Spitalul Județean: Șefa Resurselor Umane înlocuită în toate comisiile de concurs

Carmen Moroșan, șefa Serviciului Resurse Umane de la Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț a fost înlocuită din toate comisiile de concurs organizate de spital. Ea avea calitatea de secretar al comisiilor, iar boala prelungită care o ține departe de spital, de mai bine de o lună, a determinat conducerea să solicite Consiliului Județean Neamț înlocuirea ei. Toate concursurile fuseseră amânate în luna noiembrie, peste absența șefei RUONS suprapunându-se și cea a managerului Codruț Munteanu, care pe la începutul lunii noiembrie și-a fracturat un picior și este de atunci în concediu medical. Dacă revenirea la spital a dr. Codruț Munteanu este așteptată pentru ziua de 16 decembrie, în schimb revenirea ec. Carmen Moroșan este incertă. Așa încât, solicitarea spitalului a fost analizată și aprobată în ultima ședință a CJ Neamț, din 11 decembrie.

Consilierii județeni au aprobat ca secretarul comisiei de concurs și a comisiei de soluționare a contestațiilor pentru funcția de director de îngrijiri să fie jurista Ramona Cipriana Sorlescu. Acest concurs a fost amânat pentru data de 8 ianuarie 2020, iar pe data de 18 decembrie comisia se va întruni pentru a verifica dosarul candidaților. La prima strigare s-a înregistrat o singură candidatură, cea a asistentei șefă a secției Chirurgie, Anca Daniela Patriche. Cei interesați de această funcție mai au timp să se înscrie până la finalul zilei de 17 decembrie. Cerințele sunt: minim 2 ani vechime ca asistenți medicali generaliști principali și licență de studii superioare. (C.I.)

One comment

  • Gheorghe

    decembrie 18, 2019 at 4:46 pm

    Ar face bine sa te documentezi mai amanuntit!Sorlescu are doar un institut de constructii,nicidecum nu e jurista,iar concursul e ca si facut…Banii,ce valoare,banii, ce splendoare…Vb cantecului …HA,HA,HA

    Răspuns

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *