Concurs cu concursurile de la Consiliul Județean Neamț

Mesagerul de Neamț vă oferă posibilitatea de participa la un concurs inedit, pornind de la alte concursuri, cele organizate la foc automat de Consiliul Județean Neamț. Oferim un premiu de 250 de lei persoanei care reușește să indice cele mai multe nume de câștigători. Ca regulament, facem precizarea că, în caz de egalitate, câștigătorul va fi desemnat prin tragere la sorți.

Participarea la acest concurs se face trimițând opiniile dvs. pe adresa de e-mail [email protected], până pe data de 19 noiembrie 2019.

Nu pot participa la concurs cei care sunt în comisiile de concurs de la Consiliul Județean, cei care ocupă funcții de conducere în aparatul propriu al Consiliului Județean Neamț și nici demnitarii instituției, fiindcă ar avea avantajul că ei deja știu câștigătorii.

Organizarea acestei competiții este motivată de faptul că, de foarte mult timp, se vorbește despre posturi aranjate la CJ, pentru că sunt atractive, cu bani mulți și, în mare parte, fără prea multe bătăi de cap, mai ales pentru cei care ajung acolo pe bază de recomandări.

În contextul în care, la nivel național, se anunță restructurări masive în rândul funcționărimii care provine din pepiniera de cadre a PSD, la Consiliul Județean Neamț, în perioada următoare, sunt anunțate concursuri după concursuri. Asta după ce, recent, a fost adjudecat postul de șef Serviciu achiziții publice și logistică, în persoana lui Cătălin-Constantin Bordei.

Să mai spunem că un alt post de șef de serviciu are deja antamat șeful, după cum rezultă din anunțul publicat pe site-ul CJ Neamț:

Iată posturile scoase la concurs pentru care așteptăm nominalizările dumneavoastră până pe 19 noiembrie, ziua primului concurs dintre cele anunțate.

2 COMENTARII

  1. Niciodata nu se intra la posturile scoase la concurs din administratie pe merit.Niciodata!!!!Daca vreti distractie de ultima ora vedeti modul in care in care se tin concursurile organizate de spitalul judetean.Desene animate….

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.