, pot studia sau susține examene. Vor avea succes în aceste activități.

Între 5 și 8 octombrie, Mercur se află față în față cu Uranus, iar Leii manifestă gândire rapidă și reflexe. Pot face noi descoperiri, pot întâlni oameni interesanți, care le provoacă modul de a gândi. Din partea lui Marte, primesc energie, putere și curaj.

* Fecioară

Din 6 octombrie, Jupiter le aduce ”presiunile” specifice marilor progrese care apar în viața omului. Așa cum căldura și presiunile formidabile transformă cărbunele în diamant, așa și anumite încercări ale vieții oțelesc caractere. Nativii se află acum la începutul unei asemenea perioade de transformare, dar vor simți nevoia să se distreze mai mult și să câștige mai mulți bani. E bine să-și păstreze o atitudine mai rezervată și să evite să fie prea optimiști, lacomi, prea încrezători, excesivi sau risipitori. Abordările psihice și psihologice ale influențelor astrelor sunt dificil de surprins, dar Jupiter este cea mai mare planetă a sistemului solar. Mesajele sale sunt mai ușor de descifrat.

* Balanță

Din 3 octombrie, Marte le aduce energie, forță și curaj. Balanțele se simt sexy și sportive, dar și frustrate și furioase. Aceste sentimente contradictorii apar la nativii care sunt egoiști. Ei pot avea conflicte de tot felul. Trebuie să-și canalizeze agresiunea în pasiune, pentru a reuși în sport, afaceri, cuceriri sexuale și în ”bătălii” pacifiste.

Din aceeași zi, Soarele le ușurează nativilor sarcina ei înșiși. Energia, vitalitatea și inițiativa în plus de care beneficiază acum sunt utilizate cel mai bine pentru a exprima ceea ce doresc. Între 5 și 9 octombrie, Soarele și Saturn prezintă teste și provocări care, pentru Balanțe, îngreunează atingerea obiectivelor. E un test al caracterului lor.

* Scorpion

Din 3 octombrie, Mercur le ține mintea în alertă. Scorpionii au o gândire rapidă și reflexe deosebite. Acum sunt capabili de o creștere a comunicării, a întâlnirilor și a călătoriilor scurte. Asta va dura aproximativ 10 zile și e cea mai aglomerată perioadă a lunii. Nativii vor avea mai mult contact cu copiii, frații, verii și vecinii. E posibil să primească o veste importantă sau să ia o decizie stresantă.

Între 5 și 8 octombrie, Mercur și Uranus îi ține încordați, iar nativii vor avea parte de o serie de întâmplări neașteptate. E important să aibă mintea deschisă la orice provocare.

Din 7 octombrie, Venus îi relaxează, iar Scorpionii devin mai iubitori și afectuoși.

* Săgetător

Din 3 octombrie, Marte le oferă energie, inițiativă, încredere în sine și curaj, calități care îi vor impresiona pe superiorii lor. Creșterea apetitului sexual și carisma Săgetătorilor din prima jumătate a lui octombrie îi ajută să se implice într-o relație nouă sau să o întărească relația în care se află.

O atitudine competitivă, dar cooperantă, din partea lor face ca aceste zile să fie optime pentru a începe proiecte noi.

Soarele aduce energie, entuziasm și creativitate pentru ei și se pot bucura de viață, atingându-și obiectivele. Săgetătorii își pot folosi inițiativa pentru a face progrese reale în viață.

* Capricorn

Venus la început de octombrie le amplifică nevoia de dragoste și afecțiune, dar Capricornii vor avea de depus mai multe eforturi pentru a obține asta. O sugestie ar fi să-și depășească tendința către lene și egoism. Dacă întâlnesc o persoană care le poate îndeplini anumite dorințe, Capricornii să fie atenți să nu se coboare sub nivelul lor moral, doar pentru a-și satisface nevoile. Nu se recomandă cheltuirea banilor fără motive foarte serioase și nici realizarea de datorii.

Din 3 octombrie, Soarele le testează caracterul. O autoritate le poate controla activitatea, forțându-i să arate la ce au lucrat până acum. Nativii să se străduiască să își îndeplinească responsabilitățile cu răbdare, hotărâre și o etică puternică.

* Vărsător

Din 4 octombrie, Soarele le aduce calm interior și echilibru, atribute care cresc gradul de armonie al relațiilor Vărsătorilor. Ei devin mai eficienți și mai productivi. Marte oferă energie și pasiune bine echilibrate, nu agresive, iar inițiativa și instinctele Vărsătorilor vor face impresie în anturajul lor, în rândul superiorilor și partenerilor de afaceri. Este un moment bun pentru a se promova pe sine.

Tot acum, nativii se luptă cu propriul magnetism sexual în creștere și vor trebui să refuze persoane care doresc să le fie partener sexual. În paralel, au nevoie de timp suplimentar, pentru a putea lua decizii importante care le vor afecta viitorul pe termen lung.

* Pești

Între 5 și 8 octombrie, Mercur și Uranus oferă condiții de iluminare și, pentru Pești, este un moment bun să-și elibereze mintea de responsabilități și să iasă, măcar puțin timp, din mentalul colectiv.

Din 9 octombrie, Mercur le aduce vești bune și conversații plăcute. Gândirea rațională și un stil de comunicare convingător îi caracterizează pe nativi și e o perioadă bună ca ei să ceară favoruri sau să-i convingă pe ceilalți. Vor face o primă impresie bună asupra persoanelor noi din viața lor.

Din 5 octombrie, Marte aduce rezistență din partea celorlalți și e posibil ca nativii să simtă că alții le stau în cale sau li se opun. O retragere tactică ar putea fi cea mai bună ieșire în aceste zile.

alegeri locale psd

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.