Femeie voluntar la Poliţia Locală Târgu Neamţ

Din luna august a acestui an Poliţia Locală Târgu Neamţ are o femeie voluntar.  Teodora Angheluţă, de 46 de ani, a depus cerere pentru voluntariat în vederea dezvoltării profesionale în domeniul probaţiunii şi i s-a făcut un contract de voluntariat pe o perioadă nedeterminată.

“Poliţia Locală are în atribuţiuni şi ducerea la îndeplinire a dosarelor de probaţiune. Doamna care face voluntariat la noi va superviza activitatea de probaţiune a persoanelor care îndeplinesc mandatul. Face două ore de voluntariat pe zi, după programul serviciului dânsei. De asemenea, participă şi la meciurile de fotbal, unde ordinea şi liniştea publică sunt asigurate de Poliţia Locală în interiorul stadionului, cu sprijinul Jandarmeriei. Pentru controlul corporal în stadion la femei o folosim pe doamna voluntar. Exemplul doamnei ar trebui urmat şi de alte persoane, pentru că avem nevoie de voluntari. Şi eu am făcut voluntariat la Centrul Social Sf. Teodora, pentru că aşa am simţit”, ne-a declarat Florin Tofan, şeful Poliţiei Locale Târgu Neamţ.

“Sunt asistent social la Centrul de Primiri în Regim de Urgenţe pentru Persoanele fără Adăpost Sf. Teodora din Humuleşti. Am dorit să fac voluntariat pentru a veni în sprijinul comunităţii, pentru a ajuta persoanele care au nevoie de ajutor. Este un vis de-al meu mai vechi. Am fost primită foarte bine şi sper să colaborăm la fel de bine. Voi participa şi la activităţi de punere în executare a mandatelor de probaţiune. Este un sentiment plăcut când particip la activităţi alături de poliţiştii locali”, ne-a declarat Teodora Angheluţă. (C.T. STURZU)

One comment

  • Bumbea

    decembrie 11, 2019 at 8:23 pm

    Fac voluntariat zilnic intre orele 7.45 -8.30 și 15.45 16.30 ( vineri13.30-14 pentru supravegherea respectării programului de lucru (venirii/ plecării , timpul pentru pauza de fumat ) de catre angajații Primăriei si DAS .Țin evidența foilor de parcurs si consumul zilnic de carburant la mașinile din dotare.Întocmesc raport de activitate zilnic.

    Răspuns

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *