Târgu Neamț: PSD a umplut PNL de colegialitate și respect

Principiul ”țineți prietenii aproape, iar dușmanii și mai aproape” pare tare drag pesediștilor de la Târgu Neamț. În noaptea alegerilor prezidențiale, cam cu vreun ceas înainte de închiderea urnelor, pe când era deja clar pentru toată lumea că victoria în Neamț va fi galbenă gutuie, la sediul PNL Târgu Neamț au venit în ospeție viceprimarul PSD Vasile Apopei și consilierul local Vasile Dron. Gazde, surprinse, au fost Andrei Aciocârlănoae, Traian Humulescu, Doinel Boca (în imagine apare cu spatele) şi, deși nu se vede în poză, Daniel Turluianu.

Cei doi lideri PSD Târgu Neamț au intrat, au strâns mâini, au zâmbit prietenește, s-au înghiontit și au ajuns la o concluzie comună cu gazdele, că este excelent pentru ambele partide ca Dan Barna, candidatul USR, să nu intre în turul al doilea.

Cum au motivat vizita: au venit în calitate de colegi în Consiliul Local şi din respect. ”Noi nu suntem duşmani cu cei de la PNL, am venit în calitate de colegi în Consiliul Local și din respect”. (C.T. STURZU)

alegeri locale psd

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.