Horoscop 27 februarie – 4 martie

pietricica turism

Înainte de a începe un proiect nou, mai întâi vizualizați-l în detaliu, având succes și bucurându-vă de rezultatele efortului dvs. Fiți cât se poate de detaliat. De exemplu, dacă doriți să urcați pe un munte, imaginați-vă la munte, simțiți vântul, mirosiți aerul proaspăt, auziți păsările, simțiți energia” – Edgar Cayce.

Berbec

Saturn și Uranus află într-o continuă provocare în această perioadă. Una din structurile tradiționale care susțin Berbecii urmează să se schimbe și să fie reconstruită. Aspectul dintre Uranus și Saturn are legătură cu cariera nativilor. Nu este nimic de temut, doar că trebuie observat cine dorește să urce în ierarhia dominată de ei.

Se recomandă o atenție activă, un spirit de observație pe concentrare. Saturn în unghi dur față de Uranus va alimenta creativitatea Berbecilor într-un mod dinamic, forțându-i pe aceștia să descopere noi modalități de a-și exprima talentele.

Taur

Marte se află în tranzit prin Capricorn până pe 30 martie. Activitățile mentale sunt susținute de astre. Taurii se pot înscrie la cursuri universitare sau la diferite cursuri de specializare. Cei care doresc să înceapă lucrul la o carte să profite de inspirația care îi inundă. Cel mai mult sunt susținute activitățile în comun cu prietenii. Sfârșitul lui februarie este deosebit de favorabil pentru construirea unei comunități online, a unei rețele de cunoștințe, care va un impact deosebit în viața lor. O mulțime de oameni noi vor intra în viața lor, iar experiența îi va împrospăta și înviora. Poate înflori o nouă relație romantică.

Gemeni

Jupiter tranzitează Casa banilor altor persoane, deci cea mai bună modalitate de creștere a veniturilor pentru Gemeni este să câștige un bonus, un premiu pentru rezultate deosebite, un comision. Mai puțin vor cântări banii din salariu. Cu cât vor munci mai greu, cu atât vor câștiga mai mulți bani, iar anul acesta banii vor veni spre ei în valuri.

Gemenii care lucrează în domeniul artelor vor câștiga foarte mulți bani, deoarece Neptun, planeta patron al artelor, împreună cu Jupiter vor crea o mulțime de oportunități. Este o caracteristică rară a anului 2020.

Marte, în Capricorn până pe 30 martie, susține realizarea unui plan de afaceri profitabil.

Rac

Mercur, retrograd până pe 9 martie, în Casa călătoriei Racilor, impune o verificare atentă și periodică a bagajelor, a rezervărilor de călătorie, a biletelor, a rutelor de deplasare. Se recomandă ca deplasările să se efectueze fără escale sau prin rute ocolitoare. Drumul direct este cel mai sigur în aceste circumstanțe.

Jupiter le tranzitează Casa angajamentelor, asigurându-le cele mai bune oportunități pentru a se căsători în 2020.

În general, indiferent de mărimea veniturilor lor în 2020, aspectele legate de relațiile de dragoste, căsătorie sunt cele mai sensibile pentru Raci. Este unul dintre anii în care Racii pot avea noroc în dragoste, dar nu și la bani. Sau invers: se pot îmbogăți, dar suferă pentru că sunt părăsiți, nu sunt văzuți de persoana de care s-au îndrăgostit.

Leu

Până pe 4 martie, Venus vizitează Berbecul, un Semn de Foc similar cu al Leului. E o veste minunată, deoarece nativii beneficiază de ”zilele îndrăgostiților”. Venus, planeta dragostei, se află în lumina Soarelui, astfel că Leii vor fi remarcați în majoritatea situațiilor amoroase.

Marte tranzitează Casa lucrului zilnic, astfel că banii vin din activitățile prestate, chiar dacă sunt în afara serviciului nativilor. Uranus, Luna și Soarele se asigură că Leii vor fi bine plătiți. Apoi, Marte se alătură întâlnește cu Saturn, Pluton și Jupiter, stând împreună până pe 30 martie. Aceste planete vor fi în Capricorn, zodie asociată cu bugetele mari. Se recomandă amânarea deciziilor importante până după 9 martie, când Mercur își începe mișcarea directă.

Fecioară

Marte le tranzitează Casa iubirii adevărate până pe 20 martie. De asemenea, se află în tranzit prin zodia Capricornului și nu e singur aici, ci împreună cu Saturn, Pluton și Jupiter. Neptun e în Pești și Uranus în Taur. O mulțime de cunoscuți și chiar necunoscuți depun eforturi pentru a descoperi persoana compatibilă, persoana care să aducă fericire Fecioarelor.

Unii dintre nativi vor primi vești despre o fostă iubire care dorește să-i întâlnească. Iar ei se vor gândi dacă relația ar putea funcționa de acum încolo. Mercur, retrograd până pe 9 martie, e vinovat de aceste situații. Alegerea va depinde doar de ei, dar putem afirma că iubirea aceasta este rară și fragilă. Dacă relația a fost una pozitivă și sănătoasă, foștii îndrăgostiți se pot întâlni la o cină, pentru a vedea cum se simt împreună.

Balanță

Mercur, retrograd până pe 9 martie, le trimite unele semnale, care pot fi traduse prin asumarea curajului de a ieși printre oameni, printre cunoscuți. Izolarea nu este o soluție benefică în această perioadă, chiar dacă cei mai mulți dintre nativi pot trăi acest sentiment. De asemenea, nu e niciodată înțelept să se semneze documente când Mercur este retrograd.

Jupiter le tranzitează Casa de acasă în această perioadă, iar Neptun se află în Casa proiectelor. Aceste două planete lucrează împreună pentru ca Balanțele să-și decoreze casa, să construiască dependințe sau anexe, să implementeze tehnologii noi în funcționarea locuinței.

Scorpion

Marte, în Capricorn până pe 30 martie, face ca viața lor să primească un strop în plus de fericire. Marte se va bucura să-și vadă prietenii – Saturn, Pluton și Jupiter -, toți traversând Casa comunicării Scorpionilor. Aceste patru planete puternice colaborează pentru ca nativii să aibă inspirație la scrierea unui roman, a unei lucrări științifice, la schițarea unui scenariu sau dezvoltarea unei aplicații.

Saturn le susține capacitatea impresionantă de concentrare asupra proiectelor lor și de a acorda atenție celor mai mici detalii. Pluton le oferă impulsul de a efectua cercetări minuțioase. Jupiter va face procesul să fie presărat cu clipe de voioșie și, la fel de important, îi ajută pe nativi să descopere o modalitate de a obține un profit considerabil din munca lor.

Săgetător

Marte, în Capricorn, le tranzitează Casa veniturilor câștigate, până pe 30 martie. Chiar dacă fac shopping, nativii nu mai sunt atât de stresați de cheltuieli. E perioada când vin banii pentru munca prestată în perioada anterioară. Marte domină, Saturn îndeamnă la economii și investiții la termen, pentru a crește securitatea financiară. Unii dintre nativi ar putea cumpăra o casă. Pluton se află acum în postura de crea fundații solide vieții Săgetătorilor, iar Jupiter dirijează banii către ei în 2020 și creează tot felul de oportunități financiare.

Mercur, retrograd până pe 9 martie, impune amânarea semnării unor contracte bănoase, dar aceste pot fi rediscutate după 10 martie.

Capricorn

Marte nu a mai fost în Capricorn de doi ani, iar acum se află în tranzit prin această zodie, până pe 30 martie. Este o perioadă importantă pentru nativi. Pot ieși acum în față, la lumină, se pot afișa pe scenă fără frica de a mai cădea în tenebre, așa cum au pățit-o în trecut. Oricum, căderea în 2020 le poate fi fatală. Cu siguranță, Marte îi va umple cu energie, încredere și autocontrol, va declanșa un ritm mai rapid al vieții.

Alături de Marte, se află Jupiter, care transformă și oferă putere, Pluton și Saturn practici, iar Mercur retrograd lasă loc interpretărilor până pe 9 martie.

Este un an al reinventării pentru toate zodiile, dar Capricornul se află în mijlocul acestui vârtej al personalităților.

Vărsător

Marte, cronometrul zodiacului, va intra în Vărsător pentru prima dată în doi ani, de pe 30 martie până pe 12 mai. Chiar dacă mai este o lună până atunci, unele semne încep să apară. Marte în Vărsător îi ajută pe nativi să anunțe o decizie mare și să fie îndrăzneți. Asta înseamnă că aprilie și prima jumătate a lunii mai vor fi săptămâni vitale pentru Vărsători.

Mercur, retrograd până pe 9 martie, poate încetini temporar discuțiile despre compensația care li se cuvine, dar va fi doar o situație temporară, așa că Vărsătorii să nu-și facă griji. Mercur se va concentra în principal pe problemele financiare ale nativilor, deoarece tranzitează Casa veniturilor câștigate.

Pești

Marte, în tranzit prin Capricorn până pe 30 martie, le aduce cadouri și posibilitatea să se bucure de roadele muncii lor. Marte le tranzitează Casa prieteniei, a activităților sociale, a eforturilor caritabile și umanitare, până la sfârșitul lui martie, dar are influență și asupra Casei profiturilor realizate din muncă. Se referă la munca prestată în anul viitor. Unele sume de bani, aferente lui 2019, vor ajunge abia acum la Pești.

Marte, Jupiter, Saturn și Pluton îi ajută să genereze cu ușurință idei noi, iar prietenii și oamenii noi pe care îi întâlnesc îi vor ajuta să exploreze noi căi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.