Florin Zaharia este candidatul USR la preşedinţia CJ Neamţ

pietricica turism

Florin Zaharia, vicepreşedinte al USR Neamţ, a fost desemnat candidat al acestei formaţiuni politice pentru președinția Consiliului Județean (CJ) Neamț. Decizia a fost luată de delegații Conferinței Județene a USR Neamț, prin vot, fiind hotărâtă, cu acelaşi prilej, și lista de candidaţi pentru legislativul judeţean. Florin Zaharia a fost ales din primul tur dintre cei 4 candidați interni înscriși în cursă.

“Le mulțumesc tuturor colegilor din USR Neamț pentru încrederea acordată la alegerile interne și nominalizarea mea în competiția electorală pentru președinția CJ Neamț. Sunt  convins că, împreună cu toți colegii de pe lista candidaților, dar și cu toți ceilalți membri, vom reuși să facem o campanie reușită și vom obține un număr mare de locuri în formarea viitorului Consiliu Județean. Urmează o perioadă foarte dificilă, dar venim în fața nemțenilor cu o listă de oameni dornici să propună proiecte pentru cetățeni și să aducă transparență în cheltuirea banului public. Doar astfel vom putea  să facem diferența și să aducem schimbarea  în administrația județeană, mult așteptată de toată lumea”, a declarat Florin Zaharia.

“Conferința Județeană a adunat circa 150 de delegați din filiale USR din tot județul. Acestora le mulțumesc, pentru efortul lor de a veni la Piatra Neamț, pentru a decide împreună cine ne va reprezenta la alegerile pentru Consiliul Județean. Totodată, îl felicit pe colegul meu, Florin Zaharia, pentru că a reușit să își convingă colegii că este cel mai potrivit, pentru a fi candidatul USR la președinția CJ. Nu este o misiune ușoară, dar nici imposibilă, pentru că Florin este un coleg hotărât și implicat. Asta ne-a demonstrat-o în toate proiectele în care s-a implicat în cadrul USR. Multe organizații locale și demersuri publice ale USR i se datorează, de aceea am încredere că va face o figură frumoasă în iunie”, a precizat deputatul Iulian Bulai, președintele USR Neamț.

Florin Zaharia are 46 de ani, este căsătorit și are o fetiță. Este membru USR din ianuarie 2019, iar implicarea lui în filială a făcut ca, în scurt timp, să fie ales de colegi vicepreședinte al filialei locale din Piatra Neamț și al filialei județene. Este inginer transporturi maritime, absolvent al  Institutului de Marină “Mircea Cel Bătrân”, secția navigație și, în prezent, este comandant de cursă lungă în cadrul unei companii britanice. (M.N.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.