Codruț Munteanu, managerul Spitalului Județean vine cu precizări

Un comunicat de presă sosit la redacție în numele organizației municipale PSD Piatra Neamț, dar semnat Codruț Munteanu, manager al Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț, încearcă să lămurească situația acestuia.

COMUNICAT DE PRESĂ

În urma apariției în mass-media locală și pe paginile de socializare ale unor politicieni a unei imagini și a unor explicații referitoare la persoana mea, sunt nevoit să fac anumite precizări:

  1. Am fost invitat la sediul PNL Piatra Neamț și, în calitate de director la Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț, dar și de proaspăt vicepreședinte al organizației municipale a PSD Neamț, am dat curs invitației. Am avut o discuție deschisă și liberă, fără să îmi pot imagina că sunt atras într-o capcană și voi fi folosit într-o dispută ieftină, politicianistă. Buna mea credință stă astfel în balanță cu intențiile meschine ale unor membri PNL care recurg la astfel de mizerii, neavând altceva de exprimat în campania electorală.
  2. Relațiile mele cu Consiliul Județean Neamț, în calitate de manager al Spitalului Județean de Urgență, au fost foarte bune. Pe alocuri, desigur că au existat și mici imperfecțiuni. Cine are relații impecabile cu toți funcționarii din instituțiile publice, să arunce piatra! Din nou, liberalii nemțeni au înțeles în mod josnic să se folosească de persoana mea pentru a aduce atingere Consiliului Județean și în special președintelui acestuia, Ionel Arsene. Relația mea cu dl Ionel Arsene este foarte bună. Este un om pe care îl admir: este extrem de puternic, știe ce vrea, știe ce poate, este neobosit și își pune toată energia în acțiuni pentru Neamț. Liberalii nu au un astfel de om și atunci e mai ușor să îl atace pe el, chiar și prin intermediul altora. Este rușinos și sub demnitatea oricui.
  3. Am venit la Neamț și am preluat Spitalul Județean într-o perioadă grea. Am pus mult suflet și toată buna mea credință în a încerca să redresez acest mamut. Nu este ușor. Puțini știu ce am avut de înfruntat și câte probleme am găsit. Multe din acțiunile mele s-au lovit însă de obstacole. Pentru că haosul este cel mai bun mediu al corupției, așa cum virușii atacă un organism cu imunitate scăzută. Cine profită de haos? Poate chiar cei care mă lovesc azi pe mine și pe președintele Ionel Arsene.
  4. Sunt, de ieri, vicepreședinte al PSD Piatra Neamț. Nu m-aș fi alăturat acestei echipe dacă nu aveam convingerea interioară că sunt oameni buni, alături de care mă pot implica și pot face bine comunității și în alt mod decât ca medic. Cei care mă cunosc știu că nu am încărunțit degeaba: sunt un om simplu, care toată viața a muncit și s-a pus în slujba celorlalți. Singura mea avere e cuvântul meu. Și recunoștința celor pe care i-am vindecat de-a lungul vremii. Nu credeam că voi trăi ziua în care niște politicieni lași mi-ar folosi numele în scopuri atât de mârșave! De aceea, intenționez să îmi depun demisia de la conducerea Spitalului Județean Piatra Neamț, pentru a nu implica această instituție într-o dispută ieftină, electorală. Voi continua să lucrez alături de echipa de la PSD Piatra Neamț și îmi voi canaliza întreaga energie pentru a le demonstra nemțenilor că există o diferență între politica pentru oameni și cea pentru conturile de socializare!

Vă mulțumesc!

Dr. Codruț Munteanu, vicepreședinte PSD Piatra Neamț

adolescenteen news

3 COMENTARII

  1. De ce-i trebuie domnului manager,care are un nume si o cariera,sa intre in cloaca numita politica???Fara pnl,psd si alte partide….asta e,din pacate,poate trebuia sa ramana doar medic si manager de spital!!!

  2. Cred ca este foarte limpede ca doctorul Munteanu va fi candidatul PSD la Primaria Piatra Neamt. Doar ca, in cele mai multe cazuri, in functia de manager al spitalului judetean a fost invins de grupurile de interese. Nu exista nicio garantie ca intr-un mediu similar, primaria, nu va dovedi aceleasi “performante”. Pacat pentru profesia lui.

  3. As vrea sa văd sefi de instituții competenți si cinstiți….nu recomandați de carnetul de partid. Tocmai pt noi ,acest carnet de membru de partid provoacă greață!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.