Lista bisericilor și mănăstririlor care au primit binecuvântare financiară de la consilierii județeni în Neamț

Ședința ordinară din 31 octombrie a dus pe masa consilierilor genul de proiect drag consilierilor indiferent de partid: acordarea de sprijin financiar către unități de cult din Neamț. Miza proiectului, ca de obicei, voturile sau măcar bunăvoința Mitropoliei Moldovei și Bucovinei sau a înaltului prelat de la Bacău. Cum este legal să acorzi sprijin, în Neamț se acordă cu larghețe. În ședința a fost aprobată în unanimitate, cum stă bine unor consilieri pioși și atenți la toate nevoile populației, următoarea listă.

reclama psd

2 COMENTARII

  1. Și școlile în care elevii îngheață de frig că n-au centrale termice sau sunt vechi….mobilier ca vai de el, uși, festre vechi….nu toți au manuale….Pe vremuri, biserica se îngrijea și de școală…..

  2. Macar verifica cineva aceste lucrari sau banii intra in sistemul cutia milei. Ce-i aiureala asta cu continuarea lucrarilor . De unde si pana unde se continua. Bisericile si manastirile din Neamt au visteriile pline si preotii se intrec in vile somtuase ( sic ,case parohiale ) limuzine si SUV-uri , afaceri de tot felul cu bani bineinteles negri. Din 6 in 6 luni citesc ca CJ Neamt mai arunca la “gunoi” cateva sute de mii cu care s-ar putea demara proiecte in mediul rural, renova scoli si gradinite , spitale si dispensare comunale. AMIN !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.