Horoscop de Ziua îndrăgostiților

În acest an, ziua îndrăgostiților este marcată de Luna în tranzit prin Scorpion, un loc al zodiacului extrem de armonios pentru cei urmăriți de Cupidon. De asemenea, Marte și surprinzătorul Uranus vor colabora și se vor asigura că toți, indiferent de statut – singuri sau într-o relație -, vor avea șansa să simtă fiorul provenit de la săgeata lui Cupidon.

Berbec

Venus le tranzitează zodia până pe 4 martie și le oferă un ajutor uriaș de Ziua îndrăgostiților. Dacă întâlnesc o persoană deosebită, Berbecii vor dori să fie împreună cu ea pe 14 februarie.

Mercur, planeta comunicării, își începe mișcarea retrogradă din 16 februarie, până pe 9 martie. Evenimente importante în cariera nativilor se vor petrece până prin 20 martie, dar semnarea de noi contracte ar trebui făcută după această ată. La fel și achiziționarea de electronice, telefoane, mașini etc. În schimb, Mercur retrograd poate readuce la viață un proiect, poate unul la care Berbecii au renunțat din lipsă de de timp sau de bani. Acum ar putea fi momentul potrivit pentru a lucra din nou la acesta.

Taur

În fiecare zi, Marte se apropie de Casa faimei și a onorurilor, unde ajunge pe 30 martie și va rămâne aici până în prima jumătate a lunii mai. Taurii au destul timp pentru a se decide privind locul lor profesional, direcția pe care să o ia cariera lor. Dar e bine să se pregătească de pe acum. CV-ul, referințele, pregătirea pentru interviu sunt aspecte care trebuie făcute din timp, astfel ca, în mai, lucrurile să se desfășoare perfect.

Mercur, retrograd în Pești, în Casa prieteniei Taurilor, poate readuce trecutul la viață în prezent. Nativii se pot întâlni cu un vechi prieten. Dacă vor descoperi și motivul pentru care Universul i-a adus acum împreună, lucrurile vor deveni interesante.

Ziua îndrăgostiților le aduce clipe minunate, mai ales că Luna se află în tranzit prin Scorpion.

Gemeni

Din 16 februarie, Marte își începe tranzitul prin Capricorn, unde va rămâne până pe 30 martie. Pentru Gemeni, perioada înseamnă că vor fi destul de obsedați de chestiunile legate de bani, mai ales că Marte le va lumina Casa banilor altor persoane. Cheltuielile le vor crește în această perioadă. Pot apărea unele legate de studii, ale lor sau ale copiilor, ori cheltuieli legate de investiții.

Marte se alătură lui Pluton, Jupiter și Saturn în Casa banilor altor persoane, sector care guvernează și fondurile deținute în comun. Unii dintre Gemeni se pregătesc să plece într-o călătorie foarte scumpă sau să își cumpere o casă. Ziua Îndrăgostiților este magică pentru cuplurile căsătorite. Cupidon îi are în vedere în această seară.

Rac

Venusle  luminează Casa carierei până pe 4 martie, simultan cu tranzitul prin Berbec. Racii devin populari printre VIP-uri și printre subordonați. Chiar vor obține respectul colegilor, respect pe care îl merită.

Cei care au propria afacere au toată luna februarie potrivită pentru advertising. Mercur, retrograd în perioada 16 februarie – 9 martie, arată că mai sunt câteva zile pentru ordonarea actelor, documentelor, a hârtiilor care le ocupă tot timpul. Urmează o perioadă în care trebuie evitată hârțogăria.

Cu toții trebuie să fim mai atenți în privința problemelor atunci când Mercur este retrograd. Racilor li se recomandă verificarea biletelor, a mașinii, a avionului cu care se deplasează, plus verificarea periodică a portofelului, a actelor și a bagajului.

 Leu

De Ziua îndrăgostiților, Luna de tranzit din Scorpion le transmite să savureze viața și să nu devină singuratici și singuri. Marte se alătură lui Saturn, Pluton și Jupiter, aflate deja în tranzit prin Casa muncii, a serviciului Leilor. Marte adaugă ”mirodenii” din 16 februarie până în 30 martie. Aceste planete vor fi în tranzit prin Capricorn, zodie asociată cu bugetele mari. Leii să se organizeze, dar să nu ia decizii finale sau pe termen lung decât după 9 martie.

În a doua jumătate a lunii februarie, vor fi foarte ocupați, deoarece vor avea o listă lungă de proiecte în lucru. E o veste bună pentru ei, fiindcă li se vor îmbunătăți veniturile.

Mercur este retrograd în Casa banilor altor persoane, în perioada 16 februarie – 9 martie. Se recomandă concentrarea asupra chestiunilor legate de bani și documente.

 Fecioară

Ziua îndrăgostiților poate veni mai târziu anul acesta, deoarece Marte declanșează scântei sexy abia din 16 februarie, când părăsește Săgetătorul și se mută în Capricorn. 16 februarie ar fi o dată bună să fie încheiate problemele Fecioarelor legate de ”casă și acasă”. Fecioarele nu l-au mai avut pe Marte în Capricorn de doi ani, astfel că viața lor se află deja sub semnul special al Universului. Pe 16 februarie, Marte se va alătura lui Saturn, ceea ce, acum, înseamnă planificare pe termen lung, dar și lui Pluton, care este transformare, și lui Jupiter, care înseamnă șansă, fericire și bucurie. Fecioarele cu adevărat interesate să descopere iubirea sau să reaprindă flacăra iubirii au toată luna februarie la dispoziție.

Balanță

Venus, care îi face irezistibili pe nativi, se află acum în Casa relațiilor și va rămâne până pe 4 martie, confirmând că relația lor actuală va merge mai bine ca niciodată în această perioadă. În plus, de Ziua îndrăgostiților, Venus le luminează Casa relațiilor, iar Marte și Uranus sunt armonioase, aducând surprize minunate în această seară. Nativii vor trăi clipe în care vor realiza că iubirea este reală.

Mercur, retrograd până pe 9 martie, indică eforturile pe care le au de făcut nativii până la această dată. Ei trebuie să găsească mai întâi inspirația și apoi să acționeze.

Scorpion

Ziua îndrăgostiților este dominată de tranzitul Lunii prin zodia lor, așa că nativii au ocazia să se bucure de o zi deosebit de frumoasă. Uranus, planeta surprizelor, îl determină pe Marte, guvernatorul secund al Scorpionilor, să le trimită o mare surpriză. În același timp, Jupiter va avea un aspect minunat, oferind o notă de frumusețe, lux și confort. Este una dintre cele mai bune Zile ale îndrăgostiților.

Nivelul ridicat al cheltuielilor Scorpionilor va continua până pe 16 februarie, când Marte se mută din Săgetător în Capricorn. Chiar dacă există semne că le vor secătui rezervele, Marte și tranzitul Lunii lucrează din greu pentru echilibrarea situației lor financiare. Tot Marte se va întâlni cu Saturn, Pluton și Jupiter, toate aflate în Casa comunicării, deci Scoprionii vor avea maximum de eficiență într-un proiect legat de comunicare.

Săgetător

Romantic, viața lor amoroasă ar trebui să fie vibrantă, chiar palpitantă. Marte, în zodia lor până pe 16 februarie, este întotdeauna un semn că puterile seducției Săgetătorilor vor funcționa la nivel maxim. Venus în Berbec, luminându-le Casa iubirii adevărate până pe 4 martie, indică o ”săptămână a îndrăgostiților”.

Perioadă de cheltuieli începe din 16 februarie, când Marte intră în Capricorn, luminând Casa veniturilor câștigate a Săgetătorilor. Saturn îndeamnă la economii și realizarea de investiții, Pluton va crea fundații solide vieții, iar Jupiter va continua să aducă Săgetătorilor oportunități substanțiale.

Capricorn

Dacă se află deja într-o relație de iubire, Ziua îndrăgostiților va fi personalizată pentru ei. Luna de tranzit cade în Scorpion, un loc ideal pentru Capricorni, care pot primi bijuterii sau un alt cadou deosebit. Marte în zodia lor îi face irezistibili, iar lumea lor va căpăta un milion de nuanțe colorate. În același timp, ritmul va deveni mai rapid. Marte nu a mai fost în Capricorn de doi ani, așa că e o perioadă importantă pentru nativi, marcând începutul unui nou ciclu de doi ani. Cu siguranță, Marte îi va umple cu energie, încredere și leadership.

 Vărsător

14 februarie este un moment special pentru ei, fiindcă e ziua când Marte și Uranus pregătesc câteva surprize uimitoare. Această zi va avea cel puțin una, dacă nu mai multe răsturnări de situație. Vărsătorii aflați într-o relație au de partea lor Luna, aflată în tranzit prin Scorpion. Vor dori să aleagă un restaurant intim, împodobit cu o mulțime de lumânări romantice.

Alinierea iminentă dintre Jupiter și Neptun, eveniment rar și foarte puternic, arată că, în 2020, Vărsătorii vor fi plătiți foarte bine pentru creativitatea lor. De amintit că Jupiter extinde, dezvoltă tot ce atinge, în acest caz creativitatea Vărsătorilor.

Pești

Ziua îndrăgostiților este remarcabilă pentru ei, pentru că Luna se află în tranzit prin Scorpion, de unde emite vibrații sexy, de dragoste pentru Pești.

Marte le luminează Casa prietenilor, care pot primi o invitație la o petrecere. Indiferent de situația lor, dar mai ales dacă sunt singuri, să iasă din casă și să se bucure de ce le oferă locurile unde oamenii se întâlnesc și se simt bine.

Cei care se află într-o relație au acum marea șansă să-și celebreze iubirea. Un restaurant elegant, de preferință departe de zonele cunoscute, este alegerea perfectă pentru ca Peștii să trăiască această seară magică.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.