Horoscop 14-20 noiembrie: Marte intră în Scorpion, călătorii pentru aproape toate zodiile

pietricica turism

”Materialul ține de ceea ce este pământesc. Spiritualul ține de forțele cerești. Mentalul este întotdeauna cel care construiește. Orice urmează a fi manifestat trebuie mai întâi să existe în spirit, apoi în minte, apoi în planul material. Pentru că acesta este modul în care evoluează Pământul, lucrurile, ideile și idealurile” – Edgar Cayce.

* Berbec

Când vine vorba de gestionat afaceri sau chiar o relație de dragoste, Berbecii au avut de trecut unele probe în noiembrie, dar, din 18 noiembrie, vor obține un control mai mare. Marte, guvernatorul lor, părăsește Balanța și intră în Scorpion, aspect pe care nativii îl vor simți mai confortabil și care amplifică mai mult energiile lui Marte. Tot din 18, ideile lor vor fi mai puțin contestate și disecate. Dacă partenerul lor de viață sau de afaceri începe să devină agitat sau să aibă idei deplasate, nu este din cauza Berbecilor.

Ieșirea lui Marte din zodia Balanței va mai produce efecte o perioadă, pentru că, între altele, menține resentimentele nativilor la adresa iubiților/ iubitelor sau a partenerilor de afaceri.

* Taur

Mercur iese din mișcare retrogradă pe 20 noiembrie. Conversațiile Taurilor încep să capete sens, iar partenerii le apreciază ideile și inițiativele. Din 17 noiembrie, Marte va crea o rezistență din partea celorlalți, dacă nativii sunt prea egoiști sau sunt ”yes men”.

Unii din ei ar putea simți că alții le stau în cale sau se opun voinței lor, deci să-și aleagă luptele cu atenție. Un compromis sau o retragere tactică ar putea fi cea mai bună soluție.

Exercițiile fizice și munca grea pot ameliora tensiunea, dar li se recomandă să evite să-și asume riscuri.

* Gemeni

Saturn, în sextil cu Neptun, îi ajută să-și realizeze visele, chiar dacă, pentru asta, vor depune eforturi duble, triple. Gemenii își vor înțelege propriile limitări, dar vor fi optimiști. Înțelepciunea spirituală aduce răbdare și autodisciplină, necesare pentru a abandona conștient satisfacțiile pe termen scurt pentru succesul pe termen lung.

Inițiativa și instinctele bune ale Gemenilor îi vor impresiona pe superiori și le vor aduce succes pe plan profesional. Carisma și magnetismul lor sexual sunt la apogeu în această perioadă.

* Rac

Între 14 și 18 noiembrie, se pot concentra asupra nevoilor existente în familie. Poate pregătesc casa pentru vacanțe sau își pot ajuta un părinte care au nevoie de asistență ori sfaturi. Acestea apar pentru că… Marte în Balanță.

Relația în care se află acum este ușor diferită față idealul pe care cred ei că îl trăiesc. Dacă au ratat că trebuia să-și ia un angajament față de partenerul lor, acest lucru s-ar putea să-i coste. Cu pierderea partenerului.

Poate au o șansă și astrele le oferă o perioadă scurtă de grație, în care să se hotărască repede cum să procedeze.

* Leu

Marte se mută în Scorpion pe 18 noiembrie, pentru prima dată în doi ani, ceea ce direcționează gândurile Leilor către situația de viață în care se află. Marte va rămâne în această zonă până pe 3 ianuarie. O perioadă lungă, în care nativii se pot decide asupra ceea ce doresc să facă. Marte creează și o acumulare de tensiune, și o nevoie puternică de afirmare. Pentru a evita argumentele și conflictul, Leii trebuie să-și elibereze furia și frustrarea, prin exercițiu, sport și/sau sex. Tensiunea în relațiile lor poate apărea dacă sunt prea puternici, așa că ar face bine să-și utilizeze răbdarea și empatia.

Mercur se află pe o orbită puternică, directă, aspect care le influențează pozitiv atitudinea.

* Fecioara

Odată ce Marte se va muta în Scorpion, pe 18 noiembrie, nativii vor fi prinși în tot felul de călătorii și deplasări. Doar în weekendul 23-24 noiembrie vor fi mai așezați. Asta e bine, mai ales că se desfășoară turul II al alegerilor prezidențiale.

Între 14 și 18 noiembrie, Venus aduce pace și armonie, cu oportunități de dragoste și bani. Farmecul și popularitatea sporită fac din asta un moment excelent pentru socializare, distracție și întâlniri.

În toată perioada, Jupiter oferă fericire și optimism, deoarece lucrurile bune par să vină mai ușor. Orice provocare este transformată acum de Pluton în oportunități.

* Balanța

În aceste zile, nativii pot pune mai mult accent pe bani, căutând mereu noi modalități de a-și crește veniturile. Jupiter tranzitează, momentan Casa comunicării, astfel că locurile de muncă în care se solicită talentul Balanțelor de a scrie, a vorbi, a învăța, de a edita sau a posta pe rețele de socializare, de a face publicitate sau marketing ar putea fi domenii cu un profit profitabil.

Din 17 noiembrie, Marte și Jupiter le oferă forță și curaj. E momentul ideal pentru a face față oricărei sarcini dificile, deoarece există șanse excelente de succes. Șansele favorabile se datorează și optimismului crescut, instinctelor puternice, inițiativei și dorinței Balanțelor de a-și asuma riscuri.

* Scorpion

Marte tranzitează zodia Balanței până pe 18 noiembrie, astfel că Scorpionii sunt pe cale să descopere detaliile unei strategii și se pregătesc pentru lansarea sau debutul a ceva nou. Este o sincronizare bună, deoarece, pe 20 noiembrie, Mercur își termină mișcarea retrogradă. Marte își începe deplasarea prin Scorpion pe 18 noiembrie și o ține așa până la începutul lui ianuarie 2020. Este un moment important, ce va marca sfârșitul lui 2019. Scorpionii vor avea curaj, îndrăzneală și abilități deosebite de a conduce. Nu vor accepta refuzuri. Vor demonstra persistență, determinare și optimism, așa că nu e de mirare că oamenii vor fi atrași de energia lor și vor dori să îi urmeze oriunde.

* Săgetător

Odată ce Marte s-a ”aruncat” în Scorpion pe 18 noiembrie, Săgetătorii pot avea parte de un proiect pe care să îl prezinte abia în ultimele zile din 2019. Ar fi un moment excelent, iar ei să ia în considerare dezvăluirea, prezentarea acestui proiect după 3 ianuarie 2020, când Marte își va începe tranzitul prin Săgetător. Acea perioadă este una importantă pentru ei, mai ales când e vorba de un debut. Deocamdată, Săgetătorii au de stabilit strategia și tactica pentru a-și realiza obiectivul. Proiectul în cauză poate fi orientat spre carieră, cum ar fi lansarea unui produs sau un raport special. Poate avea legătură și cu viața lor personală.

Venus, în Săgetător până pe 25 noiembrie, generează carismă suplimentară pentru nativi.

* Capricorn

Până pe 2 decembrie, Mercur le oferă o gândire creatoare și o expresie clară de sine. Nativii să se aștepte la vești bune și conversații plăcute. Această perioadă îi ține ocupați, dar productivi. Pot socializa, pot scrie, pot cere favoruri, pot studia sau pot participa la examene.

Din 17 noiembrie până pe 5 decembrie, Marte îi energizează, le oferă energie, inițiativă, încredere în sine și curaj. Creșterea apelului sexual și carisma sunt alte două efecte interesante ale lui Marte. Următoarele săptămâni stau sub semnul întâlnirilor sau a întăririi relațiilor.

* Vărsător

Dacă au început să participe la interviuri de angajare, au o a doua șansă pentru a descoperi un job responsabil, aproape sau identic cu cel din visele lor. În săptămânile care urmează lui 18 noiembrie, Marte va tranzita Casa realizărilor în carieră, aspect durează până la începutul lui ianuarie 2020. Marte ajunge în această zonă a astrogramei Vărsătorilor aproximativ la fiecare doi ani, deci are o influență importantă. E o poziție excepțională pentru Marte, astfel că nativii pot descoperi cu ușurință o modalitate de a ieși în evidență.

Până la 2 decembrie, Mercur le va crește ritmul vieții, amplificându-le activitatea mentală, comunicările, călătoriile scurte etc.

* Pești

Cu Marte ieșit din Casa banilor altor persoane, pe 18 noiembrie, și intrat în zodia Scorpionului, Peștii au timp să se pregătească pentru o călătorie mai lungă. Orice zi din noiembrie este optimă pentru călătorii, cu excepția zilei de 24 noiembrie, când Marte se opune lui Uranus.

Dincolo de aceste deplasări, care par să facă parte din misiunea lor în această perioadă, Peștii trebuie să se confrunte cu viitorul lor. Vor avea de trăit anumite situații simulate, aparent fără rezultate concrete. Unele dintre aceste întâmplări nu vor avea vreo logică acum, dar Universul testează și pregătește Peștii pentru ce urmează să vină.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.