Horoscop 2020

Eclipsa lunară din 10 ianuarie 2020 este foarte provocatoare, din punct de vedere emoțional. Dacă sunteți o persoană sensibilă și timidă, trebuie să vă protejați împotriva loviturilor venite din partea celorlalți. Dacă sunteți puternic, trebuie să protejați membrii familiei și prietenii mai vulnerabili. Această Eclipsă de Lună îi favorizează pe cei puternici și bogați.

Conjuncția Saturn-Pluton apare, în medie, la fiecare 34 de ani. Ultima a fost în noiembrie 1982, iar următoarea este în 12 ianuarie 2020. Când aceste două planete se aliniază, sunt momente grele. Restricția și limitarea obligă pe toată lumea să muncească din greu pentru a schimba ceva anume în viața personală, ceva depășit moral și inutil. Conjuncția Saturn-Pluton oferă o perioadă cu muncă grea și afaceri serioase. E nevoie de răbdare și determinare, întrucât apar responsabilități suplimentare, cu mai puțin timp și resurse pentru a duce la bun sfârșit munca și obiectivele propuse.

Conjuncția Jupiter-Saturn, cunoscută și ca Marea Conjuncție, se petrece, în medie, la fiecare 19 ani. Anul acesta are loc în perioada 20-21 decembrie. De-a lungul istoriei, astrologii au observat că această conjuncție s-a petrecut în preajma ascensiunii, dar și căderii regalităților, conducătorilor și oamenilor mari. Cum sunt alegeri locale și parlamentare în 2020…

Câteva celebrități care au avut această conjuncție în momentul nașterii sunt Bruce Lee, Paris Hilton, Roger Federer, Gene Roddenberry, Ringo Starr.

* Berbec

Chakra de echilibrare în 2020: chakra plexului solar – Manipura

! Prea mult accent pe activități care te îndepărtează de responsabilitățile practice.

Până pe 18 decembrie 2020, Jupiter le susține ambițiile, cariera, obiectivele de afaceri și reputația. Toate acestea sunt în continuă creștere și dezvoltare. Talentele și abilitățile nativilor sunt recunoscute acum mai mult ca niciodată.

Până pe 21 martie 2020 și în perioada 1 iulie – 16 decembrie, Berbecii au de trecut teste în carieră, profesie, reputație, viață publică. Universul verifică dacă bazele sunt puternice. Cei puternici vor îndura, vor suporta și se vor întări.

* Taur

Chakra de echilibrare în 2020: chakra sacrală – Svadhishthana

! Nevoia de instruire practică fiabilă, solidă, poate deveni foarte evidentă în anul 2020.

Până pe 18 decembrie 2020, sistemele lor de credințe, experiențele de învățare și foamea de aventură continuă să se dezvolte, să crească și să se extindă într-un ritm rapid. Nativii se simt mai curajoși și mai spirituali, deoarece simt că există mai multe ”dincolo” pentru a învăța.

Din februarie până în octombrie, primesc un sprijin special din partea prietenilor și asociațiilor sau sunt special inspirați să se dezvolte, să exploreze, să descopere, să părăsească zona lor de confort.

* Gemeni

Chakra de echilibrare în 2020: chakra celui ”al treilea ochi” – Ajna

! Mai multe eforturi pentru construcția unei fundații sigure, rezistente pentru zeci de ani.

Gemenii își vor pune întrebări despre ce își doresc cu adevărat în viață.

Înșelăciunea și trădarea sunt posibile dacă se implică în relații care par prea bune pentru a fi adevărate. Își vor găsi puterea întorcându-se spre interior și având credință în sine.

Relațiile lor cu bărbații și superiorii vor fi serioase, practice și benefice. O abordare responsabilă și autodisciplinată poate duce la succes și recunoaștere profesională.

* Rac

Chakra de echilibrare în 2020: chakra inimii – Anahata

! Se poate urma o cale (mai) spirituală fără a renunța la confort și securitate materială.

În 2020, nativii își permit să se exprime mai pe deplin, mai în ton cu cine sunt cu adevărat. Este un an eliberator și plăcut surprinzător.

La locul de muncă, Racii pot avea parte de o schimbare binevenită.

Între 6 și 18 august, Venus aduce una dintre cele mai bune perioade ale anului pentru romantism, socializare, cerere de favoruri și împrumut de bani. Frumusețea, farmecul și atracția sexuală intensificate cresc șansele ca Racii să-și întâlnească jumătatea ideală.

* Leu

Chakra de echilibrare în 2020: chakra sacrală – Svadhistanha

! Perturbări și schimbări neașteptate la nativii care nu au putut trăi așa cum și-au dorit cu adevărat.

Leii se pregătesc pentru un nou tip de muncă, una care le va permite să-și prezinte talentele. Aceste evenimente care au loc pe plan profesional îi conduc către o poziție cu mai multă responsabilitate și influență. Din care vor decurge bani, relații sociale, amoroase, contacte etc. Detaliile vor conta, așadar Leii să fie vigilenți.

Munca pe care o desfășoară acum este un fel de audiție pentru un rol mai mare, pentru mai târziu, când nativii vor fi observați de persoane importante.

* Fecioară

Chakra de echilibrare în 2020: chakra gâtului – Vishuda

! Compania lor este căutată în mediul universitar, deoarece modul Fecioarelor de a gândi ”out of the box” este deosebit de stimulant într-o lume conformistă.

Uranus permite Fecioarelor să facă schimbări foarte importante în viața lor, fără întreruperile obișnuite pe care le aduc deseori marile schimbări.

Cu entuziasm, nativii își pot exprima o latură mai bubuitoare a personalității lor în 2020.

Vor exista oportunități de a întâlni oameni noi și interesanți, din medii cât mai variate.

Chiar și relațiile cu partenerii lor de lungă durată pot beneficia de dorințele experimentale și deschise ale nativilor.

* Balanță

Chakra de echilibrare în 2020: chakra inimii – Anahata

! Prioritate sentimentelor, familiei, timp liber și vacanțe.

Pentru primele luni ale anului, horoscopul 2020 prezintă o perioadă prosperă pentru relațiile sociale. Balanțele au impresia că sunt mai populare cu prietenii lor.

Horoscopul carierei prezintă răsplăți pozitive, datorită eforturilor depuse în lunile anterioare.

Un an foarte bun pentru cumpărarea unei locuințe sau renovarea celei în care locuiesc. Balanțele sunt împinse să iasă din zona lor de confort pentru a cunoaște mai bine lumea.

* Scorpion

Chakra de echilibrare în 2020: chakra rădăcină – Muladhara

! Schimbări bruște în viața lor.

Uranus aduce schimbări rapide sau neașteptate în viața Scorpionilor, ceea ce îi poate face să se simtă dați la o parte.

Stabilitatea și securitatea pot fi reduse. Tensiunea poate crește din cauza circumstanțelor neprevăzute sau a unor persoane care își schimbă comportamentul față de nativi. Cheia pentru a face față acestor energii perturbatoare este mentalitatea deschisă și disponibilitatea de adaptare rapidă la circumstanțele în schimbare.

Până în martie, Jupiter oferă Scorpionilor sănătate și vitalitate deosebite.

* Săgetător

Chakra de echilibrare în 2020: chakra coroanei – Sahasrara

! Confruntare cu realitatea, pentru Săgetători și pentru partenerul lor.

Saturn oferă o perioadă de timp pentru un progres constant către obiectivele pe termen lung.

Săgetătorii vor adopta o atitudine mai responsabilă în toate problemele, de la muncă până la parteneri și familie.

Nativii s-ar putea să fie chemați să îndeplinească sarcini importante sau să își asume un rol de lider.

* Capricorn

Chakra de echilibrare în 2020: chakra rădăcină – Muladhara

! Studiile și cariera reprezintă surse de satisfacție deosebită, dar vin cu un preț.

Capricornii să-și acorde timpul necesar pentru a-și apăra interesele, mai ales când vine vorba de consolidarea viitorului profesional.

Saturn, retrograd în a doua jumătate a anului, le aduce unele prejudicii celor care își vor continua, pur și simplu, rutina. Aceștia vor observa că veniturile le descresc sau nu țin pasul cu inflația.

Sportul trebuie să devină rutină în 2020.

* Vărsător

Chakra de echilibrare în 2020: chakra rădăcină – Muladhara

! Tulburări în familie în primul semestru.

Saturn aduce din nou un test al puterii tale personale. Vărsătorii vor fi provocați să dovedească în timp că încearcă să-și atingă obiectivele. Chiar dacă s-ar putea să aibă succes, acesta nu va veni cu ușurință. Va fi nevoie de eforturi.

De asemenea, pot exista restricții, sau sarcini suplimentare și responsabilitatea de a duce împreună avansarea ierarhică cu dezvoltarea personală. Multe aspecte ale vieții se vor lega de serviciu și invers.

* Pești

Chakra de echilibrare în 2020: chakra gâtului – Vishuda

! Înconjurați de prieteni și norocoși în dragoste, Peștii pot suporta o încetinire pe plan profesional.

În 2020, Neptun oferă Peștilor o perspectivă mai spirituală asupra vieții, ceea ce poate deveni iluminator, dar, în același timp, îi va face să se simtă vulnerabili.

Imaginea de sine și limitele personale anterior definite de nativi se pot dizolva, ceea ce poate fi înfricoșător. Erodarea credinței în sine, confuziei și îndoielilor poate duce la insecuritate și excesiv de sensibilitate.

Peștii să-și amintească faptul că sunt o parte a întregului și să aibă încredere în ghizii lor spirituali.

reclama psd

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.