Liberalii cer demisii în scandalul de la Troleibuzul

pietricica turism

Într-un comunicat al consilierilor județeni ai PNL criza de la Troleibuzul este un  prilej pentru a cere mai multe demisii, inclusiv a membrilor din CA-ul societății. Nu știm dacă este și vreun consilier liberal printre ei, dar oricum ideea nu este de lepădat, mai ales acolo unde s-au blocat lucrurile. (M.N.)

”Consilierii județeni liberali: Conducerea CJ Neamț și președintele Ionel Arsene își bat joc de pietreni!

Din cauza incompetenței lor au ajuns să sisteze transportul public local!

Pietrenii și nemțenii din localitățile Alexandru cel Bun, Dumbrava Roșie, Gârcina, Săvinești și Roznov au ajuns să fie batjocoriți de conducerea Consiliului Județean Neamț. Societatea Troleibuzul SA, unde Consiliul Județean Neamț deține peste 97% din acțiuni, a anunțat că de vineri, 4 octombrie, își suspendă activitatea pe termen nelimitat.

Din cauza incompetenței celor de la Consiliul Județean s-a ajuns în această situație dezastruoasă, din cauza căreia au de suferit pietrenii și sute de nemțeni din localitățile din apropiere.

Deși președintele PSD al Consiliului Județean Ionel Arsene se tot laudă că salvează Neamțul, realitatea demonstrează (a câta oară?!?) că nu dă nici măcar doi bani pe nevoile cetățenilor.

Decizia de sistare a transportului public, care a fost anunțată în bătaie de joc pe o pagină de Facebook, este una absurdă, cu efecte grave asupra cetățenilor!

Mai mult chiar, conform contractului dintre societatea Troleibuzul SA și ADI Urbtrans o astfel de decizie trebuie anunțată cu 90 de zile înainte.

Grupul consilierilor liberali județeni solicită celor responsabili să revină asupra acestei decizii, să asigure transportul local pentru pietreni și pentru nemțenii din localitățile Alexandru cel Bun, Dumbrava Roșie, Gârcina, Săvinești și Roznov. Totodată, în regim de urgență să găsească soluțiile adecvate pentru rezolvarea acestei crize, iar cei vinovați să își dea demisia! Totodată, președintele ADI „Urbtrans”, primarul PSD Ion Rotaru, să își dea demisia de urgență, iar membrii CA Troleibuzul să fie demiși!

Stimate domnule președinte al Consiliului Județean Neamț Ionel Arsene nu vă mai bateți joc de cetățeni! Din păcate, în acest moment putem să constatăm că cei de la PSD, prin toate acțiunile iresponsabile din ultima perioadă, vor să distrugă județul Neamț!”

Grupul consilierilor județeni PNL Neamț

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.