Dacă sunt cuminți, Moș Crăciun (poate) le aduce manuale elevilor de clasa a VII-a

pietricica turism

Pentru al treilea an la rând, elevii au parcurs primul semestru din clasa a VII-a fără manuale, dar, mări, Doamne!, le-ar putea primi de la Moș Crăciun.

Cu exact o lună înainte de vacanța de iarnă, care încheie și primul semestru al acestui an școlar, Ministerul Educației a anunțat inspectoratele școlare că pot transmite comenzile pentru două din manualele lipsă, de Matematică și de Chimie. Comenzile vor ajunge la București, vor urma, evident, parcursul procedural și, cu puțin noroc, se vor concretiza în cărți.

S-au făcut comenzile până pe 19 noiembrie, pentru manualele de matematică și de chimie de clasa a VII-a. Procedura își urmează cursul, până ce manualele vor ajunge la elevi”, a declarat Elena Laiu, șefa Inspectoratului Școlar Județean Neamț.

Rămâne, în continuare, incertă situația altor manuale de clasa a VII-a, cum este cel de Istorie, pentru care comenzile au fost trimise, dar cărțile tot n-au ajuns. Și, spre deosebire de ceilalți ani în care clasele a VII-a n-au avut manuale, anul acesta n-a mai existat nici compendiul unic.

Anul școlar 2019-2020 a început doar cu manuale de Fizică, Engleză, Latină și Muzică pentru copiii de clasa a VII-a. (C.I.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.