44,7 milioane lei pentru 39 de localități din Neamț prin suplimentarea sumelor defalcate din TVA. Lista localităților care au primit fonduri.

În ședința de Guvern din 20 decembrie, Guvernul Orban a alocat 447. 360 mii lei către autoritățile publice locale. În termeni tehnici, textul publicat în Monitorul oficial  spune că ” se aprobă suplimentarea sumelor defalcate din taxa pe valoarea adăugată pentru echilibrarea bugetelor locale pe anul 2019 , din fondul de rezervă bugetară la dispoziția Guvernului. Și alocarea acesteia către bugetele locale ale localităților administrativ-teritoriale, pentru plata unor cheltuieli.”

Județul Neamț primește  7983 mii lei, care sunt alocați către 39 de localități din cele 83 de localități ale județului. Să remarcăm absența orașelor Târgu Neamț și Bicaz de pe această listă, dar și faptul că Piatra Neamț și Roman primesc sume importante, care împreună cu cele alocate din fondul de rezervă pot rezolva o parte din datoriile scadente.

Lista localităților din Neamț care au primit bani prin hotărâre de Guvern.

1 COMENTARIU

  1. Sa schimbat coloratura politică se redictioneaza discriminatoriu finanțele publice care sânt ale societăți per ansamblu na ale partidului aflat la butoane.Politicieni?… niște borfași curve față de cetățeni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.