Horoscop 6-13 noiembrie: O Lună Plină excepțională!

pietricica turism
”Numerele au semnificația lor. De exemplu, trei și multiplii săi reprezintă etapele prin care trece ființa umană, în diferitele sale dispoziții sau în diferitele sale modalități de căutare. Omul descoperă în sine însuși că există partea fizică, cu toate emoțiile sale, apoi mentalul, cu capacitățile sale de a percepe, de a construi și de a schimba aspectele fizicului, care sunt constituite strict din forțe corporale. Ori condițiile, gândurile sau experiențele individuale. De asemenea, există și spiritualul, din care emană esența întregii puteri și tării!” – Edgar Cayce.

* Berbec

Vineri, 8 noiembrie, pare că e cea mai bună zi din noiembrie pentru nativi. Luna de tranzit se află în Berbec, un loc perfect pentru ea, iar Soarele are linie de comunicare cu Saturn și cu Neptun. Luna Plină din 12 noiembrie, în Taur, încheie o problemă financiară a Berbecilor și le aduce un punct pozitiv în noiembrie. E posibil ca ei să poată achita o taxă de școlarizare, o factură medicală sau stomatologică mare, o taxă, o plată în avans pentru o casă.

Tot pe 12 noiembrie, Marte se află în unghiul ideal față de Jupiter, aflat acum în semnul de Foc al Săgetătorului, un alt plus pentru Berbeci. Printre alte beneficii, Luna Plină le oferă și o pauză norocoasă.

* Taur

Luna Plină din 12 noiembrie le luminează zodia, traversându-le Casa personalității. Ceva de o importanță deosebită pentru Tauri va ajunge la apogeu și la finalizare. Pare să implice un partener în dragoste sau în afaceri. Pluton este luminat de Luna Plină din 12 noiembrie. Având sprijinul lui Pluton și ajutor din partea lui Saturn, ambele în Casa intelectuală a studiului superior, a publicării și difuzării, a chestiunilor juridice și călătoriilor îndepărtate, Taurii își pot planifica drumul lung care urmează. De asemenea, această Casă reglementează socrii, mătușile, unchii și rudele îndepărtate, iar toate acestea vor fi zone de ajutor pentru nativi.

* Gemeni

Dacă au de recuperat bani, îi vor primi, cel mai probabil, pe 8 noiembrie. Soarele se află în Casa proiectelor de lucru și formează un unghi perfect cu Saturn și Pluton, aflate în Casa banilor altor persoane. Sunt 2-3 zile financiare fericite pentru Gemeni.

Luna Plină din 12 noiembrie, în Taur, le luminează Casa reflecției și a sănătății fizice și psihologice, ceea ce înseamnă că pot interacționa mai des cu spitale, centre de reabilitare, centre de terapie fizică și alte locuri de vindecare, pentru ei, pentru un membru al familiei sau pentru un prieten.

Pe de altă parte, Luna Plină din 12 noiembrie le arată Gemenilor că trebuie să se odihnească.

* Rac

Universul simte că au nevoie de un eveniment distractiv, iar Luna Plină din 12 noiembrie și Pluton susțin acum genul acesta de inițiative din partea Racilor. Ei pot fi invitați în cadrul unei adunări a oamenilor de succes, în zona lor de interes. În plus, e posibil ca nativii să întâlnească un viitor prieten.

Pe 12 noiembrie, Marte va fi în conversație perfectă cu Jupiter, un aspect minunat, care le aduce profituri. E posibil să primească o veste bună despre o problemă imobiliară sau, mai probabil, pot câștiga un client nou la locul de muncă.

* Leu

Viața se îmbunătățește în preajma lui 8 noiembrie, când Soarele va fi într-un unghi frumos, atât pentru Saturn, cât și pentru Pluton, în zodia Leului. Nativii au discuții profitabile, atât la serviciu, cât și în viața personală.

Luna Plină, din 12 noiembrie, este interesantă. Cade în Taur, punctul cel mai important al graficului nativilor din Leu, și luminează Casa premiilor, a onorurilor și realizărilor Leilor. Asta implică mai multă responsabilitate și putere. Sau e posibil să aibă genul de publicitate la care doar obișnuiau să viseze.

Marte este frumos orientat către Jupiter, ceea ce, pentru Lei, înseamnă că au de câștigat din publicitate pentru o muncă creativă excepțională. Pentru ei, este un moment major al anului. După această Lună plină de dulce amețeală, Leii vor avea o săptămână liniștită.

* Fecioară

Pentru nativi, Luna Plină din 12 noiembrie înseamnă un moment minunat din noiembrie, întrucât le luminează Casa călătoriilor îndepărtate. E posibil ca nativii să plece într-o călătorie importantă sau să discute la telefon cu șefii lor din străinătate.

Pluton și Saturn sunt în unghi perfect față de Luna Plină și Soare, deci spatele Fecioarelor e asigurat de astre importante, care le protejează o idee creativă la care lucrează acum. De asemenea, lucrurile parcă merg singure în domeniul imigrării, al activităților academice, al proiectelor de publicare sau de difuzare.

* Balanță

Luna Plină din 12 noiembrie le luminează Casa banilor altor persoane. Vor fi reglementate capitalurile de risc, comisioanele, bonusurile, taxele de licență, plățile de asigurare, împrumuturile bancare, liniile de credit, moștenirile, burse și ajutor pentru studenți și alți astfel de bani care vor veni la Balanțe în afara salariului. De asemenea, vor avea norocul să plătească impozite corect calculate și unele plăți în avans.

Nativii care au doresc să participe la un interviu de angajare să o facă pe 8 noiembrie, când Soarele se află în unghi ideal cu Saturn și Neptun, iar ei vor impresiona pe toată lumea cu ideile lor.

* Scorpion

În această lună, una din cele mai bune zile ale lor este pe 8 noiembrie, când Soarele se conversează cu Saturn, aflat în Casa comunicării, și cu Neptun. Dacă nativii susțin un interviu sau fac o prezentare importantă, ar trebui să iasă bine. Neptun se află în Casa creativității, astfel că, dacă vor lucra la un proiect creativ, acesta va fi un succes. Dacă au o întâlnire programată pentru seara de 8 noiembrie, aceasta să aibă o temă romantică.

Luna Plină din 12 noiembrie va cristaliza planurile pentru o relație, dacă Scorpionii nu sunt deja ”prinși”. Unii dintre ei s-ar putea căsători fulgerător în această perioadă, mai ales că Neptun, planeta iubirii necondiționate, își unește forțele cu Luna Plină.

* Săgetător

În aceeași zi cu Luna Plină, 12 noiembrie, Marte se află într-un unghi ideal cu Jupiter, guvernatorul lor, ceea ce sugerează că Săgetătorii ar putea participa la o petrecere destul de frumoasă. Poate fi nunta prietenului, petrecerea de logodnă sau un eveniment frumos din industria în care lucrează. Zodia Taurului, unde se află acum Luna Plină, este un semn senzual, care apreciază frumusețea și gustul fin în toate lucrurile. Florile, muzica, selecția de vinuri și mâncarea delicioasă din meniu vor fi, probabil, remarcabile.

Și Pluton trimite raze către Luna Plină, așa că Săgetătorii pot întâlni oameni de succes, interesanți. În plus, Pluton le tranzitează acum Casa veniturilor câștigate, deci nativii vor primi bani.

* Capricorn

Vineri, 8 noiembrie, Soarele este perfect orientat către Saturn, guvernatorul lor, iar Neptun se află, și el, în această ecuație de succes. Capricornii au parte, deci, de imaginație (Neptun) cu sau pentru profit (Saturn). 8 noiembrie este o zi ideală pentru a planifica o întâlnire importantă, o prezentare sau chiar o primă întâlnire. Soarele le încălzește Casa speranțelor.

Una dintre cele mai bune zile pentru carieră este 12 noiembrie, când Luna Plină le luminează Casa iubirii adevărate a Capricornilor și vorbește, în principal, despre dragoste și distracție. În aceeași zi, Marte și Jupiter vor face echipă pentru a crea știri despre cât de importanți sunt Capricornii acolo unde lucrează.

* Vărsător

Luna Plină, prietenoasă, din12 noiembrie, îi ajută să încheie lucrările pe care le fac acasă. Pentru Vărstători, arată spre o situație familială, ceea ce poate însemna că Vărsătorii se pot muta într-un spațiu nou. Tot Luna Plină îi poate ajuta să încheie o problemă de familie. De exemplu, își pot ajuta părinții să găsească medicul potrivit pentru o anumită afecțiune sau pentru a ajuta la îngrijirea lor acasă.

Această Lună Plină din 12 noiembrie este excepțională, deoarece Vărsătorii au parte de Saturn (stabilitate și longevitate), dar și de Pluton (apreciere financiară), pentru a le susține acțiunile.

* Pești

Banii vin către ei pe 12 noiembrie, când Marte, care tranzitează Casa banilor altor persoane, primește ajutor de la Jupiter, în Casa premiilor și a onorurilor, dar și a carierei profesionale. Este o zi cu siguranță importantă pentru Pești, mai ales că pot primi sume mari de bani.

Luna Plină din 12 noiembrie îi încântă în toate felurile. Sunt subliniate călătoriile și abilitățile superioare de comunicare ale Peștilor.

Neptun, guvernatorul zodiei, dar și Saturn sunt orientate în mod deosebit către această Lună Plină. Neptunul artistic se află acum în Pești și adăugă o notă magică la orice eveniment la care participă nativii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.