Consiliul Județean poate debloca managementul Spitalului Județean

Este a doua săptămână de concediu medical pentru dr. Codruț Munteanu, managerul  Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț și al doilea episod de boală în ultima vreme.

Cu un picior fracturat de duminică, 3 noiembrie, managerul declară că ultima evaluarea medicală de ieri, 13 noiembrie, nu-i permite reluarea îndatoririlor și nici orizontul revenirii sale nu este clar. Circumstanțele fac ca, exact în această perioadă, și Carmen Moroșan, șefa serviciului Resurse Umane, să fie bolnavă. Motiv pentru care concursul pentru funcția de director de îngrijiri stă pe loc, la faza de unică candidatură depusă și cam atât.

Managerul este președintele comisiei de concurs, iar șefa Resurselor Umane este secretarul. Ambii în poziții cheie, în lipsa lor, concursul a fost amânat, în 4 noiembrie, pentru trei săptămâni, fiindcă n-a avut cine verifica documentele candidatei.

Blocajul, cel puțin pentru acest concurs, își poate găsi o rezolvare. Nemaiputând fi amânat, soluția stă la îndemâna Consiliului Județean Neamț. ”Acest concurs trebuie să se desfășoare în data de 21 noiembrie. Dacă până atunci nici unul din cei doi membri nu se însănătoșește, în prima ședință ordinară din luna noiembrie se va decide înlocuirea lor în comisia de concurs”, potrivit precizărilor făcute de Serviciul comunicare al CJ Neamț. (C.I.)

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *