Horoscop de prezidențiale 2019: Iepure vs Mistreț sau Bran vs Hitchcock

Nu degeaba i se spune ”Terminator” președintelui ales. Născut în anul Mistrețului, precum Arnold Schwarzenegger și Steven Spielberg, Klaus luptă până la ultima suflare (a altora) într-un film regizat și produs de americani. Pe bani românești.

Oponenta sa, având un nume de origine neaoșă, românească, ne lasă, pe cei care avem mai mult de opt clase, mereu cu gurile căscate. Clar chinezăriile funcționează și la nivel de horoscop! Viorica posedă umorul natural al lui Bran (Oliver Hardy, născut în aceeași zodie ca Viorica Vasilica), amuzând o lume întreagă cu gafele ei naturale și lipsite de regie. Asemănarea faptelor Vioricăi cu cele descrise de Orwell (de asemenea, în aceeași zodie cu Viorica) în distopiile sale, ”Ferma animalelor” și ”1984”, este evidentă și o trăim de când s-a hotărât doamna să intre în politică. Sau de când a lăsat politica să intre în… viața ei.

”Astrele predispun, iar omul dispune”, afirmă o regulă a astrologiei. Să vedem ce predispun astrele în legătură cu alegerile din 24 noiembrie, că oamenii au dispus deja. Unii ”oameni”, pentru ceilalți oameni.

24 noiembrie 2019, zi de alegeri prezidențiale în România, are o încărcătură energetică umană destul de proastă (nu știi ce să alegi) și o dispunere deosebită a astrelor. Chiar dacă nu credeți în astrologie, poate mai avem o șansă! De supraviețuire.

* KLAUS IOHANNIS are parte de o ciocnire cosmică pe 24 noiembrie. Și de una terestră. În ziua când acest om poate trăi o brumă de emoții, Marte se opune lui Uranus, asta fiind o ciocnire planetară destul de grea. Clar îi poate poate inflama temperamentul!

Persoanele din apropierea nativului devin fragile și este posibil să meargă ceva greșit. Poate chiar mai multe.

Nu este o zi în care Săgetătorii să-și asume vreun risc, la nivel emoțional, financiar sau fizic.

* VIORICA DĂNCILĂ are parte de două zile cu totul speciale în weekendul 23-24 noiembrie. Venus intră în legătură cu Jupiter, iubitorul de lux și guvernatorul Săgetătorilor. Deși toată lumea se va bucura de acest aspect, Săgetătorii se vor bucura mai mult decât alte zodii, pentru că, având cele două planete de partea lor, pot primi un ajutor interesant din partea unui prieten. Întâlnirea dintre Venus și Jupiter, în Săgetător, aspect mai rar decât diamantele de ceas Cartier, se întâmplă pe 24 noiembrie și le aduce Săgetătorilor un weekend amețitor, memorabil. Datorită succesului și eșecului. Sau invers. Oricum, aproape simultane.

* Locul de muncă

Gemenii, respectiv Iohannis, vor trăi tensiuni la locul de muncă pe 24 noiembrie, dată fiind opoziția dintre Marte și Uranu, care se întâlnesc doar în weekend, dar cu zonă largă de influență. Nativii vor vedea că lucrurile merg prost în zilele care duc la ea sau în zilele următoare.

Angajații care raportează Gemenilor s-ar putea să nu se înțeleagă unul cu celălalt, iar un proiect la care lucrează de luni de zile ar putea deraia. Deci, fiți atenți!

Marte tranzitează zodia Scorpionului în această perioadă agitată, dar calmă pentru nativii care își cunosc viitorul.  Gemenii care lucrează pentru alții – este cazul de față – pot negocia o plată în plus sau un bonus pentru munca lor suplimentară.

Dar…

Pe 24 noiembrie, Venus ”îl face” pe Jupiter. Aparent, universul joacă trucuri, oferindu-le Gemenilor un aspect furios, exprimat de opoziția dintre Marte și Uranus și un aspect minunat, oferit de Venus în conjuncție cu Jupiter. În ultimul caz, Venus și Jupiter se întâlnesc în Casa căsătoriei Gemenilor, astfel încât luarea unui angajament sau asumarea unei promisiuni pentru România ar fi, în mod normal, un lucru minunat de făcut.

Săgetătorii, respectiv Dăncilă, au Marte agățat în Scorpion până pe 3 ianuarie 2020 și e posibil ca ei – sau echipa din care fac parte – să lucreze la un proiect pe care nu îl vor dezvălui lumii până după Anul Nou. Abia după 3 ianuarie, când vor avea Marte în Săgetător, ar fi un moment excelent pentru dezvăluire. Un moment foarte norocos pentru un debut mare. Și un buget în suferință. O ecuație care s-a dovedit imbatabilă în ultimii ani. Marele anunț poate fi un proiect orientat spre carieră, cum ar fi lansarea unui produs/ ideologie/ campanie politică.

Conjunctura Venus-Jupiter din 24 noiembrie aduce nativilor noroc, optimism, armonie și fericire. Orice înfrângere poate deveni un câștig. Săgetătorii își pot face noi prieteni, iar parteneriatele noi vor fi autentice și reciproc avantajoase. Norocul se aplică și în materie de educație, afaceri și aspecte legale. Se recomandă, deci, o școală unde se studiază limba română, economie și ceva despre domeniul juridic!

* Scurtă caracterizare a candidaților (ne)necesară alegerii vreunuia dintre ei

Klaus Iohannis este născut în zodia Mistrețului de Pământ. Viorica Dăncilă este născută în zodia Iepurelui de Apă.

Ambii au Ascendentul în Șobolan, conform softurilor de calcul ale astrogramei chinezești. Ascendentul în Șobolan are efecte benefice, mai ales asupra celor născuți în zodiile Iepure, Cal, Maimuță, Mistreț. Adică ambii candidați au efecte benefice, unul asupra celuilalt, dar mai puțin asupra terților.

Iohannis, având ascendentul în Pești, este caracterizat de oamenii din jur ca fiind rupt de realitatea de zi cu zi. Nativii cu Ascendent în Pești se disting printr-un nivel înalt de dezvoltare a percepției și a înțelegerii problemelor religioase, mistice și mitologice. Tind să petreacă o mare parte din timp într-o lume a viselor si iluziilor. Astfel de oameni sunt dispuși spre sacrificii, care se manifestă printr-o atitudine servilă față de alții sau prin mucenicie pasivă.

Nodul Nord al lui Iohannis este în Balanță. Multe persoane lucrează pentru ca nativul să atingă anumite obiective, comune. Nativii sunt ”jucătorii de echipă” perfecți, dispuși să-și sacrifici propria importanță, astfel încât obiectivul grupului să poată fi îndeplinit. Contra unor beneficii, desigur.

Dăncilă are ascendentul în Fecioară. Persoanele cu ascendent în Fecioară, deseori, se pierd în situații care necesită abilitatea de a face o evaluare generală rapidă, pe baza unor informații incomplete. Nu le au cu sinteza, iar în percepție și autoexprimare apar probleme cu imaginația. Tind să ia totul prea literal (prin urmare, greșit) și își exprimă cu prea multă exactitate sentimentele.

Nodul Nord în Rac aduce conflictul dintre familie și profesie, casă și public, apropiere și distanță, experiență interioară și obligații externe. Acești oameni trebuie să găsească fericirea în familie și în viața lor spirituală, nu în activități care presupun coordonarea altora, leadership etc. Atenție la ambiție exagerată și recunoaștere externă, în locul dezvoltării păcii interioare!

În loc de concluzii:

Mergeți la vot!

Dumnezeu să ajute România, românii și pe toți aceia care îi iubesc!

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *