Cafeaua de dimineață: Bogdan Gavrilescu sau drumul de la viceprimar la candidat pentru funcția de primar

pietricica turism

1 COMENTARIU

 1. 1. Până la acoperișuri verzi, portocalii sau albastre, ce nefacem cu miile de sârme care atârnă peste tot. Inestetice și la #Crăcănațiidindeal, darămite într-un oraș cu aere de stațiune turistică.
  2. Până la chiștocul aruncat pe geamul mașinii, sunt de decongestionat străzile devenite parcări. CUM?
  3. Pentru multe nereguli, amenzile sunt soluția, de acord. Dar cine să le aplice? O poliție locală care doarme în bocanci?
  4. Pârtia…. :))))))). Singurul punct de atracție turistic al orașului, dar care depinde de vreme. E ca și cum ai vrea să faci turism bazat pe baloane cu aer cald într-o zonă cu curenți puternici și tu, ăla cu ideea, ai aștepta să se oprească vântul. TREZIREA!
  5. Igloo-ul ce activități? Concret. Baluri și nunți? Suntem pe spor natural negativ. Poate parastase. Iar activitățile conexe, Doamne iartă-mă! Ia porumbu`, ia ciunga!!! Și manele, manele în fum de mici.
  6. Domnul actual primar? Ireproșabil. Se vede cu ochiul liber.
  7. Ce trebuie făcut? De pus carul la locul lui și nu înaintea boilor. Adică: avem o problemă în oraș, haideți s-o rezolvăm pentru cetățeni și nu în beneficiul băieților deștepți!
  8. Cuejdiul, eterna poveste! Amenzi, amenzi, amenzi! Că e-un amărât de pârâiaș nu-i Delta Dunării, ce naiba! Și dacă tot veni vorba, în zona Dărmănești cine veghează? Sau cetățenii de acolo nu trebuie deranjați?
  9. Măturatul străzilor. BUUUUN: Cum se mătură străzile devenite parcări? Eu zic că e mai ok cu jet de apă. Mai spălăm și miile de mașini, cu ocazia asta.
  10. Smart city – o glumă. Și eu am luat mai mult de 200 de pastile pentru slăbit (câte camere de supraveghere la Piatra Neamț) și tot degeaba!
  11. Vai, cum să restricționați accesul cu mașina pe Cozla? Și bordelurile pe patru roți unde să se ducă? Și unde să-și mai etaleze cocalarii bolizii? Barieră? Ha,ha,ha. Pentru amuzamentul demolatorilor.
  Dar o taxă piperată pentru acces cu mașina nu se poate? Unii au inventat transportul cu hipic, ca variantă la transportul motorizat. Unii. Și nu la noi.
  12. Ce i-ați răspuns fetiței dumneavoastră, domnule viceprimar, apropo de locurile de joacă? Că o duceți o oră la un loc de joacă cu taxă, la mooool? Știți că există firme specializate în amenajarea de locuri de joacă în aer liber? E drept, că nu-s ”de casă”. Astea doar prezintă proiecte, oferte… și pun repede în practică. Nu prea stau la coadă la dat șpagă.
  13. Pentru că nu s-a pomenit nimic de transportul în comun la Piatra Neamț. Ce ne propuneți? Asta în condițiile în care avem un aer prea viciat, în ”Perla” Moldovei. CARE UCIDE. Lent, tăcut și fără să aleagă. ȘI, LA FEL DE GRAV, avem străzi care sunt inaccesibile la ore de vârf, mașinilor de intervenție.

  Oricum, domnul de azi, pare MAI ok decât cei pe care i-ați invitat până acum. Din punctul meu de vedere.
  Dar am înțeles că mai vin și alții.
  Poate mă hotărăsc și eu să candidez.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.