Revine echipa DVC la butoane: Alexandru Juncu, din nou interimar la Spitalul Județean

Ceea ce era de presupus, s-a întâmplat. Dr. Alexandru Juncu a fost numit, din nou, ca interimar de către Consiliul Județean Neamț, prin ordin al președintelui Ionel Arsene (nr. 555din 19 decembrie 2019).

Este, fără nici o îndoială, momentul în care Dan Vasile Constantin poate fi numit adevăratul director al spitalului. Rămâne de văzut cum va manageriza noul director chestiunea sălilor de operații inițaite de contribuția bănească a Nefromed, unul dintre motivele care l-a adus în conflict aproape deschis cu fostul manager Codruț Munteanu.

În rest, totul reintră în matcă, concursurile de la spital vor fi amânate încă o dată, pentru că , nu-i așa, trebuie să se schimbe comisiile cândva, într-o ședință a Consiliului Județean. (V.B.)

2 comments

 • VIO

  decembrie 19, 2019 at 3:49 pm

  numai la piatra neamt se poate intimpla asa ceva,omul a vrut sa faca ceva ce e normal sa se intample intrun spital dar a dat peste o gasca demafioti care i-au dat planurile peste cap,

  Răspuns

 • Joker

  decembrie 20, 2019 at 8:49 am

  A fost absent in acest mandat.Mafiot la mafiot nu și scot ochii🙂.Eu nu inteleg un lucru, de ce trebuie sa ai carnet de partid sa pupi o functie? Astia ar trebuie sa incaseze pensii nu salarii,nu se uită prin buletin niciunul?Las ca nu i de durată, acușica îl salta pe Arsene…..

  Răspuns

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *