Știre actualizată: Demisii la nivelul conducerii USR Târgu Neamţ. Poziția deputatului Iulian Bulai

pietricica turism
Corina Mosor alaturi de Dan Barna si Iulian Bulai

 

 

 

 

 

 

 

Actualizare: reacția deputatului USR Iulian Bulai în legătură cu acest subiect: „Eu nu am impus pe nimeni în viaţa mea în nicio filială, de asemenea, nu l-am impus pe domnul respectiv nicăieri. Le doresc mult succes în decizia lor. Domnul respectiv nu este membru USR, a participat doar la o întâlnire cu ei şi ei au refuzat să-l primească. Iar eu am respectat decizia lor. Am respectat întotdeauna autonomia filialei locale. Dacă dumnealor sunt dezamăgiţi eu iau act de acest lucru şi le doresc succes pe mai departe. USR merge înainte cu oameni valoroşi şi competenţi. Toţi locuitorii din Târgu Neamţ, care vor o schimbare în localitate să se implice”.

Știre inițială: În plină efervescență preelectorală, doi lideri importanți ai organizaţiei USR Târgu Neamţ şi-au depus demisiile. Este vorba de doamna Corina Mosor, preşedintele organizaţiei şi de domnul Doru Beldiman.

Contactată telefonic, doamna Corina Mosor ne-a declarat că unul din motivele pentru care a demisionat îl reprezintă dezamăgirea față de actuala conducere de la nivel naţional şi judeţean a partidului, dar şi pentru faptul că le-ar fi fost impus un membru de la organizaţia Pro România, în persoana lui Vlad Peiu Pantelimon, fostul lider a organizației din Târgu Neamț.

“Totul a început din momentul în care ne-a fost impus domnul Vlad Pantelimon Peiu de către domnul deputat Iulian Bulai. Nu ştiu nimic despre faptul că domnul Peiu va veni sau nu la USR, sau dacă va prelua şefia organizaţiei. Un alt motiv pentru care atât eu eu, cât şi soţul meu ne-am depus demisiile este acela că suntem dezamăgiţi de conducerile de la nivel naţional şi judeţean. Suntem de părere că există o conducere dezastruoasă la nivel naţional şi judeţean. Acesta este motivul principal. Am intrat în USR, pentru că am crezut că acest partid va avea o altă politică, în interesul cetăţeanului. Nu mai sunt nici membru USR, cu actuala conducere de la nivel naţional şi judeţean a USR nu mai pot lucra. Dacă se va schimba ceva în acest sens, poate voi reveni. Dar voi rămâne în continuare un militant al drepturilor cetăţeneşti”, ne-a declarat doamna Corina Mosor.

Contactat telefonic, Vlad Peiu Panteliomon ne-a declarat: „Nu m-a contactat nimeni de la USR. Nu m-a sunat nimeni de la USR ca să îmi propună să preiau şefia organizaţiei USR Târgu Neamţ. Am primit propuneri de la alte partide, dar nu de la USR”.

Am solicitat un punct de vedere și domnului deputat Iulian Bulai pe care-l vom publica imediat ce-l vom primi.

C.T. STURZU

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.