Se caută din nou un manager pentru Spitalul Județean Neamț

pietricica turism

La două luni după ce managerul cu contract, dr. Codruț Munteanu, și-a dat demisia de la conducerea Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț, funcția este acum scoasă la concurs. Consiliul de administrație a decis că se impune ca spitalul să nu mai fie condus în regim interimar și, în ultima ședință de la începutul lunii februarie, a hotărât organizarea unui nou concurs. Procedura se află astăzi, 18 februarie, în faza de elaborare finală spre publicare a anunțului. Ceea ce înseamnă că, cel mai devreme spre sfârșitul lunii martie, doritorii ar putea deja să se înscrie.

Conducerea spitalului județean este asigurată, interimar, din 19 decembrie 2019, de dr. Alexandru Juncu, care ne-a declarat la acea vreme că a acceptat propunerea Consiliului Județean Neamț. Dar, doar ca „soluție de avarie”. Afirmație pe care a întărit-o de mai multe ori, după aceea, când ne-a declarat că nu intenționează să participe la concurs. Cum, de altfel, n-a mai făcut-o nici la concursul din anul 2017, nici la cel din anul 2018.

Aceasta nu înseamnă că nu ar exista candidați pentru această funcție. Dacă ar fi să dăm crezare zvonurilor care (nu degeaba) circulă, istoria de la ultimul concurs s-ar putea repeta. În sensul că există cel puțin o persoană care dorește să-și asume nu doar zbuciumata istorie financiar-economică a spitalului și intenționează să se înscrie. Cu mențiunea că acest candidat, care a mai cochetat cu ideea participării la concurs, așteaptă să vadă cum va arăta anunțul.

În același registru al revenirilor, cine l-ar putea opri pe dr. Codruț Munteanu să se înscrie din nou? Măcar și numai pentru a-și recupera salariul pe care unitatea spitalicească se pare că a uitat să i-l vireze în cont. (C.I.)

 

 

 

 

3 COMENTARII

  1. Poate candidează intermarul de 9 ani de la ambulanță!😃😃😃 de parcă nu stie lumea ,ce înseamnă concurs intr o institutie in care este adânc infipt Consiliul Judetean!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.