Ajută-l pe Laurenţiu să învingă boala

Mesagerul de Neamţ se alătură campaniei caritabile de strângere de fonduri pentru un băiat de 14 ani, elev al Şcolii Gimnaziale Nr. 2 „Grigore Ghica-Vodă” din Târgu Neamţ. Laurenţiu Airinei din comuna Grumăzeşti este elev în clasa a VIII-a, iar recent a fost diagnosticat cu o boală gravă. După mai multe analize făcute în ţară, părinţii lui Laurenţiu au decis să-şi ducă fiul la un alt set de analize şi tratament la un spital din Turcia.

Până acum, profesori şi elevi ai şcolii unde învaţă Laurenţiu au reuşit să strângă suma de 26.000 lei, dar ar mai fi nevoie de mai mulţi bani pentru cheltuielile ce vor trebui suportate de către părinţi, în Turcia. Laurenţiu ar avea nevoie de minim 20.000 de euro, pentru tratament şi cazare în spitalul din Turcia, unde numai o zi de cazare îl va costa 600 de euro.

Suntem alături de Laurenţiu şi părinţii lui, iar în acest sens am reuşit să strângem o sumă de bani pentru a veni în sprijinul familiei. Sperăm şi ne rugăm cu toţii, ca Laurenţiu să fie sănătos şi să aibă o viaţă normală. Îi dorim multă sănătate, iar părinţilor le dorim multă putere şi să fie optimişti”, ne-a declarat prof. Eugen Pintrijel, directorul Școlii gimnaziale Nr. 2 Târgu Neamț.

Persoanele care doresc să sprijine financiar familia Airinei, pentru ca Laurenţiu să poată avea şansa de a urma un tratament adecvat în Turcia, pot dona bani în contul bancar în RON deschis la Banca Transilvania RO72BTRLRONCRT0381511001.

2 comments

 • Oricine

  decembrie 14, 2019 at 1:42 pm

  De ce nu specifica ce boala are? 😕

  Răspuns

 • Gabriela

  decembrie 16, 2019 at 10:29 pm

  Buna seara ,cazul este real, eu am inteles ca ar fi vorba de o tumoare pe creier, am discutat cu o apropiată a familiei…si asta in urma unui accident pe care l ar fi avut acum vreo 5 ani…ei cred ca de acolo s ar trage problema…daca am inteles eu bine.
  Chiar o sa vorbesc, sa puna eventual …documente ….., am înțeles că sunt mai retrași , le este rusine sa apeleze la lume …dar in aceste cazuri lasi rusine…..ca e vorba de un copil….
  O seara frumoasa!

  Răspuns

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *