Ridică VALOAREA casei cu bani PUȚINI! – 4 trucuri SIMPLE și IEFTINE pentru vânzarea locuinței

pietricica turism

Ai hotărât că vrei să îți vinzi locuința și să te muți într-o altă casă la care visai de mult timp? Felicitări! Cu siguranță, obiectivul tău acum este să vinzi casa actuală la un preț cât mai bun. Totuși, după ce ai consultat piața, este posibil să fii dezamăgit de valoarea la care este estimată locuința ta. Din fericire, există trucuri ieftine care te pot ajuta să-ți vinzi rapid proprietatea la un preț care va fi pe placul tău. Dacă ești dispus să investești încă puțin în ea, vei putea face o impresie foarte bună, care să îți asigure câștiguri însemnate. Citește mai jos câteva trucuri.

4 modalități IEFTINE pentru a crește semnificativ valoarea casei tale

1. Alege electrocasnice care se asortează

Poate suna ciudat, dar estetica funcționează ca un magnet pentru bani. Mulți oameni sunt dispuși să plătească mai mult pentru un spațiu doar pentru că arată uniform și mai îngrijit decât o altă locație. Spre exemplu, dacă în bucătăria ta frigiderul, aragazul și cuptorul cu microunde sunt toate albe, dar chiuveta, blender-ul și aparatul de cafea sunt din inox sau au altă culoare, această discrepanță este deranjantă estetic.

Uneori este nevoie să cumperi aparate noi. Alteori, poți discuta cu producătorul de la care ai aparatele pentru a vedea dacă poți schimba doar ușa unora dintre ele, așa cum este cazul celor incorporabile. Atunci când electrocasnicele sunt uniforme, chiar și o bucătărie mică poate părea mai mare. O investiție minimă de acest gen îți poate aduce câștiguri însemnate.

2. Aranjează baia

După bucătărie, baia este cea mai importantă cameră din casă, în viziunea multor cumpărători. Așadar, asigură-te că este bine pusă la punct, curată și frumoasă. Și băile pot fi îmbunătățite fără a fi nevoie să investești mulți bani. Chiar și schimbările simple, ca înlocuirea capacului de toaletă sau a piedestalului de la chiuvetă, pot face o mare diferență. În plus, sunt ușor de instalat de către aproape oricine.

Dacă faianța este învechită și nu mai arată bine, poți să o acoperi cu faianță autoadezivă din vinil. Aceasta se aplică ușor chiar și de o persoană care nu este expert în domeniu. În plus, modelele aparte vor impresiona cumpărătorii. Uneori, se poate aplica aceeași metodă și în cazul gresiei.

3. Asigură-te că ai o bucătărie funcțională

Bucătăria este considerată inima unei case. Potențialii cumpărători sunt foarte atenți la ea atunci când achiziționează o nouă locuință. De aceea, este important să te asiguri că bucătăria arată bine, este curată și funcționează optim.

Pentru câteva sute de lei în plus poți înlocui, spre exemplu, chiuveta și robinetul. Alege baterii sanitare noi cu limitator de debit, pentru a le putea oferi cumpărătorilor perspectiva unei case cât mai economice pe termen lung. De asemenea, dacă ai probleme cu apa caldă, instalează un instant cu tiraj natural, mai ales dacă locuința ta este în mediul rural. Investiția este moderată, dar va fi foarte utilă și atractivă pentru cumpătărori.

4. Adaugă spațiu de depozitare

Locuințele vechi sunt cunoscute pentru lipsa de spațiu de depozitare. Dacă acesta este cazul și în casa ta, caută modalități pentru a crea o cameră tip debara sau o cămară mai mare, mai bine organizată. Noii cumpărători, în special cei mai tineri, sunt foarte atrași de posibilitatea de a trăi într-un spațiu în care își pot depozita și organiza foarte bine posesiunile.

Iată doar câteva trucuri pe care le poți pune în practică foarte rapid, simplu și ieftin. Astfel, vei reuși să ridici prețul locuinței și să ai mai mulți oameni dispuși să plătească un preț corect. Mult succes!

Sursa foto: shutterstock.com, pexels.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.