Greșeli de evitat când cumperi un frigider. Cum să NU alegi un astfel de electrocasnic

pietricica turism

Cumpărarea unui frigider este o investiție importantă. Însă, cu un pic de planificare înainte, acest demers va merge ca pe roate. Acest ghid prezintă greșelile obișnuite pe care oamenii tind să le facă atunci când fac o astfel de investiție.

Nu este surprinzător, dar există multe capcane de evitat. Pe listă sunt lucruri de luat în considerare înainte de a intra în magazin sau de a face clic pe butonul de cumpărare. Unul este alegerea stilului greșit și finisajul pentru decorul casei tale. Altă greșeală este legată capacitate și de nevoile tale de depozitare a alimentelor. 

Accesorii suplimentare, precum distribuitoarele de apă și aparatele de gheață, pe care le vei folosi în fiecare zi, pot face o diferență mare. Chiar și panourile electronice sunt factori cheie. 

Iată care sunt cele mai mari greșeli pe care le poți face atunci când cumperi un frigider:

Cumperi stilul greșit

Frigiderele pot fi mari, dar sunt departe de a fi monolitice. Acestea vin într-o serie de forme, dimensiuni și modele. Fiecare stil are punctele sale forte și slabe. Unele tipuri costă, în general, mai puțin, dar nu oferă multe funcții de lux. Alții tind să aibă toate opțiunile digitale, plus și dimensiuni mari, chiar dacă se măresc și costurile.

Uși duble

Acest stil de frigider se referă la compromis. Modelele duble oferă un echilibru între economisirea de spațiu și furnizarea de funcții suplimentare. Sunt împărțite la mijloc de două uși, una pentru congelator (de obicei, in stânga) și cealaltă, pentru frigider (din dreapta). 

Ușile lor sunt relativ înguste, întrucât nu se deschid foarte larg. Aceste tipuri de modele de frigidere pentru bucătărie de la SensoDays oferă un spațiu în plus pentru bucătăriile masive sau pentru familiile mari, iar rafturile de depozitare sunt, de obicei, puse în partea superioară, pentru a preveni accesul copiilor. 

Cumpără un astfel de model dacă vrei un spațiu de stocare suficient și o serie de caracteristici moderne sau dacă nu ai o bucătărie îngustă.

Nu este recomandat dacă nu ai nevoie de compartimente suplimentare sau spațiul din încăpere ar deveni prea mic.

Cu o combinație de modele cu uși laterale și inferioare, frigiderele de tip franțuzesc încearcă să ofere totul. De obicei, încorporează cele mai avansate funcții, inclusiv unele inteligente, și compartimente speciale. Modelele de acest tip sunt, de asemenea, cele mai populare în majoritatea designurilor și ideilor de amenajare ale bucătăriei și livingului, astfel încât acestea sunt disponibile în cele mai multe culori și opțiuni de finisare. 

Cumpără dacă ai un buget potrivit pentru acest tip de frigider și dacă îți dorești cele mai moderne funcții. 

Dimensiune greșită

Indiferent de stilul de frigider pe care îl alegeți, cea mai repetată greșeală este o dimensiune greșită a acestuia. Asigură-te că noul aparat se va putea amplasa în același loc ca cel pe care îl ai acum. Verifică acest lucru măsurând dimensiunile vechii unități, apoi compară-le cu cel nou sau redistribuie spațiul din bucătărie printr-o nouă amenajare, atunci când vrei să faci cu adevărat o schimbare.

Acestea fiind spuse, iată cele mai comune greșeli atunci când ești în căutarea unui nou frigider. Cu ghidul de mai sus, vei știi ce să eviți atunci când faci o decizie și bucătăria ta îți va mulțumi.

Sursă foto: pinterest.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.