După un by-pass, starețul Mănăstirii Nechit s-a întors acasă

pietricica turism

Părintele Zenovie Grigore, starețul Mănăstirii Nechit, s-a întors acasă, după un by-pass, intervenție care i s-a făcut la Institutul de Boli Cardiovasculare din Iași. Părintelui i s-a făcut rău în timpul slujbei, în ziua de 5 ianuarie, și a fost dus la Iași cu un elicopter SMURD. Deși nu are decât 45 de ani, starețul de la Nechit are probleme cardiace serioase, iar de data aceasta a făcut infarct, astfel încât a necesitat by-pass de urgență. Imediat ce vestea despre starea de sănătate a fost făcută publică, mii de oameni care-l cunosc i-au transmis mesaje de încurajare și s-au rugat pentru el.

Mă bucur foarte mult că părintele stareț s-a întors acasă, la mănăstire,și-i doresc multă sănătate. Sigur se bucură toată comunitatea din comuna noastră, dar și oamenii care merg, de regulă, să se roage la Casa Domnului de la Nechit. Și eu am să mă duc astăzi să vorbesc cu părintele stareț”, a declarat Vali Puică, primarul comunei Borlești

Părintele Zenovie Grigore face parte din obștea Mănăstirii Nechit din anul 1990 și a devenit stareț după ce părintele Zenovie Ghidescu, fostul stareț, s-a mutat la Domnul.

C.M.

 

13 COMENTARII

  1. Cu 2 elecoptere,că merită! Se sacrifică pentru toată lumea sa le fie bine,si e in stare sa isi dea viata pentru noi,păcătoși.
    Tu,Gheorghe poate vrei vreun avion!Ți-l trimit eu.

  2. Acum, mai mult ca oricând este randul nostru, al tuturor, să ne rugăm pentru sănătatea Părintelui Zenovie și biruință in fața bolii!
    ✨ Am plecat de la toate Sfintele slujbe cu nădejde, încredere și pace sufletească! Multă sănătate! Doamne ajută să fie totul bine!

  3. DUMNEZEU SA VA DEA SANATATE SI MULTA PUTERE. CRED CA VA TREBUIE MULTA ODIHNA SI RECUPERARE IN LINISTE . DIN TOATA INIMA VA DORESC INSANATOSIRE GRABNICA. CU EVLAVIE MA INCHIN SFINTIEI VOASTRE. MIRON CORNELIU. PODOLENI/NEAMT

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.