Horoscop 28 noiembrie – 4 decembrie: Neptun nu mai e retrograd, de-acum de numai vina voastră!

”Influențele lui Mercur, cuplate cu cele ale lui Jupiter și Uranus, oferă capacități mentale înalte sau eficiență mentală nativilor născuți sub aceste conjuncturi. Din influența lui Uranus se constată că există interesul pentru forțele mistice sau oculte. Puterea este mânuită în funcție de modul în care mintea a dat și dă forță tuturor acelor influențe la care a luat parte sufletul. Pentru că, așa cum a spus El, ceea ce gândești în inima ta, aceea devii” – Edgar Cayce.

* Berbec

Pe 28 noiembrie, există o nișă temporală optimă pentru cumpărăturile pentru sărbători. Cadouri, electronice ș.a.m.d. nu sunt marcate negativ de Mercur retrograd.

Jupiter se află în conjuncție cu Luna Nouă, iar Venus se înclină frumos spre Uranus. Berbecii aflați într-o relație pot simți o vibrație rece, flirtată, romantică. Adică, li se pregătește ceva deosebit de plăcut, iar ei intuiesc ce anume.

Jupiter părăsește Săgetătorul pe 3 decembrie și intră în Capricorn, pentru prima dată în 12 ani. Această schimbare va avea un efect semnificativ asupra carierei nativilor, aducând o dezvoltare semnificativă în acest sector.

Dacă au vreun obiectiv personal, care nu este legat de carieră, Berbecii să îndrăznească să facă tot ce trebuie înainte de 2 decembrie, pentru că aceste dorințe se vor împlini în lunile următoare.

* Taur

Venus tranzitează Capricornul până pe 19 decembrie, aducând elemente care sporesc viața socială și romantică a Taurilor. Acum ”în elementul său”, planeta iubirii scoate în evidență magnetismul natural și farmecele Taurilor, devenind un magnet pentru ceilalți.

Pe 27 noiembrie, Neptun părăsește mișcarea retrogradă, implicând puternic nativii în viața socială. Acest lucru se va întâmpla tocmai la timp pentru ca aceștia să aibă o vacanță de sărbători relaxantă și fericită.

Neptun rămâne, în continuare pe o orbită puternică, directă, până la sfârșitul lunii iunie 2020. Taurii se simt pregătiți pentru orice, au drum deschis și nimic altceva decât cerul albastru, fără nori, deasupra lor.

* Gemeni

Planetele devine vesele la final de noiembrie. Pe 28 noiembrie, Gemenii primesc vești bune despre bani, datorită colaborării fructuoase dintre Venus în Capricorn și Uranus în Taur. Când banii vor apărea, nimeni nu va fi mai surprins decât ei. În cele din urmă, pe 29 noiembrie, se pot semna acte, lucrări de recepție. Saturn și Mercur lucrează împreună pentru ca alianțele Gemenilor să fie durabile și profitabile.

Neptun își începe mișcarea directă, după aproape 6 luni de mișcare retrogradă. Gemenii se bucură că, pe plan profesional, vor deveni foarte apreciați. Până pe 30 noiembrie, vor primi un indiciu despre cum vor evolua lucrurile.

* Rac

Neptun se află acum la începutul mișcării sale directe, ceea ce e îmbucurător pentru Racii care au planificate călătorii pe distanțe mari. Sunt ajutați și nativii care emigrează, care lucrează în cercetare sau la un proiect media. Cei care doresc să meargă la un interviu, la o universitate, să o facă după 28 noiembrie.

Cei care au amânat semnarea unor documente, a unor contracte, din cauza lui Mercur retrograd, își pot aranja hârtiile. După 29 noiembrie, acordurile pot fi încheiate și parafate.

Mercur lucrează cu Saturn pentru a oferi Racilor stabilitate în viața personală, dar, pe termen lung, în toate domeniile.

* Leu

Finanțele lor ar trebui să se îmbunătățească imediat ce Neptun își începe mișcarea directă, pe 27 noiembrie. Leii care lucrează în domeniul artelor sau în colectarea taxelor vor primi sume mărite pentru activitățile prestate.

Datorită Lunii Noi, viața lor romantică e în creștere. Ei pot trăi o iubire nouă, interesantă, dacă sunt singuri. Sau pot fi atrași mai mult de partener, dacă se află într-o relație.

Jupiter se află încă în Săgetător, dar va pleca pe 3 decembrie. Faptul că Leii încă îl mai au pe Jupiter aproape de ei, susținându-le viața amoroasă, înseamnă că trebuie să socializeze mai mult. Să observe ce lumea are de oferit. Mai ales în ultima săptămână a lunii noiembrie.

* Fecioară

Neptun și-a început mișcarea directă, astfel că nativii își pot face planuri cu partenerul de afaceri sau de relație. Apar indicii clare că lucrurile care, pentru realizarea lor, implică un partener înaintează. Cei care nu au avut serviciu au, acum, ocazia să se angajeze. Mai ales spre sfârșitul anului.

Venus tranzitează Capricornul până pe 19 decembrie, un loc foarte luminos și frumos pentru Fecioare, întrucât e Casa iubirii lor adevărate. Un loc perfect, mai ales că vacanțele bat la ușă.

* Balanță

Uranus, planeta tuturor lucrurilor neașteptate, a fost, în mare măsură, în opoziție cu Soarele și Luna Nouă de la sfârșitul lui octombrie. Aspecte destul de agresive vreme de șase luni. Totuși, Neptun, planeta creativității și artelor, se află deja în mișcare directă. Balanțele care lucrează ca artiști, compozitori, coregrafi, designeri sau în orice altă profesie artistică vor găsi în Neptun un mare ajutor pentru a genera idei noi.

Să fie atente în ultimele zile din noiembrie, deoarece se pot afla aproape de descoperirea unui proiect important.

Nu toți nativii sunt însuflețiți de această conjunctură, dar voința este un factor important în multe dintre reușite.

* Scorpion

Pluton le tranzitează Casa comunicării și e posibil să-și facă un nou partener de afaceri. În timp, această persoană se va dovedi destul de importantă.

Pe 29 noiembrie, Mercur și Saturn fundamentează parteneriatele Scorpionilor pentru o lungă perioadă de timp. Aceste parteneriate vor fi și profitabile.

Neptun, planeta creativității, se află deja în mișcare directă, ceea ce, pentru nativi, înseamnă că viața lor amoroasă va decola, chiar la timp pentru festivitățile de sărbători. Scorpionii trebuie să iasă și să circule, mai ales că Marte se află în zodia lor până pe 3 ianuarie, scoțându-le la iveală magnetismul legendar.

* Săgetător

Neptun se află în mișcare directă. Săgetătorii încep proiectele legate de casă. Dacă au nevoie să se mute, pot găsi acum un spațiu care le place. Pot pleca chiar să stea cu chirie. Dacă au nevoie de o cameră adevărată, cea potrivită va apărea la sfârșitul acestei luni. Să aibă încredere că tot ce ține de locuință, familie, planificarea în aceste domenii, vor fi în regulă. Dacă încearcă să ajute un părinte, o vor putea face într-un mod în care să fie și ei mulțumiți, și părintele în cauză. Neptun va susține aceste fapte bune.

Jupiter mai staționează în Săgetător până pe 2 decembrie, cu efecte deosebite pentru ei.

* Capricorn

Neptun se află acum în Casa comunicării lor. Dacă lucrează acum la proiect creativ, care implică scrierea unui roman sau a unui scenariu, compunerea muzicii pentru o producție sau alegerea costumelor, iluminatul teatral etc., nativii vor descoperi că ideile lor încep să strălucească precum diamantele.

Conflictul dintre Marte și Uranus le recomandă să-și întărească protecția, să își ia timp de gândire înainte de a da un răspuns.

Luna Nouă de la sfârșitul lui noiembrie îi ajută pe Capricorni să se pregătească pentru un an uimitor, 2020. Din 3 decembrie, Jupiter intră în Capricorn pentru prima dată în 12 ani.

* Vărsător

Neptun intră în mișcare directă pe 28 noiembrie, iar Vărsătorii vor observa că, în decembrie, le e mult mai ușor să negocieze o creștere a salariului.

Tranzitul Lunii Noi aduce o oarecare stabilitate, mai ales că Marte și Uranus le-au ”tăiat” Casa carierei și Casa de acasă, unde nu se petrec chiar toate lucrurile la care sperau Vărsătorii.

Neptun le conduce Casa veniturilor câștigate și, intrat în mișcare directă, va ridica plafonul câștigurilor nativilor. Banii le pot ține de urât, dar pentru o perioadă scurtă. Idealizarea câștigurilor financiare le asigură Vărsătorilor o perioadă lungă de singurătate spre sfârșitul vieții.

* Pești

Marte tranzitează Scorpionul până pe 3 ianuarie și produce efecte în Casa banilor altor persoane a Peștilor. În timpul acestei perioade, pare-se că nativii vor porni din nou la drum, făcând o călătorie îndepărtată.

Cum și mișcarea directă a lui Neptun a început, Peștii vor deveni cunoscuți pentru gustul, stilul sau personalitatea lor, pentru un proiect la care au lucrat de curând.

Starea lor de sănătate poate deveni supărătoare. Își pot face unele investigații medicale, dar, în acest caz, prevenția este mai importantă decât tratamentul.

adolescenteen news

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.