După un by-pass, starețul Mănăstirii Nechit s-a întors acasă

Părintele Zenovie Grigore, starețul Mănăstirii Nechit, s-a întors acasă, după un by-pass, intervenție care i s-a făcut la Institutul de Boli Cardiovasculare din Iași. Părintelui i s-a făcut rău în timpul slujbei, în ziua de 5 ianuarie, și a fost dus la Iași cu un elicopter SMURD. Deși nu are decât 45 de ani, starețul de la Nechit are probleme cardiace serioase, iar de data aceasta a făcut infarct, astfel încât a necesitat by-pass de urgență. Imediat ce vestea despre starea de sănătate a fost făcută publică, mii de oameni care-l cunosc i-au transmis mesaje de încurajare și s-au rugat pentru el.

Mă bucur foarte mult că părintele stareț s-a întors acasă, la mănăstire,și-i doresc multă sănătate. Sigur se bucură toată comunitatea din comuna noastră, dar și oamenii care merg, de regulă, să se roage la Casa Domnului de la Nechit. Și eu am să mă duc astăzi să vorbesc cu părintele stareț”, a declarat Vali Puică, primarul comunei Borlești

Părintele Zenovie Grigore face parte din obștea Mănăstirii Nechit din anul 1990 și a devenit stareț după ce părintele Zenovie Ghidescu, fostul stareț, s-a mutat la Domnul.

C.M.

 

14 comments

 • Ovidiu-Mihaita Tiganescu

  ianuarie 10, 2020 at 5:28 pm

  Bine ati revenit, Parinte! Multa sanatate si Doamne ajuta sa fie totul bine!

  Răspuns

 • Iorga Laurențiu

  ianuarie 10, 2020 at 6:36 pm

  Cu 2 elecoptere,că merită! Se sacrifică pentru toată lumea sa le fie bine,si e in stare sa isi dea viata pentru noi,păcătoși.
  Tu,Gheorghe poate vrei vreun avion!Ți-l trimit eu.

  Răspuns

 • OSTAHIE DOINITA

  ianuarie 10, 2020 at 8:27 pm

  Doamne ajuta! e ajuta! Multa sănătate, Părinte!

  Răspuns

 • Amariei Maria

  ianuarie 10, 2020 at 8:41 pm

  Acum, mai mult ca oricând este randul nostru, al tuturor, să ne rugăm pentru sănătatea Părintelui Zenovie și biruință in fața bolii!
  ✨ Am plecat de la toate Sfintele slujbe cu nădejde, încredere și pace sufletească! Multă sănătate! Doamne ajută să fie totul bine!

  Răspuns

 • Vasile

  ianuarie 10, 2020 at 8:49 pm

  By-pass sau stent?

  Răspuns

 • Mihaela

  ianuarie 11, 2020 at 8:47 am

  Bine ati revenit Părinte. Multa sanatate si mulțumim Bunului Dumnezeu ca ne-a ascultat rugile noaste a tuturor si inca odată multă sănătate !

  Răspuns

 • Mustata

  ianuarie 11, 2020 at 10:08 am

  Adevarat ca merită!Doamne tine -l printre noi ani mulți si sanatosi!

  Răspuns

 • Elena Melania și GRIGORE

  ianuarie 11, 2020 at 3:59 pm

  MULTĂ SĂNĂTATE MULȚUMIM BUNULUI D ZEU SI MAICII DOMNULUI PT SPRIJIN ȘI AJUTOR

  Răspuns

 • Ina Birchi

  ianuarie 12, 2020 at 12:42 am

  Multa sanatate!Multumim Maicii Domnului ca ne-a ascultat rugaciunile si parintele Zenovie a trecut cu bine peste aceasta grea incercare.

  Răspuns

 • Miron Constantin Corneliu

  ianuarie 12, 2020 at 3:51 pm

  DUMNEZEU SA VA DEA SANATATE SI MULTA PUTERE. CRED CA VA TREBUIE MULTA ODIHNA SI RECUPERARE IN LINISTE . DIN TOATA INIMA VA DORESC INSANATOSIRE GRABNICA. CU EVLAVIE MA INCHIN SFINTIEI VOASTRE. MIRON CORNELIU. PODOLENI/NEAMT

  Răspuns

 • Alexandru

  ianuarie 13, 2020 at 8:42 am

  Pentru un by-pass se sta in spital minim 10 zile Sigur a fost pus un stent . Doamne ajuta !

  Răspuns

 • Vasile si Ileana

  martie 30, 2020 at 5:42 pm

  Buna ziua si multa sanatate Parintelui staret si ne rugam mult la Maicuta Domnului si la Bunul Dumnezeu ca ni la last pe Parintele sa se roage pentru noi in momente grele pentru noi credinciosi si no sa incetam a ne ruga sal tie bine sanatos intre noi iti multumim pentru toate Parinte fam And va iubeste si va Multumeste de tot!–

  Răspuns

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *