Reacțiile politicienilor nemțeni după căderea moțiunii după căderea Guvernului

pietricica turism

Mugur Cozmanciuc:”Vot decisiv pentru români!”

Nu vreau să folosesc cuvinte mari, dar trebuie spus că votul de astăzi este decisiv pentru români, pentru că nu se mai putea merge mai departe cu incompetență și amatorism în actul de guvernare. De acum trebuie să privim înainte și să căutăm soluții pentru a rezolva problemele grave generate de acest Guvern, încă de la începutul său și al regimului Dragnea.

Noi, liberalii, nu-i vom dezamăgi pe români și nu vom mai tolera domnia baronilor locali care și-au subordonat țara, comportându-se ca niște feudali retrograzi. Nu este ușor să guvernezi după PSD, dar noi, Partidul Național Liberal, avem soluții.

Mesajul meu pentru nemțeni este foarte clar: așa cum am luptat pentru căderea Guvernului Dăncilă, așa vom face totul pentru ca lucrurile să intre pe un făgaș normal și în Neamț. Vom fi atenți la orice derapaj al PSD-ului și ne vom opune democratic la orice inițiativă care nu este în interesul comunității. Cred că toată lumea va realiza că a trecut vremea administrării de tip autoritar, fără consultări publice, făcută doar în interesul unui grup restrâns de oameni.

Nemțenii vor și ei normalitate și sper că, foarte curând, acest lucru se va întâmpla. Alegerile prezidențiale vor confirma acest lucru, sunt sigur de asta.”

Emilia Arcan, senator PSD: ”Vom respecta votul dat de Parlament

Sigur că vom respecta votul dat de Parlament, pentru că așa este democratic și trebuie să ne supunem majorității, oricât de fragilă și de conjunctură ar fi ea. Nu înseamnă, însă, că această moțiune va aduce vreun beneficiu României și românilor. Este o moțiune a austerității, iar ziua când a fost aprobată va rămâne în calendare ca joia neagră pentru economia românească, pentru bunăstarea românilor. Cei care au semnat și care au votat această moțiune vor avea de dat socoteală în fața oamenilor, să le explice de ce au făcut asta și să le spună ce vor face mai departe pentru oameni, acum că le-a ieșit să demită Guvernul.

Este de prisos să spun câte lucruri bune a făcut Guvernul PSD condus de Viorica Dăncilă pentru români. Oamenii știu și nu pot fi păcăliți așa cum, din păcate, au putut fi amăgiți și momiți unii dintre colegii parlamentari. Este treaba lor, însă, vor răspunde în fața oamenilor care i-au ales. Pentru că, în final, românii ne vor judeca pe toți, la vot.

Noi, ca partid, ieșim mai puternici din această încercare, moțiunea ne ajută să fim mai uniți. La finalul mandatului Guvernului PSD condus de doamna Dăncilă, avem mulțumirea că am îndeplinit foarte multe obiective din programul de guvernare. Românii știu acest lucru.

Iulian Bulai, președinte USR Neamț: ”Soluția corectă, alegerile anticipate!”

Votul de astăzi este foarte important, este o reușită pentru toată România. Soluția corectă pentru următoarea perioadă este, din punctul de vedere al alianței USR-PLUS, declanșarea alegerilor anticipate. Noi mâine vom merge la consultări cu președintele cu această variantă. Respingerea a două propuneri de premieri ar duce la acest lucru. Prima măsură luată de Dan Barna după ce va ajunge președinte va fi aceea de dizolvare a Parlamentului și de declanșare a alegerilor anticipate, având în spate celor două respingeri de premier.”

 

 

Ionel Arsene, președinte PSD Neamț: „Votul minciunii și al manipulării a învins azi

„Am avut încredere până-n ultimul moment că vom reuși evitarea aruncării României într-o criză politică din cauza unui președinte mofturos, într-o degringoladă periculoasă pentru noi toți. M-am autoiluzionat! Interesele obscure și meschine, cele care își doresc ca drujbele să huruie mai tare in pădurile României, asfaltul să reintre in pământ iar o halcă din Portul Constanța să se piardă în mare, au fost mai puternice, iar votul minciunii și al manipulării a învins azi.

Dar, eu îmi cunosc partidul și știu ce forță are, îi cunosc oamenii și știu că nu va fi unul care să nu lupte până la capăt pentru România! Noi, PSD, ințelegem responsabilitatea pe care o avem față de comunitățile noastre și nu vom permite nimănui să joace ruleta rusească cu ele, nu vom accepta niciodată să pătrundă legea strâmbă și nici comportamentul deviant in societatea românească. Noi avem promisiuni făcute de care trebuie să ne ținem și planuri de viitor care trebuie înfăptuite pentru România!

P.S. Îl priveam astăzi pe întâiul plagiator al țării, Victor-Viorel, atacându-mă de la tribuna Parlamentului. Ce Dumnezeu poți să faci cu astfel de oameni? Nu poți decât să constați și să te crucești de câți nevrotici pedalează în jurul tău. Dar, din nefericire, așa cum spunea Napoleon, în politica, absurditatea nu este un handicap. Adrian Nastase avea dreptate: băiatul ăsta nu va reuși niciodată să treacă de lipsa de caracter! Nu degeaba singurul care se mai înhăitează cu el e Petrov”.

Ciprian Șerban, deputat PSD: ”De astăzi, România este în haos!”

”Iată că visul cel mare al președintelui Iohannis, astăzi, s-a împlinit. România devine o țară a degringoladei, o țară care pierde tot ce a câștigat prin eforturile PSD. Ne-am îndeplinit până în ultimul moment promisiunile făcute românilor.
Problemele adevărate, abia de acum vor apărea.
Lipsa de coerență și disensiunile dintr-o Opoziție aflată într-o luptă evidentă pentru conducerea unei țări precum România, fără a fi pregătită pentru așa ceva, va arunca țara într-o criză economică și politică fără precedent.
Vom simți cu toții promisiunile liberalilor și useriștilor. Părinții noștri vor avea pensiile tăiate, bugetarii vor fi disponibilizați, se vor tăia salarii. Vom asista la o criză financiară de proporții, care se va regăsi în conturile tuturor – de la simplii angajați până la exportatorii și importatorii români, cu un rol atât de importanți în economia țării.
Acum îl așteptăm pe Ludovic, cel care îi urăște la maximum pe români, la Iohannis, cel care se cațără fără milă și jenă pe cadavrele copiilor și părinților noștri, ca să își facă campanie, Iohannis, cel care vrea să desființeze secția specială și intervine, călcând cu nerușinare Constituția, în justiție, solicitând demisia șefului DIICOT.
Sunt trist. Tot ce a realizat PSD, toate măsurile luate pentru bunăstarea acestui popor atât de bun și de frumos vor fi, pur și simplu, spulberate de cei care astăzi, vor veni cu ura lor și vor conduce destinele țării. Pentru puțin timp, însă!
Vom recuceri România și ne vom întoarce! Vom continua să luptăm pentru ca românii să aibă o viață mai bună la ei în țară! Vom merge înainte și vom demonstra că PSD este responsabil și pe primul loc pune această țară pentru care s-a bătut totdeauna!
#PSDalaturideoameni!”

1 COMENTARIU

  1. Tovarase presedinte, cheama acasa arcanitele, bulaicele, andrustii si toata gasca de sclavi plantata prin toate institutiile publice. A ajuns judetul Neamt principalul exportator de nepriceputi si obedienti in tara, cum Vasluiul este polul saraciei. Acum intelegi ca nu exista nemuritori? Ca tot observ haosul prognozat de Suculet, poate o vor schimba rapid cei ce vin pe actuala prefectureasa si sa opreasca afacerea groteasca si cu iz penal, cu firme favorizate apartinand lui si sefului de la permise, prin care se vrea mutarea permiselor la mall-ul de la 1 Mai. O idee, daca tot se da destept.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.