Prezentare ventilatoare industriale si hote profesionale din inox pentru bucatarie

Pentru ventilatia generala, exista ventilatoare industriale  de acoperis SRS, care sunt adesea utilizate cu descarcare de aer in lateral, fiind proiectate sa functioneze fara conducte de aer. Un alt tip de ventilatoarele de acoperis sunt cele de tip VKRV cu descarcare de aer in sus, si sunt de asemenea, utilizate pe scara larga.

Ventilatoare industriale – Clasificare

Dupa principiul actiunii si designului, exista ventilatoare industriale axiale, radiale si diametrale. In ceea ce priveste presiunea totala, acestea pot fi cu presiune ridicata (peste 3000 Pa), medie (de la 1000 Pa la 3000 Pa) si scazuta (pana la 1000 Pa). In functie de directia de rotatie a paletelor, acestea se pot roti spre dreapta sau spre stanga. Ventilatoarele industriale, in functie de sensul  miscarii paletelor, difera in functie compozitia si temperatura aerului si pot fi: pentru mediu obisnuit, pentru medii prafuite, rezistente la temperaturi inalte, rezistente la explozie etc.

Hote profesionale din inox pentru bucatarie

In functie de locul instalarii, acestea pot fi conventionale pentru instalarea pe un suport (fundatie, cadru); de acoperis montate pe acoperis; de canal pentru montare directa pe o conducta si asa mai departe. Deoarece inoxul este unul dintre cele mai populare materiale pentru productia de echipamente profesionale de bucatarie, producatorii au creat hote profesionale din inox pentru bucatarie. Astfel de hote profesionale, expuse la temperaturi ridicate si diverse substante agresive, necesita spalare si curatare frecventa. Iar otelul inoxidabil difera prin durabilitate si simplitatea intretinerii.

Hote profesionale din otel inoxidabil – tipuri

Hotele profesionale din otel inoxidabil sunt disponibile in doua variante:

Hote profesionale insulare, care sunt fixate la o anumita distanta de pereti, cel mai adesea in centrul bucatariei, daca echipamentul de gatit este concentrat in aceasta zona. Astfel, nu vei mai avea nevoie sa cumperi si sa amplasezi mai multe hote de dimensiuni mai mici. O hota profesionala din inox, insulara, este mult mai ieftina si mai puternica. In sectiune transversala, astfel de hote profesionale au forma unui dreptunghi. Din aceasta cauza, aerul este atras din toate partile.

Hote profesionale din inox montate pe pereti. Daca echipamentul este amplasat pe intreaga lungime a peretelui, atunci hotele din inox trebuie sa acopere intreaga zona de lucru. In acest scop, sunt fixate aproape una langa cealalta. In sectiune transversala, hotele de perete din otel inoxidabil arata ca un triunghi sau trapez.

Hotele de bucatarie profesionale pot fi utilizate nu numai in conditii casnice, ci in special in bucatariile restaurantelor, in cafenele, la gratar etc. Din punct de vedere structural, acestea difera fata de hotele de uz casnic in motoarele puternice, designul diferit al filtrelor de grasime sau al filtrelor de grasime cu functia de autocuratare. Modelele de hote profesionale pot fi incorporate, suspendate, de perete si insulare, fiind disponibile intr-o configuratie avansata. Pentru ca toata lumea sa beneficieze de produse de calitate, oamenii de afaceri au nevoie nu doar de un site, ci de un site frumos si functional, deoarece, orice afacere cu o prezenta online are nevoie servicii de optimizare SEO.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *