Horoscop 5-11 decembrie

O întrebare cu implicații greu de calculat este pusă în documentarul despre fizică cuantică ”Ce știm despre realitate” (în original, ”What the bleep do we know”). ”Dacă gândurile au așa o putere de remodelare la nivel molecular şi submolecular asupra apei, iar corpul uman este format din 2/3 apă, ce efect au gândurile asupra noastră?”.

* Berbec

Decembrie 2019 și ianuarie 2020 sunt luni care aduc prosperitate și belșug nativilor, mai ales în domeniul carierei. Pentru prima dată în ultimii 10 ani, Jupiter tranzitează zodia Capricornului, dar și Casa onorurilor, premiilor și realizărilor Berbecilor. Jupiter va rămâne aici aproximativ 12 luni.

Se pare că astrele oferă nativilor un impuls uriaș în domeniul în care aceștia lucrează. Fiecare nativ se află sub această influență pozitivă.

Luna Plină din 11 decembrie cade în Gemeni, ceea ce îi poate trimite pe unii dintre Berbeci în diverse deplasări, călătorii, în județul unde locuiesc.

* Taur

Decembrie se află sub dominația lui Jupiter în zodia Capricornului, un Semn de Pământ, precum zodia Taurului. Jupiter oferă sănătate bună, optimism și posibilitatea de a găsi o nouă ”scânteie” în viața amoroasă. Nativii care se află într-o relație vor descoperi cum să relanseze această legătură, iar cei singuri vor fi abordați pe această temă.

De amintit că, în această perioadă, Taurii primesc susținere și de la Soare, care le tranzitează zodia, dar și putere de la Pluton.

Venus, planeta dragostei și a fericirii, tranzitează Capricornul, iar Taurii au probleme doar cu propriile gânduri. Astrele lucrează ca terții să nu-i poată afecta în luna sărbătorilor de iarnă.

* Gemeni

În decembrie, Jupiter tranzitează Capricornul, iar oferta sa e bogată pentru Gemeni. Vor putea compara aspectele prezente cu cele din ultimul deceniu și vor constata că lucrurile stau mai bine decât se așteptau. Jupiter le tranzitează Casa banilor altor persoane, ceea ce aduce bani Gemenilor, dar nu din salariu, ci din alte surse.

Luna Plină din 11 decembrie cade în Gemeni și e importantă pentru că aduce nativilor ceva foarte important. Semnul lor e asociat cu ”comunicarea”, ceea ce înseamnă că Gemenii își pot vedea lucrarea tipărită, pot susține un discurs greu, pentru care vor primi aprecieri, sau pot finaliza un roman important.

* Rac

În decembrie, Jupiter se deplasează prin Casa căsătoriei și angajamentului lor. Pluton și Saturn, două planete care le aduc greutăți Racilor, sunt acum obturate de prezența masivă a lui Jupiter.

Luna Plină din 11 decembrie cade în Gemeni și luminează viața privată a Racilor. Cei care au secrete sau persoanele care le cunosc secretele vor scăpa de această povară. Decembrie este o lună plină cu surprize, astfel că aflarea unui secret se poate dovedi profitabilă pentru ei.

Se recomandă păstrarea sănătății și acțiunile preventive, deoarece, sub această Lună Plină, există numeroase vulnerabilități ale sistemului biologic. Cei mai mulți dintre Raci vor fi împinși să lucreze peste program, ceea ce le creează posibile probleme medicale.

* Leu

Singuri sau într-o relație, nativii au un weekend frumos pe 7-8 decembrie. Pot participa la o petrecere sau se pot bucura la o cină deosebită, într-un restaurant exotic.

Neptun și Venus sunt aliniate perfect în acest weekend, aducând magia asupra nativilor. Cei mai mulți dintre ei vor reuși să evadeze din cotidian într-o seară plină de farmec.

Pe 11 decembrie, Luna Plină cade în Gemeni și le luminează Leilor Casa prietenilor, a distracției, a petrecerilor. Nativii vor asaltați de conversații, știri senzaționale, evenimente care le pun sângele în mișcare.

* Fecioară

Cinci corpuri cerești – Pluton, Saturn, Jupiter, Venus și Luna – se înghesuie, toate, în zodia Capricornului, în Casa iubirii adevărate a Fecioarelor. Astrele sunt compatibile nevoilor lor, iar acestea trebuie doar să nu refuze ofertele care le vin ca prin magie.

Soarele și Uranus se află în Taur, Semn de Pământ, compatibil cu elementul celor din Fecioară. În același timp, Neptun aduce elementul Apă, compatibil cu Pământul, în ecuația fericirii Fecioarelor.

Marte creează sau modifică anumite vești, astfel încât acestea să nu afecteze starea de bine a nativilor.

2020 se anunță un an de excepție în privința dragostei și a romantismului.

* Balanță

Jupiter apare la un moment oportun pentru ei, după ce, în ultimii doi ani, Saturn le-a cam încurcat treburile. Jupiter promite că Universul se va revanșa și restaurează echilibrul, plasându-se de partea Balanțelor aflate în căutare de opțiuni imobiliare. Vor putea accesa zone rezidențiale la prețuri nu foarte ridicate, cu o priveliște frumoasă, exact în cartierul în care doresc să locuiască. Destul de rar se întâmplă ca ofertele imobiliare să se plieze atât de bine pe dorințele nativilor.

Luna Plină din 11 decembrie ar putea aduce călătorii îndepărtate. Dacă pleacă, Balanțele să verifice de două ori locul de cazare.

* Scorpion

Odată ajuns în Capricorn, Jupiter va începe să-și răspândească șansa pozitivă și căldura prin Casa comunicării Scorpionilor. În anul următor, exprimarea gândurilor și ideilor va deveni un obiectiv imens pentru ei. Transformările din aria comunicării devin vizibile la începutul lui 2020. Capricornul este un mare semn monetar, de obicei asociat cu piețele financiare ale acțiunilor, obligațiunilor și așa mai departe.

Casa comunicării mai reglementează și acorduri, precum cumpărarea, vânzarea, comercializarea și tranzacționarea. Decembrie este o lună bună pentru negociere. Legătura Capricornului către sume mari de bani sugerează faptul că Scorpionii vor gestiona sau superviza bugetele împreună cu munca creativă pe care o fac.

* Săgetător

Jupiter, guvernatorul lor, tranzitează zodia Capricornului, iar Săgetătorii nu pot cere mai mult sprijin planetar decât au în decembrie. Mai ales că mulți dintre ei au avut probleme financiare sau cel puțin astrele au predispus acest lucru până în prezent. Aspectele astrologice financiare se schimbă în favoarea lor.

Relația Săgetătorilor cu persoana la care țin foarte mult ajunge la un punct culminant odată cu Luna Plină din 11 decembrie.

Săgetătorii proaspăt îndrăgostiți își pot programa acum un mini-concediu. Nativii care au deja o relație ”bătucită” pot face promisiuni partenerului. Există mari șanse ca aceste promisiuni să se împlinească.

* Capricorn

Nativii singuri au, acum, toate șansele să întâlnească singura persoană de care sunt capabili să se îndrăgostească. Jupiter, aflat în tranzit prin Capricorn, îi ajută să-și construiască o viață cu această persoană.

Dacă sunt deja într-o relație, Capricornii se vor apropia și se vor distra mai mult în anul care vine. Este foarte posibil ca influența lui Jupiter să îi conducă într-o călătorie prin străinătate, într-o țară pe care au sperat mereu să o viziteze.

Sănătatea lor se va îmbunătăți, iar optimismul îi învăluie. Jupiter este numit ”marele vindecător”, deoarece această planetă în zodia Capricornului îi ajută pe nativi să întinerească fizic și mental.

* Vărsător

Venus, Jupiter, Saturn și Pluton sunt înghesuite în Casa vieții private și a solitudinii. Vărsătorii pot fi atrași să lucreze la un proiect care necesită multă concentrare. E posibil să facă niște cercetări pentru o subvenție sau un proiect științific ori să scrie concluziile finale la o lucrare importantă.

Au acum deschise ușile centrelor de terapie și vindecare. Consilierea psihologică îi poate ajuta pe nativii care se simt blocați într-o relație și se simt incapabili să meargă mai departe. Cu atât de multe planete în Capricorn, Vărsătorii vor învăța să intuiască obstacolele din viață. Luna Plină le poate aduce un episod tandru pe 11 decembrie.

* Pești

Jupiter tranzitează Capricornul pentru prima dată în 12 ani, părăsește Casa faimei și a onorurilor Peștilor și, în decembrie, își începe periplul prin Casa prietenilor, a grupurilor sociale și a eforturilor umanitare.

Eforturile profesioniste făcute de nativi în ultimul an definesc deja traseul lor, în domeniul profesional, dar și în viața privată.

Jupiter le va puncta foarte clar orice evoluție profesională, iar Peștii se vor bucura de recunoaștere și avantaje materiale pentru munca depusă. Jupiter e important pentru toată lumea, dar trebuie amintit că este guvernatorul antic al zodiei Pești. Mișcările și alinierile sale înseamnă mai mult pentru Pești decât pentru celelalte zodii.

Pe 11 decembrie, Luna Plină ”coace” o problemă familială, aflat de mult timp într-o stare latentă. Posibil ca totul să se rezolve cu o masă copioasă între neamuri, udată din belșug.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *