Horoscop 20-26 februarie

pietricica turism

Luna Nouă, din 23 februarie, cade în Pești și este considerată un moment emoționant al anului 2020. Este sexy, sportivă și captivantă. Poate fi declarată ca una dintre cele mai bune din anul 2020.

În plus, Marte și Uranus oferă oportunități pentru dezvoltarea talentelor naturale și pentru atingerea potențialului maxim.

Contextul astrologic este ideal pentru competiție, demararea de noi proiecte, asumarea riscurilor și a relațiilor sexuale.

Berbec

Luna Nouă din 23 februarie cade în Pești. Acest impuls astral poate genera Berbecilor o gândire profundă privind viitoarele lor mișcări. S-ar putea să se retragă din obligațiile sociale, pentru a se bucura de o mini-vacanță trăită în solitudine. Acum este o perioadă fastă din punct de vedere astrologic, pentru a medita cum să folosească anul viitor darurile cu care sunt înzestrați.

Marte și Uranus se află într-o armonie ideală în această perioadă, așa că s-ar putea ca Berbecii să primească mai mulți bani decât se așteptau. Marte le tranzitează Casa profesiei, iar Uranus le luminează Casa veniturilor câștigate. Se anunță câteva săptămâni bune.

Taur

Pe 23 februarie, Luna Nouă cade în Pești, zodie care se îmbină armonios cu a Taurului. Se vor declanșa tot felul de evenimente sociale. Viața lor va deveni foarte ocupată.

Neptun le luminează Casa prietenilor, a speranțelor și dorințelor și se află într-o frumoasă conversație cu Jupiter, care le tranzitează acum Casa călătoriei. Sunt zile deosebit de fericite, care impregnează trupul, mintea și sufletul Taurilor. Jupiter și Neptun pot declanșa o oportunitate interesantă, care va fi adusă prin intermediul unui prieten. Un prieten ar putea fi, de asemenea, esențial în deblocarea creativității Taurilor. Munca lor pare să aibă un apel global.

Gemeni

Luna Nouă din 23 februarie are aspect frumos și poate fi declarată ca una dintre cele mai bune Luni Noi ale anului 2020. Luminează Casa onorurilor, a realizărilor și a premiilor nativilor, care primesc și un bonus, respectiv încă trei planete în Casa realizărilor: Soarele, Mercur, guvernatorul lor, și Neptun, planeta imaginației.

Marte, planeta acțiunii, luminează Casa banilor altor persoane, ceea ce sugerează că reputația Gemenilor este în creștere. Pot solicita salarii mai mari, bonusuri, și au foarte multe șanse să primească.

Neptun se află într-un unghi ideal față de Jupiter, aducându-le o oportunitate uimitoare.

Rac

Luna Nouă din 23 februarie le facilitează călătoriile pe care le-au programat. Având în vedere că astrele au favorizat gândurile serioase în ultima perioadă, câteva zile de vacanță, de deconectare, sunt binevenite pentru Raci. Cei aflați într-o relație se pot deplasa într-un loc deosebit, unde vor trăi clipe de neuitat alături de partener.

Chiar dacă relaxarea primează în această perioadă, Racii pot primi diferite sarcini de la serviciu, sarcini care sunt la granița obligațiilor din fișa postului. Pot refuza sau nu, dar implicarea în lucruri prea complicate va facilita apariția multor erori. Iar ei pot fi judecați pentru aceste erori.

Leu

Luna Nouă din 23 februarie îi ajută să-și mărească veniturile, prin implicarea într-o mulțime de proiecte noi. Uranus, care tranzitează Taurul, intră în contact cu Luna Nouă și Soarele, ambele aflate în Pești.

Marte în Capricorn, luminând Casa proiectelor de lucru, aduce venituri suplimentare dintr-o activitate prestată în weekend.

Tema creativității se află sub semnele lui Jupiter și Neptun, aflate într-o aliniere rară, una care strălucește o dată la câțiva ani.

Este o veste bună pentru Leii care lucrează în domenii creative sau sunt artiști. Mai înseamnă și că pot lucra la proiecte sofisticate, de care vor bucura, și că, probabil, vor fi plătiți bine.

Fecioară

Neptun și Jupiter sunt sincrone până la mijlocul lunii noiembrie, iar acest dans astrologic va avea trei puncte de maximum: pe 20 februarie, pe 27-28 iulie și pe 12-13 octombrie 2020. Aproape tot anul, Jupiter și Neptun vor răspândi bucurie, fără excepție, dar, în special în zilele menționate, Fecioarele să încerce să fie fluide, să lucreze în flux, să îndepărteze sau să anihileze blocajele.

Luna Nouă în Pești va ajuta nativii să-și găsească iubirea și să se bucure de ea. Casa iubirii adevărate este atât de luminată, încât dragostea le stăpânește și le coordonează eforturile creative. Fecioarele să-și ia talentele în serios!

Balanță

Luna Nouă din 23 februarie le va aduce o misiune, care le va atrage curiozitatea și creativitatea. Poziția Lunii în Pești se interpretează ca un motiv de a introduce în următorul lor proiect o notă de poezie, lirism și har. Se pare că o persoană importantă cunoaște faptul că Balanța care lucrează la acel proiect este persoana ideală pentru a-l finaliza cu succes.

Este posibil să apară o serie de cheltuieli, legate de munca la domiciliu sau de îngrijirea unui membru al familiei.

Unii dintre nativi își pot deschide acum propria afacere sau pot lucra part-time pentru alții.

Scorpion

Luna Nouă din 23 februarie este ideală pentru a înflori iubirea. Nativii care nu se află într-o relație vor întâlni o persoană deosebită. Nu este vorba despre ceva întâmplător sau la o tăvăleală prin fân, ci, mai curând, este dragoste adevărată, genul de iubire cu care dorești să-ți trăiești viața. Luna Nouă luminează Casa romantismului Scorpionilor și încurajează o primă întâlnire. Uranus, planeta surprizei, se află în Taur, oferindu-le șansa de a găsi dragostea din senin.

Toate planetele din Casa comunicării nativilor se află în discuție cu planetele care le luminează Casa iubirii adevărate: Soarele, Luna Nouă, Neptun și Mercur. Asta sugerează că nativii pot călători, chiar este un moment ideal pentru a o face!

Săgetător

Luna Nouă cade în Pești pe 23 februarie și le luminează Casa de acasă, ceea ce înseamnă că problemele lor de acasă și de familie vor primi un impuls major pentru a fi rezolvate. Dacă trebuie să se mute sau să facă reparații, să renoveze sau să recondiționeze, nativii au Luna Nouă de partea lor. Efectele unei astfel de Luni sunt pe termen lung, iar, în acest caz, îi ajută pe Săgetători cu condiții favorabile pe întreg anul 2020.

Jupiter, guvernatorul zodiei, le luminează Casa veniturilor câștigate. Este cea mai puternică tendință financiară pe care o au în ultimii ani, se pot gândi să-și cumpere o locuință.

Capricorn

Luna Nouă din 23 februarie este magnifică și le luminează Casa comunicării și călătoriilor. Una dintre principalele activități ale Casei comunicării acoperă contractele. De menționat că Mercur este retrograd, astfel că nativii vor depune eforturi pentru a întârzia semnarea oricărui acord până după 11 martie. Se pot derula discuții lungi, pline de detalii fără conținut. O parte din timpul oferit de Mercur retrograd poate fi utilizat de Capricorni pentru a merge într-o mini vacanță, mai ales că Luna Nouă este favorabilă activităților recreative.

Uranus, planeta surprizei, oferă o mică apăsare, neașteptată, pe drumul către vacanță.

Vărsător

La Luna Nouă din 23 februarie, Marte lucrează din greu pentru ei, iar Uranus, guvernatorul zodiei, aduce o mulțime de surprize plăcute. Desigur, cu Uranus, nu se știe niciodată cum vor merge lucrurile, dar acum este un aspect prietenos. Deci, să fim pozitivi!

Mercur retrograd le recomandă să se pregătească pentru o discuție neobișnuită în timpul negocierilor. Vărsătorii nu trebuie să se grăbească. Se pare că se întâmplă multe în spatele ușilor închise și că activitățile lor se concentrează pe atingerea unei noi poziții în firmă. Lucrurile merg bine, poate mai bine decât presupun ei.

Trebuie răbdare, deoarece se pare că discuțiile vor continua, sub formă confidențială, până la sfârșitul lunii martie.

Pești

Neptun și Jupiter se aliniază perfect pe 20 februarie, pe 27 iulie și pe 12 octombrie. Sunt zile perfecte pentru Pești, când aceștia vor simți că pot realiza orice.

Luna Nouă din 23 februarie cade în Pești, astfel că se pot aștepta la un cadou nemaipomenit. E o Lună Nouă care îi susține în mai multe moduri.

Peștii să verifice ofertele pe care le primesc în zilele de după 23 februarie, pot primi o alternativă interesantă.

Marte, aflat în aliniere perfectă cu Luna Nouă și Soarele, le oferă energie și acțiune. De asemenea, nativii pot profita de avantajele alinierii lui Jupiter și Neptun, un eveniment cosmic și astrologic rar.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.