Instanța a decis: se reiau nunțile în corturile Happy Land

După ce Judecătoria Piatra-Neamț a decis, în luna octombrie a anului trecut să interzică, prin ordonanță președințială, funcționarea celor două corturi de nunți din Dumbrava Roșie, Tribunalul Neamț a luat o cu totul altă hotărâre. În ziua de 30 ianuarie, instanța a pronunțat hotărârea definitivă:

”Admite apelul împotriva sentinţei civile nr. 3421/08.10.2019 a Judecătoriei Piatra Neamţ, formulat de apelanta – pârâtă S.C. MARY S GARDEN S.R.L. în contradictoriu cu intimaţii – reclamanţi IFTIME CRISTINA, IFTIME RADU, OGLAGI ALIN DANIEL şi OGLAGI LAVINIA. Schimbă în totalitate sentinţa civilă nr. 3421/08.10.2019 a Judecătoriei Piatra Neamţ şi, în consecinţă, respinge ca nefondată cererea de ordonanţă preşedinţială, formulată de intimaţii – reclamanţi IFTIME CRISTINA, IFTIME RADU, OGLAGI ALIN DANIEL şi OGLAGI LAVINIA în contradictoriu cu apelanta – pârâtă S.C. MARY S GARDEN S.R.L. Respinge ca nefondată cererea apelantei – pârâte de obligare a intimaţilor – reclamanţi la plata cheltuielilor de judecată”.

Familia care deține cele două corturi a fost reclamată în mod repetat și acționată în judecată de vecinii nemulțumiți că muzica se auzea prea tare, iar ei nu se puteau odihni. În timpul derulării procesului, administratorii firmei Mary’s Garden au făcut lucrări de antifonare a corturilor și au montat alte dispozitive fonoabsorbante, astfel încât disconfortul creat vecinilor să fie cât mai redus. (C.M.)

alegeri locale psd

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.