Horoscop 30 ianuarie – 5 februarie

pietricica turism

Berbec

Până pe 16 februarie, Marte tranzitează Săgetătorul, semn astrologic foarte compatibil cu cel al Berbecului. Nativii sunt împinși de la spate să călătorească pe distanțe lungi. Pot descoperi un grup sau pot fi invitați să meargă împreună într-o aventură.

Între 3 și 6 februarie, Mercur și Uranus aduc vești interesante și conversații stimulante. Rutinele Berbecilor se vor orienta către direcții noi și neașteptate. A vedea lucrurile dintr-un punct de vedere diferit poate ajuta la rezolvarea problemelor persistente și la găsirea obiectelor pierdute.

Între 6 și 17 februarie, Venus îi face pe Berbeci mai relaxați, mai iubitori și mai afectuoși. Este un moment de pace, armonie, romantism și distracție.

Taur

Venus, în Pești până pe 7 februarie, îi amețește constant pe Tauri, care au parte de un romantism care îi poate lua complet prin surprindere.

Între 2 și 12 februarie, Mercur le oferă suport pentru gândirea creativă și capacitatea de a-și exprima clar sinele. Nu ”toată ziua, bună ziua” există asemenea condiții cosmice. Taurii au parte de vești bune și conversații plăcute. Acest timp productiv este util pentru socializare, scriere, discuții, cerere de favoruri, studiu, examene, cumpărare și vânzare.

Între 3 și 6 februarie, Mercur și Uranus aduc conversații stimulante. Viața lor sexuală poate renaște în prezența partenerului actual sau chiar a unuia nou.

Gemeni

Marte va intra în Casa banilor altor persoane, din 16 februarie până în 30 martie. Gemenii să se pregătească de pe acum, deoarece cheltuielile lor sunt pe care să crească. E posibil să aibă nevoie de lucruri la care nu s-au gândit până acum.

Cei care au bani au ocazia să aleagă un broker care le va pune finanțele în ordine și îi va ajuta să obțină un profit maxim din investiții.

Marte se află acum în Casa parteneriatului Gemenilor, până pe 16 februarie. Posibil ca unii dintre ei să lucreze în afaceri cu partenerul de care s-au îndrăgostit. Nu vor avea controlul deplin al afacerii, vor sta pe scaunul din stânga. Cel mai bine ar fi să asculte sfaturile partenerului.

Rac

Marte le guvernează Casa carierei și a prestigiului și, până pe 16 februarie, tranzitează Casa lucrului, a serviciului. Noul an s-a anunțat deja ca fiind foarte ocupat. Mai sunt câteva zile din ianuarie, care trebuie folosite pentru încheierea discuțiilor, a negocierilor privind bugetele pentru anul în curs. Mercur va fi retrograd în perioada 16 februarie – 9 martie și va deveni mai greu pentru Raci să obțină aprobări.

Marte stimulează clienții, iar aceștia vor aduce profit. Pentru februarie, e una din țintele nativilor: obținerea de profit.

Venus, în Pești până pe 7 februarie, le luminează Casa călătoriei, ceea ce înseamnă că Racii se pot relaxa câteva zile lângă o apă.

Leu

Marte tranzitează Săgetătorul până pe 16 februarie și le luminează Casa iubirii adevărate, oferindu-le Leilor motive să iasă în lume, să se relaxeze, să se distreze pe plan social, dar și romantic. Este prima dată în doi ani când Marte le oferă ajutor în problemele sentimentale. Cei care sunt singuri îl au pe Marte de partea lor, iar cei căsătoriți vor avea posibilitatea să-și sărbătorească dragostea. Destul de des, relațiile suferă de simpla lipsă de distracție.

Perioada 9-23 februarie stă sub semnul Lunii Pline. Leii vor primi energie, curaj și pasiune. Se pot baza pe forță și inițiativă pentru a obține ce își doresc.

Fecioară

Dacă nu doresc acum să renoveze sau să își schimbe locuința, se pot concentra asupra părinților. Marte le oferă energia și oportunitățile pentru a putea rezolva problemele părinților sau să le aducă bucurii acestora. Fecioarele se pot ocupa de locuința părinților, optimizând-o pentru vârsta lor.

Nu se recomandă semnarea de documente pe 29 ianuarie!

Venus în Pești ajută Fecioarele să se concentreze asupra muncii, dar, cum are legătură cu dragostea, până pe 7 februarie, nativii vor ”fura” din timpul de lucru pentru a trăi momente amoroase. Cei care au deja o legătură vor fi mai tandri cu partenerul.

Balanță

Dacă sunt singuri și doresc o relație, nativii au astrele de partea lor la sfârșitul lui ianuarie. Chiar au șansa să-și găsească iubirea în anul 2020!

Trebuie să urmărească, însă, și nehotărârea pe care o împrăștie Uranus. Între 9 februarie și 4 martie, Jupiter și Neptun creează premisele armoniei și succesului obținut prin educație. Sunt favorizate și activitățile în grup, călătoriile și actele de caritate. Optimismul, bunele intenții și integritatea morală fac din aceste zile momente bune pentru avansare profesională, afaceri și chestiuni juridice.

Până pe 3 februarie, Marte le oferă energie, inițiativă, încredere în sine și curaj, cu care Balanțele își vor impresiona superiorii.

Scorpion

Prezența lui Venus în Pești, până pe 7 februarie, reprezintă un aspect deosebit pentru Scorpioni. Neptun se aliniază cu Venus în Casa iubirii adevărate. Singuri sau într-o relație, nativii trăiesc acum cele mai speciale și mai pline de farmec zile.

Între 3 și 6 februarie, Mercur și Uranus aduc vești interesante și conversații stimulante. Abordarea lucrurilor dintr-un punct de vedere diferit poate ajuta la rezolvarea problemelor persistente și chiar la găsirea obiectelor pierdute.

Relațiile de dragoste vor beneficia de mai mult romantism și de o viziune comună asupra fericirii viitoare împreună.

Până pe 9 martie Jupiter oferă condiții pentru dezvoltare personală și fericire. E un moment bun pentru relații, călătorii, educație, afaceri și probleme legale. Există oportunități pentru ca Scorpionii să-și sporească averea și să-și lărgească orizonturile.

Săgetător

Marte le tranzitează zodia până pe 16 februarie și toate lucrurile merg mai ușor pentru Săgetători. Sunt energizați, curajoși și hotărâți. Nu prea sunt dispuși să accepte refuzuri.

Mercur își începe mișcarea retrogradă prin 16 februarie. Pot apărea unele întârzieri, dar Marte are grijă ca lucrurile să nu degenereze, iar nativii să nu-și piardă entuziasmul.

Între 6 și 17 februarie , Venus le oferă dragoste, bunătate, afecțiune, cadouri și complimente. Pacea interioară și relațiile armonioase fac ca acesta să fie un moment bun pentru relaxare și/sau o vacanță. Farmecul, frumusețea și popularitatea de care se bucură acum nativii sunt atribute importante în activitatea de socializare.

Capricorn

Dacă viața lor romantică e stabilă, există posibilitatea ca relațiile la locul de muncă să se îmbogățească, prin prezența și ajutorul unui publicist sau partener de scris, contabil, poate chiar un avocat sau o altă persoană cu care să colaboreze.

Marte intră în zodia lor din 16 februarie, iar această perioadă de tranzit este importantă pentru Capricorni în 2020. Vor putea atrage atenția VIP-urilor și să îi convingă de validitatea ideilor personale. Pot descoperi că viața personală devine mai vibrantă, alertă și mai energizată. Se vor simți încrezători și mândri de tot ce au realizat.

Capricornii singuri vor avea un magnetism formidabil.

Vărsător

Marte le vizitează Casa prieteniei până pe 16 februarie, iar a socializa capătă înțelesuri mult mai elevate decât până acum pentru Vărsători. În multe privințe, viața le e mult mai luminoasă în februarie, deoarece problemele de carieră se mai liniștesc. Marte le oferă acum numeroase ocazii de relaxare și distracție.

Între 16 februarie și 9 martie, Mercur va fi retrogradat, în Casa financiară a Vărsătorilor. Anumite lucruri trebuie știute din timp, precum acest aspect astrologic. Nativii să discute calm cu cei care le datorează bani. Nu trebuie cumpărate echipamente electronice sau mașini când Mercur este retrograd!

Pești

Marte, în Săgetător până pe 16 februarie, luminează Casa onorurilor, a premiilor și realizărilor Peștilor, care au parte de lucruri foarte bune la sfârșit de ianuarie și în prima decadă din februarie.

Mercur va merge retrograd în Pești în perioada 16 februarie – 9 martie, dar nu va interfera cu oportunitățile strălucitoare de carieră, aduse Peștilor de Marte. Pentru ei, pare să fie cea mai bună perioadă a anului 2020. Acum se pun bazele unor acțiuni care vor începe prin iunie 2020.

Starea lor de sănătate poate fi firavă din cauza sistemului imunitar. Totul pleacă de la starea mentală, deci atenție la stări depresive, la cele fără speranță! De evitat visatul cu ochii deschiși câteva săptămâni de acum încolo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.