Lista bisericilor și mănăstririlor care au primit binecuvântare financiară de la consilierii județeni în Neamț

Ședința ordinară din 31 octombrie a dus pe masa consilierilor genul de proiect drag consilierilor indiferent de partid: acordarea de sprijin financiar către unități de cult din Neamț. Miza proiectului, ca de obicei, voturile sau măcar bunăvoința Mitropoliei Moldovei și Bucovinei sau a înaltului prelat de la Bacău. Cum este legal să acorzi sprijin, în Neamț se acordă cu larghețe. În ședința a fost aprobată în unanimitate, cum stă bine unor consilieri pioși și atenți la toate nevoile populației, următoarea listă.

2 comments

 • Ladima

  noiembrie 4, 2019 at 9:09 am

  Și școlile în care elevii îngheață de frig că n-au centrale termice sau sunt vechi….mobilier ca vai de el, uși, festre vechi….nu toți au manuale….Pe vremuri, biserica se îngrijea și de școală…..

  Răspuns

 • Mihai

  noiembrie 6, 2019 at 8:54 am

  Macar verifica cineva aceste lucrari sau banii intra in sistemul cutia milei. Ce-i aiureala asta cu continuarea lucrarilor . De unde si pana unde se continua. Bisericile si manastirile din Neamt au visteriile pline si preotii se intrec in vile somtuase ( sic ,case parohiale ) limuzine si SUV-uri , afaceri de tot felul cu bani bineinteles negri. Din 6 in 6 luni citesc ca CJ Neamt mai arunca la “gunoi” cateva sute de mii cu care s-ar putea demara proiecte in mediul rural, renova scoli si gradinite , spitale si dispensare comunale. AMIN !

  Răspuns

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *